Samsung artikkelit

Olemme koonnet tänne Tietopankkimme artikkeleita, jotka käsittelevät Samsungia.

Työpiste

Maksimaalista luovuutta kokouksiin

Sano hyvästit kuivuneille valkotaulukynille ja puhelinkameralla kuvatuille kokousmuistiinpanoille. Fredrik Degerblom, ammattinäyttöjen tuoteasiantuntija Samsungilla, kertoo miten digitaalinen valkotaulu voi nostaa työtapaamiset uudelle tasolle.

28 lokakuuta 2020
Työpiste

5G-verkon laajemmat mahdollisuudet

5G-tekniikan odotetaan mullistavan mobiililaitteiden käytöö pitkällä aikavälillä. Lue lisää siitä mitä tämä merkitsee sinulle ja mitä tarvitset voidaksesi hyödyntää tulevaisuuden mobiiliverkkoa?

2 maaliskuuta 2020
IT-turvallisuus

Onko tullut aika laittaa yrityksen matkapuhelinasiat kuntoon?

Turvallisuus on jatkuvasti esillä. Kysymys kuuluukin, onko se koskaan ollut niin ajankohtaista kuin nyt. Tässä artikkelissa käsitellään matkapuhelinten turvallisuutta ja työajan vapauttamista työntekoon holistisella ratkaisulla yrityksen matkapuhelinkannan hallintaan.

23 toukokuuta 2019
Työpiste

Fläppitaulu on saanut kilpailijan

Jotta digitaalinen kosketusnäyttö vakiintuisi kokoushuoneissa fläppitaulun tapaan pitää digitaalisen kosketusnäytön olla myös yhtä intuitiivinen, sanoo John Lindén, Samsungin Groupin Display Manager.

12 marraskuuta 2018
Inspiraatiota

Tekniikkatrendit – Huhtikuu

Pidämme sinut ajan tasalla tekniikkamaailman tapahtumista – niin uusista tuotteista kuin uuden tutkimuksen mukana tuovista tulevaisuutta parantavista edistysaskeleista.

1 toukokuuta 2017