Fokus

Mobiliteetti.

Näillä asiantuntijoiden suosittelemilla tuotteilla voit työskennellä tehokkaasti - missä ja milloin haluat.

Fokus

Suojaa puhelimesi herkkäluontoisia tietoja

Turvallisuus ei ehkä juolahda ensimmäisenä mieleen uutta yrityspuhelinta valitessasi, mutta se on tärkeä aspekti yhä mobiilimmassa työelämässä. Herkkäluontoisia tietoja puhelimeen tallennettaessa syntyy turvallisen tallennuksen, tietojen haun sekä nopean tietojen poistamisen tarve. Tobias Bjarnelind, Samsung Electronicsin Mobile Solutions tuotepäällikkö korostaa turvallisen tietojenhaun tärkeyttä myös konttorin ulkopuolella.

Matkapuhelin on yksi tärkeimmistä työkaluistamme työpaikalla. Puhelimeen tallennamme usein yhteystiedot sähköpostiosoitteineen sekä asiakastiedot ja kalenterimme muistiinpanoineen. Haitallisten virusten ja hakkereiden lisäksi on myös vaarana, että unohdamme tai hävitämme puhelimen. Sille, joka tahtoo varmistaa yritystietojen pysymisen turvassa, on Samsung suunnitellut mobiilin turvallisuusalustan Samsung KNOXin.

– Koska säilytämme puhelimissamme yhä enemmän herkkäluontoista informaatiota, ovat sen häviämisen seuraukset paljon tuntuvammat kuin aikaisemmin. Samsung onkin siksi luonut My KNOX Google Play-palvelun. Palvelu on maksuton ja mahdollistaa kaksi puhelinta yhdessä laiteessa. Voit toisin sanoen erotella yksityiset ja yritystiedot puhelimessasi. Jos joku pääsee luvattomasti käsiksi puhelimeesi, voit olla huoletta, sillä se osa joka on tallennettu My KNOX:iin, on aina salattu ja turvallinen. My KNOX:illa kirjaudut helposti verkkoportaaliin ja poistat puhelimestasi herkkäluontoiset tiedot, opastaa Tobias Bjarnelind.

Turvallisuusaspektin lisäksi voit Samsung Knoxin avulla yksinkertaistaa prosesseja kuten matkakulujen raportointia, työaikalomakkeiden täyttämistä, intranetiin pääsyä sekä SharePoint-palvelimia.

– Kaikissa Samsungin matkapuhelimissa, tableteissa ja Gear S2 tuotteissa on Knox-alusta ja puhelin voidaan valita budjetin ja tarpeiden mukaan. Galaxy A3 sekä A5 ovat saaneet uuden muotoilun myötä lasisen ja metallisen etupuolen ja taustan. Kyseiset mallit ovat kustannustehokkaita yritysvaihtoehtoja suorituskykyistä yrityspuhelinta työntekijöilleen harkitsevalle. Sarjassa on paljon järkeviä ominaisuuksia, kuten akkua säästävä energiansäästötila, joka poistaa tarvittaessa värit käytöstä sekä Smart Switch palvelu, jolla voit siirtää tietoja vanhasta puhelimestasi (iOS ja Android) yhdellä napinpainalluksella, kertoo Tobias Bjarnelind.

Lisäämällä MDM-työkalun Samsung KNOX:iin voi IT-osasto hallita kaikkia yrityksen matkapuhelimia KNOX Mobile Enrollmentilla muutamassa minuutissa. Tämä kesti ennen useita minuutteja laitetta kohti.

– Markkinoille on ilmestynyt räjähdysmäisesti sovelluksia. Monet yritykset kehittävät omia sovelluksia ja informaatio täytyy voida jakaa, päivittää ja säilyttää turvallisesti. IT-osastot voivat KNOX Premium MDM-työkalullamme käsitellä helposti kaikkea sovelluksista tietoturvallisuuteen. MDM-työkalu tukee Samsung laitteiden lisäksi muitakin Android ja iOS laitteita, mikä alentaa tuki-ja hallintakustannuksia. Samsungin KNOX-ratkaisuilla käyttäjä saa käyttöönsä valmiin puhelimen eikä hänen tarvitse muistaa käyttäjänimeä tai salasanaa päästäkseen esimerkiksi wifi-verkkoon tai sähköposteihinsa.

Kaikki valitut tuotteet

Oheistarvikkeet