Fokus

Mobiliteetti.

Näillä asiantuntijoiden suosittelemilla tuotteilla voit työskennellä tehokkaasti - missä ja milloin haluat.

Fokus

Kolme mobiili-trendiä

4G-yhteys, 2-in-1 laitteet ja toimintakohtaiset sovellukset. Nykypäivän mobiilikäyttäjät peräänkuuluttavat monipuolista toiminnollisuutta, kertoo Patrik Andersson, Lenovon tablet manager.

Tavatessaan asiakkaitaan Patrik Andersson on huomannut, että useimmat heistä tahtovat käyttää tietokonettaan vaihteleviin käyttötarkoituksiin työpäivänsä aikana. 2-in-1 koneiden kysyntä kasvaakin kokoajan, sillä niitä voi käyttää sekä tablettina, että tietokoneena. Lenovon Miix 700-sarja on suunniteltu mobiilikäyttäjille heidän vaihtelevia tarpeitansa ajatellen. Sarjan laitteissa on irrotettava näppäimistö ja voit halutessasi ottaa mukaan vain tehokkaan tabletin jättämällä näppäimistön pois matkasta.

– Tietokoneen ja tabletin raja on häilyvä. Nykyään ei enää tarvitse tehdä valintaa tehon ja kompaktin koon välillä. Joskus tarvitset konetta kirjoittamiseen, joskus kynän kanssa käytettäväksi tai elokuvien katseluun lentomatkalla. Ohuen kuoren ja kovan suorituskyvyn yhdistelmä tekee 2-in-1-laitteistamme suosittuja, sanoo Patrik Andersson.

Paljon matkustelevalle työntekijälle Patrik Andersson suosittelee laitetta, jossa on sisäänrakennettu 4G-yhteys. Se varmistaa aina nopean internet-yhteyden olinpaikastasi huolimatta.

– Suosituimpia Miix 700-sarjassamme ovat juuri mallit, joissa on integroitu 4G-yhteys. Nämä ovat myös täydellisiä paljon erityyppisiä pilvipalveluja käyttäville, hän sanoo.

Toinen trendi, jonka Patrik on huomannut, on, että entistä useammat yritykset luovat sovelluksia erityisille käyttöalueille, jotka aikaisemmin hoituivat tietokoneohjelmilla.

–Android-tabletin ja sovelluksen käyttö yhdessä tehostaa työskentelyä ja mahdollistaa mobiilimman työnteon palvelu-, kuljetus-, ravintola- ja rakennusaloilla, Andersson sanoo.

Mikäli työskentelet työpaikalla, jossa tablettisi altistuu kulumiselle ja pölylle, on Lenovo lanseerannut uuden Tab3 10 Business-android-tabletin, jonka luja muotoilu kestää vettä, pölyä ja hiekkaa.

– Tämä on kestävämpi Gorilla Glas-näytöllä varustettu malli, jota sietää käyttää myös ulkotöissä ja jonka akunkesto on jopa 12 tuntia. Tab3 10 Business sai paljon huomiota kun lanseerasimme sen Barcelonan messuilla aiemmin tänä vuonna ja sitä on saatavilla toukokuun puolesta välistä asti.

Kaikki valitut tuotteet

Oheistarvikkeet