Dell Technologies

Dellin tarinan taustalla on usko tulevaisuuteen ja pyrkimys tuoda parasta tekniikkaa kaikkien saataville ympäri maailmaa. Dell tarjoaa nykyään kannettavia ja pöytätietokoneita, palvelimia ja tallennusratkaisuja. Dell on myös yksi maailman suurimmista näyttöjen valmistajista. Lue lisää

Dell logoDell logo

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Latitude

Voit työskennellä missä tahansa muotoilultaan moderneilla Latitude-tietokoneilla, jotka sopivat kaikenlaisille yrityksille. Latitude-tietokoneet tarjoavat aina laadukasta suorituskykyä ja sulavaa muotoilua – ja akku kestää koko päivän.

Precision

Precision on Dellin suorituskykyisten, luotettavien ja täysin mukautettavissa olevien työasemien valikoima, joka tukee yritystäsi kaikkein innovatiivisimmissa ja tärkeimmissä työtehtävissä. Precision-valikoima tarjoaa tehoa ideoittesi toteuttamiseen.

Pöytäkoneet

Dellillä on pöytäkoneita kaikenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on mukautettavia ja intuitiivisia tietokoneita sekä malleja, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn hyödyntämällä koneoppimista, tekoälyä ja syväoppimista.

Näytöt

Työntekijät haluavat nykyään käyttöönsä suuria ja teräväpiirtoisia näyttöjä, joiden avulla voi tehdä enemmän samanaikaisesti. Tärkeitä asioita ovat myös näyttöjen käyttömukavuus ja työpöydän pinta-alan optimointi. Dellin näytöt ovat sekä tyylikkäitä että monipuolisia. Valitsemastasi mallista riippumatta voit olla varma, että näyttö auttaa parantamaan tuottavuutta.

XPS

Dell XPS -malleissa on edistynyt lämmönhallinta, pitkä akkukesto ja tehokkaat Intel®-suorittimet. XPS-tietokoneet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja laadukkaita. Niiden valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten koneistettua alumiinia ja hiilikuitua.

Palvelimet

Dell PowerEdge -palvelimien avulla kaikenkokoiset yritykset voivat aloittaa pienestä ja lisätä palvelintehoa yrityksen kasvun mukaan, käsitellen tietoja nopeasti ja turvallisesti sekä palvelinkeskuksessa että sen ulkopuolella.

Live Optics

Live Optics -analyysityökalun avulla voi seurata työkuormia reaaliaikaisesti. Analyysin avulla saa selville, onko ympäristö optimaalinen vai voisiko sitä parantaa jollakin tavoin.

Dell Technologies

Dustin on Dellin Titanium Partner ja olemme erittäin ylpeitä kumppanuudesta, koska Dell pyrkii jatkuvasti kehittämään laadukkaita laitteita ja älykkäitä ratkaisuja yrityksille. Juuri niitä haluamme itsekin tarjota asiakkaillemme. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja Dellin ratkaisuista ja tuotteista. Kun ostat Dell-tuotteen Dustinilta, saat asiantuntevaa apua yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun löytämiseen.