Adobe Acrobat Pro DC

Luo, editoi ja allekirjoita PDF-tiedostoja kaikilla laitteilla.

Saa vimmeisintä ja parasta

Adobe Acrobat Pro DC-tilauksella saat nopean pääsyn uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin heti kun ne lanseerataan. Täällä pysyt selvillä päivityksistäsi.

Ota yhteyttä

Adobe Acrobat Pro DC tarjoaa kaksi lisenssivaihtoehtoa

1.

Acrobat DC Pro-tilaus (kk/vuosi)

Kuukausi- tai vuositilaus tarjoaa pääsyn kaikkiin uusiin päivityksiin, kun ne lanseerataan. Ei päivitysmaksuja.

2.

Acrobat DC Pro single-app

Standard Acrobat Pro PC:llesi tai Macillesi. Windows 7, 8 ja 10 taiMac OS X v10.9 ja v10.10 yhteensopivuus.

Tärkeimmät uutiset

Uusi kommenttiominaisuus.

– Uudelleensuunniteltu kosketusystävällilnen käyttöliittymä tekee nopean ja selkeän palautteen antamisesta ja saamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Työskentele Boxin ja OneDriven kanssa

– Nyt pääset käsiksi ja voit tallentaa tiedostoja Boxiisi- tai Microsoft OneDrive-tilille samalla kun työskentelet Acrobat DC:ssä.

Helpompi skannata PDF:lle

– Uudella PDF-skannausrutiinilla on helpompi valita parhaat skannausvaihtoehdot ja saada parhaat lopputulokset.

Tärkeimmät ominaisuudet

Adobe PDF on fiksumpi

– Kun luot PDF:n Acrobatilla tai jollakin Adoben online-palvelulla saat enemmän kuin vain kuvan tiedostosta. Saat kätevän tiedoston, jota voit editoida, allekirjoittaa, jakaa, suojata ja jossa voit suorittaa hakuja.

Konttoris on yhtä mobiili kuin sinäkin

– Acrobat DC Document Cloud-palveluilla on ladattu kaikilla tarvitsemillasi työkaluilla, joita tarvitset muokataksesi, editoidaksesi ja allekirjoittaaksesi PDF-tiedostoja. Se on yhtä mobiili kuin sinäkin, joten voit kirjoittaa asiakirjan työpaikalla, muokata sitä junassa ja lähettää sen hyväksyttäväksi olohuoneestasi.

E-allekirjoitukset kaikkialla

– Nyt voit allekirjoittaa juridisesti sitovia asiakirjoja yhdellä sormella touch-laitteellasi – tai parilla klikkauksella verkkoselaimessasi. Acrobat DC on enemmän kuin allekirjoitussovellus, se tekee myös allekirjoitettujen asiakirjojen lähettämisestä, seurannasta ja tallentamisesta helppoa.

Acrobat luovuttaa hallinnon IT:lle

– Acrobat DC ohjelman mukana tulee ensiluokkainen hallintotyökalu, mikä auttaa IT-osastoa nopeuttamaan asennusta ja päivitysten tekoa.