Fokus

Mobiliteetti.

Näillä asiantuntijoiden suosittelemilla tuotteilla voit työskennellä tehokkaasti - missä ja milloin haluat.

Fokus

Tee matka-ajasta tehokasta työaikaa

Oikeiden työkalujen avulla saat hyödynnettyä juna- sekä lentomatkat tehokkaasti ja ne mahdollistavat etätyöskentelyn esimerkiksi kotoa käsin. Nykypäivän mobiilitrendien vaikuttamina kehittyvät työpaikat kehittyvät mobiilimpien ratkaisujen suuntaan, mikä asettaa vaatimuksia tähän liittyviä tuotteita kohden. Elina Helmer Engblom, Dellin Client Solutions Marketing Manager, antaa neuvoja kätevistä mobiiliratkaisuista.

Dellin tekemä suuri tutkimus, johon osallistui tuhat IT-käyttäjää Euroopassa, osoittaa, että käyttäjillä on samat vaatimukset niin kotona kuin töissäkin. Elina kertoo, että työpaikat ovat kehittyneet joustavimmiksi sekä mobiilimmiksi ja liikkeellä olevat ihmiset asettavat vaatimuksia suorituskykyisille mutta ohuille tietokoneille.

- Liikkuvuuden tarve vaihtelee suuresti. Toiset liikkuvat konttorin sisällä, toiset etätyöskentelevät kotoa käsin tai matkustaessaan. Siksi tahdomme tarjota erityyppisiä ratkaisuja käyttäjille, selittää Elina ja jatkaa.

- Koneen tulee olla suurella näytöllä varustettu pieni kannettava, joka on ohut ja kevyt. Suosittelemme myös hankkimaan Power Companionin Dellin kannettavan tietokoneen hankkimisen yhteydessä, jolloin ei tarvita seinäpistoketta tietokonetta ladattaessa. Power Companion voi kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa akun keston.

Korkeiden suorituskykyä ja pientä kokoa koskevien vaatimusten myötä tulee myös voida tarjota ohuita ja kevyitä kannettavia, jotka kulkevat helposti mukana. Dellin Latitude 13 kannettavassa on 13” näyttö, jossa on InfinityEdge display, mikä tarkoittaa, että näyttö ulottuu aivan laitteen reunoille asti. Elina suosittelee myös 2-in-1 tietokonetta, jossa on 4K resoluutiolla varustettu 12”näyttö. Se on ohut ja kevyt ja toimii PC:n korvaajana. Vaikka kannettavat tietokoneet ja tabletit tarjoavatkin käteviä ratkaisuja valitsevat monet kuitenkin työpaikalla ja suuremmalla näytöllä työskentelyn, kertoo Elina.

- Mikäli tahdot hyötyä konttorityöpaikan tuottavuutta edistävistä eduista, voit käyttää USB type C telakkaratkaisua. Liitä siihen kaapeli, niin saat sen kautta virtaa ja voit liittää siihen näppäimistön, hiiren, kiinteän internetyhteyden ja jopa kolme FHD-näyttöä. Etätyöskentely on yleistynyt, mutta oma konttoripaikka on kuitenkin tärkeä kiinteä piste, johon aina palataan.

Elina painottaa myös turvallisuuden tärkeyttä tiedostoja jaettaessa pilvipalveluiden kautta. Käyttäjän rajoittamisen sijaan turvallisuuspolitiikalla, on Dell kehittänyt DDPE:n, jonka ansiosta käyttäjän ei tarvitse ajatella turvallisuusrutiineja tiedostoja jaettaessa tai lähetettäessä.

- Turvallisuuden tulee vain yksinkertaisesti toimia. Turvallisuusratkaisumme on räätälöity käyttäjän työskentelytavan mukaan. Voit jakaa tiedostoja tietokoneelta puhelimeen tai pilvipalveluiden kautta. Kun ostat Dell-tietokoneen, on siinä valmiiksi integroitu DDPE-turvallisuusratkaisu, joka suojaa dataa koko levyn sijaan. Tämä tarkoittaa, että kun tiedosto lähtee salatulta levyltä, on tiedosto yhä suojattu. Tämä nopeuttaa työprosesseja ja tehostaa työntekoa, sanoo Elina.

Kaikki valitut tuotteet

Oheistarvikkeet