Aruba yritysverkot

Aruba on Hewlett Packard Enterprisen verkkoliiketoimintayksikkö, joka tarjoaa turvalliset, älykkäät ja mordernit verkkoratkaisut konesalista verkon reunalle. Ratkaisuihimme kuuluu mm. kytkimet, langattomat tukiasemat sekä verkonhallinta (Aruba Central). Alla olevasta valikosta löydät näistä lisätietoja.

Aruba-kytkimet

Aruban uuden sukupolven CX -kytkinvalikoimalla rakennat luotettavan kivijalan organisaatiosi digitaaliselle työympäristölle. CX -kytkintuoteperhe on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin lähiverkon käyttökohteet olipa sitten kohteena työryhmät, runkoyhteydet tai konesalit. Skaalautuvissa, innovatiivisissa kytkinratkaisuissa on tehoa sekä suorituskykyä, joka toimii kampusverkon perustana.

Aruban Wi-Fi- ja kytkinratkaisut kulkevat käsi kädessä, joten voit hallita molempia Aruban monipuolisilla ohjelmistoilla.

Suosituimpiin malleihin kuuluvat mm. CX 6000 (korvannut 2530-mallin) ja CX 6100 (korvannut 2540-mallin). Lisätietoja allaolevista linkeistä:

Aruba WLAN

Aruba WLAN on helppo, turvallinen, toimintavarma ja edullinen langattoman verkon ratkaisu. Verkkoratkaisu sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Esimerkkejä Aruba WLAN-ratkaisun hyödyistä alla:

  • Ratkaisu skaalautuu helposti käyttöympäristön tarpeen mukaisesti.
  • Tukiasemien hallinta voidaan toteuttaa keskitetysti ja tehokkaasti pilvestä tai on-premise-ratkaisulla. Pilvihallinta onnistuu mistä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella.
  • Tärkeiden laitteiden, sovellusten ja käyttäjien liikenne voidaan priorisoida.
  • Tarjoaa automatisoidun WLAN-verkon optimoinnin ja häiriöttömän ohjelmistopäivityksen.

Aruba Central

Aruba Central on pilvipohjainen verkon hallinta- ja valvontatyökalu, joka antaa käyttäjälleen yhden näkymän kokonaisvaltaiseen verkon hallintaan ja monitorointiin. Tukeutuen erilaisiin mikropalveluihin ja tekoälyyn, Aruba Central-ratkaisu mahdollistaa nykyaikaisen ja yhtenäisen verkonhallinnan ja valvonnan koko infrastruktuurille konesalista, kampuksilla sekä etätoimipisteissä. Aruba Central on tarvittaessa saatavilla myös On-premise vaihtoehtona.