Dell VxRail

Dell VxRail on ratkaisu, jonka avulla hallitset yrityksesi konesaliympäristöä yhdestä paikasta. Helpon skaalautuvuutensa ansiosta järjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Me Dustinilla ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja olemme toteuttaneet useita VxRail-hankkeita eri käyttöympäristöihin soveltuvina. Chilitaito, joka on osa Dustin-konsernia, tuottaa tarvitsemanne palvelut käyttöönotosta ylläpitoon.

Kenelle Dell VxRail soveltuu?

Dell VxRail sopii paitsi yrityksille, joiden konesali-infrastruktuuri löytyy heidän omista tiloistaan, myös niille, jotka ovat ulkoistaneet sen palvelukumppaneille. Ennen kaikkea järjestelmä sopii yrityksille, jotka haluavat vapauttaa asiantuntijoidensa aikaa perinteisen konesali-infrastruktuurin ylläpidosta ja hoidosta.

Dell VxRail soveltuu virtualisoitujen työkuormien ajamiseen joko yhdessä tai vikasietoisuuden parantamiseksi useammassa datakeskuksessa.

Mitkä ovat Dell VxRailin hyödyt?

Skaalautuva

Konesalin kapasiteettia voi kasvattaa samalla, kun yrityksesi kasvaa. Kapasiteetin lisääminen ei myöskään vaadi käyttökatkoja.

Nopea ja helppo

Järjestelmän käyttöönotto on yksinkertaista, eikä sen käyttö edellytä uusien työkalujen opettelua.

Automatisoitu

Järjestelmäpäivitykset hoituvat helposti yhden napin painalluksesta, jolloin asiantuntijoilla kuluu vähemmän aikaa konesalin laitteiden hallintaan ja ylläpitoon.

Dell VxRail käyttöönotto ja edut

Dell VxRail tyypilliset työkuormat

Dell VxRail etäkohteiden keskitetty hallinta

Dellin ja Dustinin yhteistyö VxRail-hankkeissa

Miksi Dell VxRail sopii myös sinun yrityksellesi?

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä