Dell Technologies Titanium Partner logo

Tehosta tuottavuuttasi

Dell Ultrasharp display

Edulliset Dell Technologies -näytöt parantavat tuottavuuttasi!

Tutkimukset osoittavat, että ulkoisen näytön käyttö lisää käyttäjien tuottavuutta työtehtävästä riippumatta. Ja ero on suuri! Voit lisätä tuottavuuttasi jopa 43,8 % ottamalla ulkoisen näytön käyttöön Dell Display Managerin avulla. Tutkimus osoittaa myös, että koolla on merkitystä. Lue lisää eroista alta ja tutustu ajankohtaisiin Dell Technologies -tarjouksiimme.

Suurempi näyttö = parempi tuottavuus

Tiedätkö, kuinka suuri vaikutus näytön koolla on tuottavuuteesi? Kun lisäät 23,8" FHD-näytön kannettavaan tietokoneeseen, voit lisätä tuottavuutta jopa 28,4 %. Jos sen sijaan valitset 49" Dual QHD -näytön, voit olla jopa 43,8 % tehokkaampi!

Siisti toimistotila

USB-C-liitännällä yhdistät näytön, lataat tietokoneen, muodostat Ethernet-yhteyden ja paljon muuta yhdellä kaapelilla. Uuden näytön avulla voit päästä eroon viallisista sovittimista, sotkeutuneista kaapeleista ja toimistotilan sotkusta. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaasi teknisiin ongelmiin.

Kestävyys

Dell käyttää tuotteissaan jopa 85 % kierrätysmuovia ja täyttää uusimmat ympäristövaatimukset, kuten ENERGY STAR® ja TCO Certified Edge. Ominaisuudet kuten PowerNap* Pakkaus on valmistettu kierrätettävästä pahvista.

Energiansäästö

Kun näyttö ei ole käytössä, voit säästää energiaa PowerNap-toiminnolla, joka himmentää näytön tai siirtää sen lepotilaan, kun sitä ei käytetä.

Dell Display Manager

Dell Display Manager on ohjelmisto, joka parantaa jokapäiväistä tuottavuutta kattavilla hallintatyökaluilla. Se tarjoaa optimaalisen näyttökokemuksen, tehokkaan näytönhallinnan ja helpon, vaivattoman moniajon.

Opi lisää

Tuottavuutta kaikilla tasoilla

Easy Arrange -ratkaisun avulla voit helposti lisätä useita sovelluksia yhteen tai useampaan näyttöön 38 esiasetetun ikkunaosion avulla ja mukauttaa jopa viisi ikkunaa, mikä parantaa moniajo-ominaisuuksia.

Saumattomat siirtymät

Automaattinen palautustoiminto muistaa, mihin jäit, joten sovellukset palaavat siihen, mihin ne jätit, vaikka olisit katkaissut yhteyden.

* Lähde: "Power Up Your Hybrid Workplace With Monitors", Forrester Consulting Thought Leadership Spotlight, jonka Dell Technologies on toteuttanut kesäkuussa 2021. Infografiikan lähde: "Dell Monitor Productivity Study – Measuring The Impact of Large, High Resolution External Desktop Monitors On Worker Productivity", Hot Tech Vision and Analysis -tutkimus, jonka Dell Technologies on toteuttanut syyskuussa 2021. Todelliset tulokset vaihtelevat.