Fokus

Mobiliteetti.

Näillä asiantuntijoiden suosittelemilla tuotteilla voit työskennellä tehokkaasti - missä ja milloin haluat.

Fokus

Enemmän suorituskykyä kevyemmin kuin  koskaan aiemmin

Microsoftin uusi Surface Pro 4 mobiilityöasema, toimii sekä tablettina, että käytännöllisenä tietokoneena. Täydellinen liikkuvalle työntekijälle, joka ei tahdo tinkiä suorituskyvystä. Parannettu näppäimistö, suurempi näyttö, Windows 10 ja erityisen kosketusherkkä Surface-kynä tekevät työskentelystä mahdollista missä ja milloin tahansa.

Surface Pro 4 on viimeisin lisäys Surface-perheeseen. Remi Hariz, Surfacen Norjan tuotemarkkinointipäällikk, kuvailee tuotetta tabletiksi, kannettavaksi koneeksi ja telakka-asemaa käytettäessä myös pöytätietokoneeksi. Mikä erottaa Surface Pro 4:n edeltäjästään Surface Pro 3:sta?

– Surface Pro 4:ssa ei ole ainoastaan 30 prosenttia enemmän tehoa, 6:n sukupolven Intel® Core™ m3-, i5- ja i7-suorittimet, vaan se on myös kevyempi ja painaa ainoastaan 786 grammaa. Laitteessa on painostaan huolimatta kaikki tarvittava suorituskyky, jopa vaativimmille sovelluksille ja ammattitason ohjelmistoille. Uusi näppäimistö tuntuu tutulta ja toimii perinteisen näppäimistön tavoin, sillä siinä on optimaalinen näppäinasettelu ja suurempi ohjauslevy. Surface Pro 4:en näyttö on suurempi sen ohuemman raamin ansiosta, selittää Remi Hariz.

Niin kutsutun Palm Block-tekniikan ansiosta voit levätä kättäsi näyttöä vasten kirjoittaessasi sillä, aivan kuin kirjoittaisit kynällä paperille. Surface-kynässä on 1 024 paineherkkyystasoa ja sen vasteaika on nopea, mikä tarjoaa luonnollisen kirjoituselämyksen.

– Voit tehdä merkintöjä suoraan verkkosivuille ja jakaa muistiinpanosi uudessa Microsoft Edge verkkoselaimessa. OneNote avautuu automaattisesti kynää klikkaamalla. Kynän päässä on lisäksi pyyhekumi-toiminto, kertoo Remi Hariz. Surface Pro 4:ssa on kaikki tarvittava etäpalavereiden pitämiseksi.

– Eteenpäin suunnattava 5 megapikselin kamera mahdollistaa HD videokonferenssit. Voit ottaa loistavia kuvia tai kuvata liikkuvaa kuvaa taaksepäin suunnattavalla automaattitarkennuksella varustetulla 8 megapikselin kameralla.

Uusi telakka-asema muuntaa Surfacen pöytätietokoneeksi. Kaksi HD-videoporttia, Gigabit Ethernet-portti, neljä USB 3.0-porttia ja yksi äänilähtö ovat tärkeimmät tarvitsemasi liitännät tässä elegantissa ja kompaktissa muotoilussa. Tämä mahdollistaa kahden näytön samanaikaisen liittämisen.

– Yhden ainoan liitännän avulla, SurfaceConnectTM-kaapelilla, voit liittää esimerkiksi kaksi ulkoista näyttöä, näppäimistöä tai hiirtä. Uusi telakka-asema mahdollistaa myös Surfacen kallistamisen toivottuun asentoon, Surface-kynällä kirjoitettaessa tai kosketustoimintoa käytettäessä ja se on myös yhteensopiva Surface Pro 3:n kanssa, kertoo Remi Hariz.

Innovatiivisen ja käytännöllisen toiminnon ansiosta kirjaudut sisään hymy huulillasi.

– Uuden Windows Hello toiminnon avulla Surface Pro 4 tunnistaa sinut. Voit unohtaa salasanojen käyttämisen. Sinun tarvitsee vain hymyillä, niin pääset kirjautumaan sisään, kertoo Remi Hariz.

Kaikki valitut tuotteet

Oheistarvikkeet