Adobe

Adobe perustettiin USA:n Kaliforniassa vuonna 1982 ja on perustamisestaan lähtien kehitellyt ohjelmistoja graafiseen tuotantoon, multimedialle ja luovaan työhön. Lue lisää »

Dustin esittelee uuden tavan toimittaa Adobe-lisenssejä käyttäjille.

Dustin Services Marketplacen avulla voit ostaa ja jakaa Adobe-lisenssejä aiempaa joustavammin. Kun uusit tai tilaat uusia lisenssejä Adobelta, sinusta tulee automaattisesti VIPM-jäsen. Jäsenyys antaa lisäalennuksia, jos lisenssejä on yli 10. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai napsauta tästä. Lue lisää tai ota meihin yhteyttä, jos haluat liittyä jäseneksi.

Adobe Creative Cloud for Teams

Ota tiimi mukaan prosessiin Creative Cloud™ tietokonesovellusten koko tarjonnalla. Kaikki työskentelevät saman työkalun viimeisimmillä versioilla. Tiedostot jaetaan kaikkien kesken. Ja edullinen hinta saa jokaisen hämmästymään. Tervetuloa tutustumaan Creative Cloud for teams-ohjelmaan.

Adobe Creative Cloud for Education

Adobe Creative Cloud for education tarjoaa opiskelijoille, opettajille ja henkilökunnalle pääsyn alaa johtaviin luoviin design- , internet-, video- ja valokuvausohjelmiin – suoraan pöytätietokoneella, sekä ongelmattomat tavat jakaa ja tehdä yhteistyötä onlinepalveluiden kautta.

Adobe Acrobat Pro

Tehokas Acrobat ohjelmien yhdistelmä, uusi Acrobat DC-mobiilisovellus ja Document Cloud-palvelut tarjoavat mahdollisuuden luoda, editoida, allekirjoittaa ja jäljittää PDF-tiedostojen jäljitystä, jotta opiskelijat, opettajat ja muu henkilökunta saisivat enemmän aikaan - luokkahuoneessa, konttorissa tai matkalla, miltä mobiililaitteelta tahansa.

Acrobat Sign

Acrobat Sign pitää työt käynnissä, nopeuttaa sopimusten solmimista, on turvallinen ja laillisesti sitova. Se toimii saumattomasti monien yleisesti käytössä olevien sovellusten, kuten Microsoft 365:n, Teamsin, Salesforcen ja Workdayn kanssa. Siten sijoitus maksaa itsensä nopeasti takaisin. Admin-konsolin ansiosta lisenssien hallinta on helppoa. Teknistä tukea on saatavilla vuorokauden ympäri.

Lue lisää Acrobat Sign ohjelmasta

Adobe

Adobe perustettiin USA:n Kaliforniassa vuonna 1982 ja on perustamisestaan lähtien kehitellyt ohjelmistoja graafiseen tuotantoon, multimedialle ja luovaan työhön.

Yrityksen perustivat John Warnock ja Charles Geschke, jotka lopettivat Xerox PARCin, Xerox kehitys- ja tutkimusosastolla, panostaakseen omaa keksintöään. Tämä keksintö oli PostScript ja se teki allalla vallankumouksen antaen tietokoneelle keskeisen osan taiton ja typografian alueella. Adobe jatkoi samoilla raiteilla ja lanseerasi jo 1980-luvulla ohjelman Adobe Illustrator, joka on nykyään standardi useimmille graafikoille ja luoville sieluille.

Se mistä Adobe on luultavasti kaikkein on ohjelma,jonka he lanseerasivat vuonna 1989, Adobe Photoshop. Tämä äärimmäisen tehokas kuvan käsittelyohjelma valloitti maailman myrskyn tavoin ja sitä käytetään yhä tänäänkin kuvien käsittelyssä. Mutta vallankumouksellisten ohjelmien lista ei lopu tähän. Adobe Acrobat, Acrobat Reader ja koko PDF-formaatti lanseerattiin vuonna 1993. 20 vuotta myöhemmin on PDF-formaatti yhä suosittu samoin kuin Adoben moni muukin tuote.

Adoben kaikkein ajankohtaisin tuote juuri nyt on Adobe Creative Cloud, joka on pilviratkaisu kaikille, jotka tahtovat työskennellä Adoben ohjelmien kanssa. Creative Cloudin avulla voit tilata niitä ohjelmia, joiden kanssa työskentelet ja saat niihin monia lisäpilvipalveluita, jotka tekevät työstäsi helpomman. Palvelu tarjoaa aiemmin mainittujen ohjelmien lisäksi Adobe Premiere Pron, joka on ammattitason videoeditointiohjelma. Creative Cloudin kautta saat lisäksi pääsyn perinteiseen InDesign ohjelmaan.