Fokus

Mobiliteetti.

Näillä asiantuntijoiden suosittelemilla tuotteilla voit työskennellä tehokkaasti - missä ja milloin haluat.

Fokus

Täyttä liikkuvuutta omilla ehdoillasi.

Tekniikka kehittyy nopeasti liikkuvuuden alueella, ja tänä päivänä voit työskennellä puhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella silloin kun sinulle sopii. Me olemme kysyneet viideltä asiantuntijalta, kuinka heidän kannettavilla laitteilla voit tehdä liikkumisestasi tehokkaampaa.


Patrik Andersson, tablet manager, Lenovo

Kolme mobiili-trendiä

4G-yhteys, 2-in-1 laitteet ja toimintakohtaiset sovellukset. Nykypäivän mobiilikäyttäjät peräänkuuluttavat monipuolista toiminnollisuutta, kertoo Patrik Andersson, Lenovon tablet manager.

Lue koko artikkeli »


Tobias Bjarnelind, Samsung

Suojaa puhelimesi herkkäluontoisia tietoja

Turvallisuus ei ehkä juolahda ensimmäisenä mieleen uutta yrityspuhelinta valitessasi, mutta se on tärkeä aspekti yhä mobiilimmassa työelämässä. Herkkäluontoisia tietoja puhelimeen tallennettaessa syntyy turvallisen tallennuksen, tietojen haun sekä nopean tietojen poistamisen tarve. Tobias Bjarnelind, Samsung Electronicsin Mobile Solutions tuotepäällikkö korostaa turvallisen tietojenhaun tärkeyttä myös konttorin ulkopuolella.

Lue koko artikkeli »


Anders Bo Forsdahl, HP

Mobiilia arkea ilman kompromisseja

Yhä useammilla on maailma työpaikkanaan ja nykyajan mobiilit työtavat asettavat vaatimuksia käyttäviemme laitteiden turvallisuudelle, painolle ja suorituskyvylle. Anders Bo Forsdahl, HP:n business notebooks päällikkö antaa vinkkejä miten parhaiten varustaudut selviämään kaikista haasteista, joihin nykyajan liikematkailijana törmäät.

Lue koko artikkeli »


Remi Hariz, Microsoft

Enemmän suorituskykyä kevyemmin kuin  koskaan aiemmin

Microsoftin uusi Surface Pro 4 mobiilityöasema, toimii sekä tablettina, että käytännöllisenä tietokoneena. Täydellinen liikkuvalle työntekijälle, joka ei tahdo tinkiä suorituskyvystä. Parannettu näppäimistö, suurempi näyttö, Windows 10 ja erityisen kosketusherkkä Surface-kynä tekevät työskentelystä mahdollista missä ja milloin tahansa.

Lue koko artikkeli »


Elina Helmer, Client Solutions Marketing Manager, Dell

Tee matka-ajasta tehokasta työaikaa

Oikeiden työkalujen avulla saat hyödynnettyä juna- sekä lentomatkat tehokkaasti ja ne mahdollistavat etätyöskentelyn esimerkiksi kotoa käsin. Nykypäivän mobiilitrendien vaikuttamina kehittyvät työpaikat kehittyvät mobiilimpien ratkaisujen suuntaan, mikä asettaa vaatimuksia tähän liittyviä tuotteita kohden. Elina Helmer Engblom, Dellin Client Solutions Marketing Manager, antaa neuvoja kätevistä mobiiliratkaisuista.

Lue koko artikkeli »

Kaikki valitut tuotteet