Työpiste

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin

Videokokoukset ovat nykyään osa monien ihmisten päivittäistä elämää. Nykyään on helppo pitää yhteyttä matkan aikana ja toiselle puolelle maapalloa muuttaneiden ihmisten kanssa. Myös tehokkaiden kokousten järjestäminen on nykyään helpompaa.

- Kun poikani muutti Yhdysvaltoihin opiskelemaan, jätimme tavalliset puhelut kokonaan ja siirryimme videopuheluihin. On ihan eri asia nähdä ja kuulla, miten hän voi, Logitechin kumppanivastaava Christoffer Gruvell sano.

Kehonkieli antaa lisäarvoa

Kun toisen näkee, yhteistyö paranee, sillä kehonkielen, ilmeiden ja äänensävyjen avulla sanojen ja niiden merkityksen tulkitseminen on helpompaa.

- Viestinnästä tulee monipuolisempaa, ja töissä videopuhelut lisäävät tehokkuutta, Christoffer toteaa.

Hyvä web-kamera riittää pitkälle, mutta Logitechin valikoimassa on myös tuote nimeltä CC Connect. Se on kannettava videoneuvottelujärjestelmä ladattavalla akulla. Kokonaisvaltainen järjestelmä sopii täydellisesti pieniin tiloihin. Kamera, kaiuttimet ja hallintapaneeli ovat kaikki samassa laiteessa, jonka voi yhdistää helposti puhelimeen Bluetooth-yhteydellä.

Vähemmän matkaamista. Enemmän aikaa perheen kanssa. Parempi ympäristölle.

Digitaalinen tapaaminen fyysisen tapaamisen sijaan säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi se on hyväksi ympäristölle, sillä matkailu vähenee. Ja perheelle jää enemmän aikaa. Videoneuvottelulaitteiston hankintahinnan säästää jo yhdestä tekemättä jääneestä Lontoon matkasta.

- Järjestelmät ovat yhä edullisempia, minkä vuoksi niitä voi asentaa useampiin huoneisiin, Christoffer sanoo.

Logitechin USB-tuotteiden ansiosta käytön aloittaminen on myös helppoa, sillä ohjelmistoja ei tarvitse asentaa eikä teknistä osaamista tarvita. Logitech varmistaa, että esimerkiksi Teams tai Zoom toimivat.

USB-liitäntöjä on monesti liian vähän. Logitech ratkaisee ongelman Unifying USB donglellaan. Siihen voi yhdistää jopa kuusi laitetta, mikä säästää tilaa ja vähentää johtosekasotkua. Langattomasti tietokoneeseen yhdistettävien näppäimistöjen ja hiirien avulla voit luoda sopivan kokoonpanon myös kotoa käsin työskennellessäsi.

Sinun ei siis tarvitse istua näppäimistö polvilla, vaan voit työskennellä tehokkaasti ja ergonomisesti hiiren ja näppäimistön avulla.

- Logitechin keväällä lanseeraamat uudet kuulokkeet sisältävät Unifying USB donglen, joka on jotakin aivan ainutlaatuista markkinoilla, Christoffer kertoo.

Yhdellä painalluksella

Logitech haluaa parantaa videotekniikan käytettävyyttä kaikissa kokoushuoneissa. Huolimatta siitä, onko kyse sisäisistä kokouksista, ulkoisista kokouksista vai yksityisistä puheluista, videopuheluun liittymisen tulee olla pelkästään yhden kosketusnäyttöpainalluksen päässä. Logitech TAP on kokouspöydälle tai seinälle sijoitettava kosketusnäyttö, jolla ohjataan koko kokoushuonetta. Yhdellä painalluksella voit käynnistää näyttöjä, äänilaitteita ja kameroita. Teknistä osaamista ei tarvita.

- Voit varata ajan ja huoneen tavalliseen tapaan. Näyttö käynnistyy ja varaamasi aika näkyy näytöllä, kun astut huoneeseen. Kun sen jälkeen painat yhdistämiskohtaa, TAP huolehtii lopusta. Helpompaa se tuskin voisi olla, Christoffer päättää.

Lue lisää:

Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla
Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima
Bring Your Own Meeting
Yhteistyöhön kutsuvat näytöt
Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin
Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Christoffer Gruvell

Logitech

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue