Työpiste

Yhteistyöhön kutsuvat näytöt

BenQ on toiminut projektorien, näyttöjen ja muiden näyttötuotteiden alalla kohta jo 35 vuoden ajan. Yrityksen laajassa tuotevalikoimassa on kaikkea kotiteatteriprojektoreista kannettaviin projektoreihin ja erilaisiin asennettaviin projektoreihin.

Tarjolla on niin erikokoisia työpöydälle sijoitettavia näyttöjä kuin myös suuria näyttöjä kosketustoiminnolla tai ilman. BenQ tarjoaa kaikkea tarvittavaa konferensseihin, videokokouksiin ja digitaalisten viestien lähettämiseen. BenQ tekee yhteistyötä myös Googlen ja digitaalisen Google Jamboard -yhteistyökonseptin kanssa.

Langattomat esitystyökalut ja interaktiiviset näytöt

BenQ:n mielestä kokoushuoneissa On nähtävillä kaksi selkeää käyttäjätrendiä. Toinen niistä ovat langattomat esitystyökalut. Toinen ovat interaktiiviset näytöt eli "kosketusnäytöt", kuten niitä yleensä kutsutaan.

- Mielestäni ratkaisumme vastaavat hyvin kumpaankin trendiin, BenQ:n Nordic Sales Manager Daniel Assarson sanoo.

Kokoukset nopeasti käyntiin

BenQ InstaShow on langaton esitysratkaisu. Se sisältää lähetyspainikkeen, jonka avulla kokouksen voi aloittaa ilman teknistä taistelua. Lähetinpainike yhdistetään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen. Kun valo palaa vihreänä ja painiketta painetaan, tietokoneen kuva siirtyy näytölle. Lukuisten eri toimintojen lisäämisen sijaan BenQ on keskittynyt käytön yksinkertaisuuteen. Mitään ohjelmistoa tai ajuria ei tarvitse asentaa tietokoneelle. Se helpottaa käyttöä ja säästää aikaa.

- Se helpottaa myös IT-osaston työtä, kun tukipyyntöjä tulee vähemmän. Lisäksi ratkaisu on turvallinen, Daniel sanoo.

USB-C-liitäntä on kannettavien uusi standardi, joten Instashow WDC10:n uusissa lähetinpainikkeissa on nyt USB-C-liitäntä. Isoveli InstaShow WDC20 saa langattoman äänen- ja kuvansiirron lisäksi myös langattoman kosketustoiminnon. Siinä on myös tuki mobiililaitteille, kuten puhelimille ja tableteille. Se on kuin interaktiivinen näyttö kokoushuoneessa. Instashow'n ansiosta kannettavan tietokoneen voi jättää pöydälle. Yhteys luodaan lähetinpainikkeen avulla, minkä jälkeen esityksen pitäjä voi seistä interaktiivisen näytön edessä. Voit ohjata kannettavaa helposti interaktiivisella näytöllä ilman mitään johtoja.

- Voit avata asiakirjan tai esityksen ja aloittaa esityksen pitämisen, Daniel kertoo.

Älykkäät interaktiiviset näytöt parantavat työskentely-ympäristöä

Toinen BenQ:n ennustamista kokoushuonetrendeistä ovat siis interaktiiviset näytöt (kosketusnäytöt). Näyttöjä on tarjolla monessa eri koossa ja niissä on monenlaisia älytoimintoja. Sisäänrakennettujen sovellusten avulla voit helposti selata verkkoa tai avata digitaalisen valkotaulun ja aloittaa ideoimisen. Voit tietenkin käyttää kokoushuoneen interaktiivisia näyttöjä myös Powerpointin Onenoten ja Wordin kaltaisten Office-ohjelmien kanssa.

- Kaikki nämä ohjelmat tukevat kosketuskäyttöä ja muistiinpanojen tekemistä, Daniel huomauttaa.

Interaktiiviset näytöt on suunniteltu parantamaan työympäristöä. Näytöissä on nimittäin antibakteerinen pinta ja air-quality-anturi, joka nimensä mukaisesti kertoo, milloin huoneen ilmanlaatu on heikko ja huone on tuuletettava. Lisäksi näytöissä ei esiinny välkyntää ja ne suodattavat pois silmiä rasittavan sinisen valon.

- Käyttämällä Instashow'ta interaktiivisen näytön kanssa saat joustavat langattoman esitystyökalun sekä interaktiivisen näytön, joka poistaa bakteereja ja muistuttaa tuuletustarpeesta, Daniel päättää.

Lue lisää:

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin
Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla
Bring Your Own Meeting
Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima
Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin
Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager BenQ

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue