Mac työkoneeksi korkeakouluun?
Tehokkuus ja suorituskyky

Applen iMac ja MacBook M1 -prosessorilla tarjoavat ylivoimaista suorituskyvyä kaikkiin tarpeisiin, olipa kyseessä tutkimus, opetustyö tai julkaisun valmistelu. Työstä useita projekteja samanaikaisesti, analysoi laskentataulukoita videoneuvottelussa, luo tai muokkaa grafiikkaa. Suorituskykyä vaativat tehtävät sujuvat jopa 18 tunnin* akkukestolla.

Lue lisää MacBook Air MacBook Pro iMac   suorituskyvystä

Apple
Turvallisuus

MacOS tarjoaa käyttäjälle tietoturvaa erilaisia uhkia vastaan, koska jokainen Applen tuote on rakennettu suojaamaan yksityisyyttä. Apple ei profiloi käyttäjiä, ei kerää, myy tai luovuta käyttäjien henkilökohtaisia tietoja tietoa kolmansien osapuolten markkinointi- tai mainontatarkoituksiin.

lock
Yhteensopivuus

Applen tuotteet ovat yhteensopivia yleisimpien korkeakouluissa käytettyjen ohjelmien ja sovellusten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi Microsoft Office 365, Adoben sovellukset, MATLAB, Autodesk®, Autocad®, Google Workspace for Education, ja monia monia muita.

Vastuullisuus

Applen tuotteet ovat tehty kestämään. Valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa energiaa ja jokaisen tuotteen koko elinkaaren ilmastokuorma on luettavissa yksityiskohtaisesta ympäristöselosteesta. Korkealaatuisten, laajalti kierrätettyjen materiaalien lisäksi ne ovat erittäin energiatehokkaita.

recycle
Työkone vaihtoon?

Kysy lisää oman organisaatiosi hankinnoista vastaavalta jos Mac työkoneena kiinnostaa.

Macbook Air