Työpiste

Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima

Yksi markkinoiden laajimmista valikoimista laajentui entisestään vuonna 2016, kun Dustin esitteli viisi eri tuotemerkkiä sisältävän Private Labelin. Tuotemerkkien ajatuksena on täydentää ja laajentaa nykyistä valikoimaa entisestään. Dustin keskittyy laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin, jotka toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

- Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota erittäin hyviä tuotteita, jotka eivät maksa paljon. Olemme itse testanneet ja valikoineet tuotteet, Dustin Private Labelin Commercial Manager Vanessa Dyrssen sanoo.

Vastuu valmistuksesta ja valmistajista

Private Labelille on tärkeää ottaa paljon vastuuta tuotteiden valmistustavoista sekä siitä, että toimittajien kanssa luodaan pitkäkestoisia suhteita.

- Vierailemalla tehtaissa ja suorittamalla tasaisin väliajoin tehdastarkastuksia voimme yhdessä paikallisten toimittajien kanssa varmistaa, että periaatteitamme noudatetaan ja että puutteet korjataan. Omien tuotemerkkiemme tuotekehitys on ensisijaisen tärkeää. Sen vuoksi etsimme paikan päällä valmistusmaissa uusia jännittäviä ja innovatiivisia tuotteita, Vanessa kertoo.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja tehokkaita kokouksia varten

- Private Labelin johtoajatuksena on luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja toimistoja varten. Neuvotteluhuoneet ovat iso osa tätä työtä. Asiakkaiden on voitava luoda tehokas neuvotteluhuone edulliseen hintaan. Haluamme luoda niin sulavan käyttökokemuksen kuin mahdollista, aina hankintahetkestä neuvotteluhuoneeseen astumiseen saakka, Vanessa kertoo.

Voxiconin neuvottelupaketti on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää television, seinäkiinnikkeen ja johdot. Kun kaikki on asennettu, kokouksen voi periaatteessa aloittaa vaikka heti paikasta huolimatta. Televisioiden koot vaihtelevat välillä 43–75 tuumaa, joten tarjolla on sopiva televisio kaikkiin tarpeisiin. Asian helpottamiseksi entisestään mukana toimitetaan aina kiinnike, joka sopii ostettuun näyttölaitteeseen.

Voxicon Communicate R1 -neuvottelupuhelimen ansiosta kaikki kuulevat helposti kaiken. Yhdistä USB-johto ja järjestä Skype-kokous. 3,5 mm puhelinliitännän ansiosta voit aloittaa kokouksen missä tahansa ja liittyä siihen tarpeen vaatiessa. 360-asteinen mikrofoni takaa aina parhaan mahdollisen äänentoiston, huolimatta osallistujien määrästä.

Kaikki voivat työskennellä

Voxiconin sovittimen ansiosta kaikki voivat työskennellä kokoushuoneessa huolimatta siitä, minkälaiset liitännät käyttäjän omassa tietokoneessa on. Se helpottaa bring-your-own-device-periaatteen mukaisesti toimivien yritysten, paljon konsultteja käyttävien yritysten tai lukuisia asiakastapaamisia järjestävien yritysten päivittäistä työtä. Sovittimen lukitus varmistaa, että se pysyy kokoushuoneessa. Sovittimesta on useampi eri koko: Small, Medium, Large.

- Siten asiakas voi itse päättää, mikä sovitin sopii yrityksen tarpeisiin parhaiten, Vanessa päättää.

Lue lisää:

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin
Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla
Bring Your Own Meeting
Yhteistyöhön kutsuvat näytöt
Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin
Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Vanessa Dyrssen

Commercial Manager, Dustin Private Label

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue