Tartu heti toimeen ja tee jotakin hämmästyttävää valokuvien ja videoiden avulla.

 • Automaattisesti luodut valokuva- ja videodiaesitykset ja kollaasit on luotu juuri sinulle ja ne esitetään heti käynnistyksen jälkeen.
 • Pääset nopeaan alkuun uuden kotinäytön avulla — näet edellisen version jälkeen julkaistut uudet ominaisuudet, tutustut hauskoihin kokeiltaviin yksityiskohtiin ja saat inspiroivia ideoita, tukea sekä opastusohjelmia.
 • Organisoi, muokkaa ja luo vaivattomasti Adobe Sensein tekoälyteknologian tehostaman valokuva- ja videoautomaation avulla.*
 • Kokeile taiteellisia tekniikoita ja tehosteita 73 vaiheittaisella ohjatulla muokkauksella.
 • Tee elokuvia helposti uudistetun Quick Edit -tilan avulla. Siinä on yksinkertaistettu Sceneline, joka tuo leikkeet, siirtymät, tekstin, tehosteet ja muun sisällön helposti käytettäväksi
 • Jaa suosikkimuistoja hauskoina meemeinä ja animoituina GIF-kuvina tai painettuina kuvina ja täyspitkinä elokuvina.

*Adobe Sensei -teknologia tehostaa älytoimintoja kaikissa Adoben tuotteissa ja parantaa dramaattisesti digitaalisten kokemusten suunnittelua ja toimitusta käyttämällä tekoälyä ja koneoppimista yhteisessä kehyksessä.

Uutiset

Aloitusnäyttö

Saat automaattisesti generoidut juuri sinulle luodut valokuva- ja videodiaesitykset ja kollaasit saat heti käynnistyksen jälkeen — tehostettu Adobe Sensein tekoälyteknologialla. Pääset alkuun nopeasti — Katso edellisen version jälkeen julkaistut uudet ominaisuudet, tutustu hauskoihin kokeiltaviin yksityiskohtiin ja hanki innostavia ideoita, tukea sekä opastusohjelmia.

Automaattiset luomukset juuri sinulle

Kauniit valokuva- ja videodiaesitykset sekä kollaasit on luotu automaattisesti juuri sinulle, ja niiden avulla voit korostaa muistorikkaita hetkiä, kuten syntymäpäiviä ja lomia. Teet kaiken Adobe Sensein tekoälyteknologian tehostaman valokuva- ja videoautomaation avulla.

Uusitut valokuvakollaasit

Voit luoda kollaaseja vähemmillä napsautuksilla ja valita tyylikkäistä uusita malleista, jotka näyttävät hienoilta Instragram-julkaisuina ja muussa sosiaalisessa mediassa.* Saat täydellisen viimeistellyn ilmeen lisäämällä kehyksiä ja taustoja.

Parempi suorituskyky sekä VFR-, HEIF- ja HEVC-tuki

Asennus ja tavallisimpien tehtävien suoritus käy nopeammin. Elements-paketti tukee nyt vaihtelevaa kuvataajuutta (VFR) sekä HEIF-kuvien tuontia ja muokkausta macOS-käyttöjärjestelmissä ja HEVC-videota macOS 10.13- ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä.

Parantunut

Täysin uusittu Quick Edit -videotila

Elokuvien teko on entistä helpompaa Quick Edit -tilassa, joka johdattaa vaiheittain videon viimeistelyssä tai yksinkertaistetun Scenelinen käytössä leikkeiden, valokuvien, otsikoiden, musiikin ja muun sisällön yhdistämiseksi uniikiksi elokuvaksi.

Ohjatut muokkaukset loistaviksi tuloksiksi

Valmis kokeilemaan muita luovia tekniikoita ja tehosteita? Saat vaiheittaiset ohjeet valokuvien ja videoiden editointiin 73 ohjatun muokkauksen avulla, joista kuusi on täysin uutta.

 • Hauskat meemit - Saat apua valokuvien muuntamiseen meemeiksi, jotka sopivat täydellisesti jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.* Kirjoita tekstiä ja lisää suodattimia, kehyksiä ja muita tehosteita.
 • Hämmästyttävä usean valokuvan tekstin luonti - Suunnittele visuaalista tekstiä, jossa jokainen kirjain sisältää erilaisen valokuvan. Tämän ohjatun muokkauksen avulla voit luoda sanoja tai nimiä, jotka näyttävät hienoilta seinätaiteena, korteissa ja leikekirjan sivuilla, muokkaamalla valokuvia ja muuttamalla niiden kokoa.
 • Valokuvan osan muunnos luonnokseksi - Luo uniikki taiteellinen vaikutelma muuntamalla valokuvan osa luonnokseksi. Saat vaiheittaiset ohjeet siveltimen käytöstä materiaalille tai haluamallesi ilmeelle, kuten lyijykynä, värikynä, vanha paperi tai vanha valokuva.
 • Viimeistely tekstin ja reunojen peitteellä - Koristele erityisiä valokuvia reunoilla ja tekstillä, mikä saa ne erottumaan painotuotteissa ja sosiaalisessa mediassa.* Tämä ohjattu muokkaus neuvoo vaiheet.
 • Lasiruutuvideotehosteet – Lisäämällä videon peitteen luot tyylikkään pyyhkäisyn, joka saa videon kohtauksen näyttämään siltä, että liike tapahtuisi lasin takana.
 • Luma-häivytysvideosiirtymien luonti – Luo dramaattinen kohtauksen siirtymä häivyttämällä värit tummasta vaaleaan.