Työpiste

5 syytä hankkia Windows 365

Kiinnostaako Windows 365? Esittelemme viisi pilvipohjaisen tietokoneen tarjoamaa etua.

1. Helppo

Unohditko tietokoneen toimistolle ja haluaisit tehdä töitä Macillasi kotona? Kun käytössäsi on virtuaalinen työpöytä, voit kirjautua sisään haluamallasi laitteella linkin avulla ja päästä siten käsiksi tietokoneeseesi ja Windows 11 -käyttöjärjestelmään pilviympäristön kautta.

2. Turvallinen

Windows 365:n ansiosta on mahdotonta tallentaa mitään paikallisesti. Tiedot eivät vuoda, vaikka esimerkiksi unohtaisit tietokoneen bussiin. Täydellistä yrityksille, joilla on suuret tietoturvavaatimukset ja jotka haluavat kuitenkin voida tarjota hybridityöympäristöä.

3. Skaalattava

Tarvitsetko tilapäisiä lisenssejä tai lisäkapasiteettia tietyksi ajaksi? Windows 365:n avulla voit jakaa nopeasti uusia lisenssejä yhteistyökumppaneille, konsulteille ja työntekijöille alle 30 minuutissa.

4. Kestävän kehityksen mukainen

Vanhempien tietokoneiden uudelleenkäyttö on helppoa, eikä kalliimpia päätelaitteita tarvitse ostaa. Teho löytyy pilviympäristöstä.

5. Käyttövalmis

Oletko aiemmin huolehtinut itse palvelimista, varmuuskopioista ja CSP-lisensseistä samalla, kun olet yrittänyt arvioida tarvittavan palvelintehon? Windows 365:n avulla voit rentoutua ja antaa Microsoftin huolehtia kaikesta tästä.

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue