Adobe Creative Cloud for education

Vapauta luovuutesi, omistaudu ja rakenna ammattitaitoa.

Creative Cloud for education tarjoaa kaksi lisenssivaihtoehtoa laitoksesi tarpeiden mukaan

1.

Laitelisenssit

Laitelisenssit sopivat täydellisesti luokkahuoneeseen, laboratorioihin ja koulutusympäristöihin, sillä lisenssit ovat laite- eivätkä käyttäjäkohtaisia, joten useampi opiskelija voi käyttää samaa sovellusta samalla tietokoneella.

2.

Käyttäjälisenssit

Nimetyt käyttäjälisenssit on tarkoitettu yksittäisille henkilöille ja tietokoneille ja tarjoavat pääsyn onlinepalveluihin.

Molemmat vaihtoehdot mahdollistavat joko koko Creative Cloud-sovellusvalikoiman tai valinnaisen yksittäisen sovelluksen asentamisen kullekin pöytätietokoneelle.
Hanki Creative Cloud opetustarkoitukseen Adoben VIP-ohjelmalla (Value Incentive Plan).

Tärkeimmät edut

Aina ajan tasalla

Aina ajankohtaiset lisenssit kattavat Creative Cloud-sovellusten päivitykset heti niiden julkistamisen yhteydessä, jotta opiskelijoillasi ja opettajillasi olisi aina viimeisimmät luovat työkalut ja ominaisuudet käytettävissään.

Joustavat lisenssivaihtoehdot

Joustavat lisenssivaihtoehdot – voit ostaa kaikki luovat sovellukset tai ainoastaan yhden, palveluilla tai ilman.

Sisäänrakennettu yhteistyö

Integroitu yhteistyö - mahdollisuus lisätä onlinepalveluita helpottaa pienempien työryhmien ja tiimien yhteistyötä sekä jakamista.

Helppo käyttöönotto ja hallinta

Helppo käyttöönotto ja hallinta – verkkopohjainen hallintakonsoli helpottaa lisälisenssesien hankkimista, käyttäjien lisäämistä ja ohjelmistopäivitysten käsittelyä.