Työpiste

Yksinkertaisia videotapaamisia älykkäillä sisäänrakennetuilla videoratkaisuilla

Jos olet etsimässä työpöydälle sopivaa neuvotteluratkaisua, voit lopettaa hakemisen. Ratkaisu ei ole kaukana. Itse asiassa se on jo täällä. USB-C-telakointiasemalla, sisään työntyvällä web-kameralla sekä monipuolisilla kaiuttimilla varustetut Philips-näytöt tarjoavat kaikkea tarvittavaa.

Sisäänrakennettu USB-C-telakointiasema

Philips P-Line -sarjan tuotteissa on sisäinen USB-C-telakointiasema virransyötöllä, mikä tarjoaa useita etuja. Kokoushuone pysyy järjestyksessä, sillä USB-C-johdon lisäksi muita johtoja ei tarvita. Ratkaisu on myös joustava. Voit yhdistää niin näppäimistön, hiiren kuin virtalähteenkin yhdellä johdolla näytön telakointiasemaan, joten saat videokokoukset helposti ja nopeasti käyntiin. Ja samalla voit ladata kannettavaasi. Suuren tarkkuuden videoiden katselu ja tietojen siirtäminen ei vielä ikinä ole sujunut näin sulavasti.

- Voit myös yhdistää verkkojohdon näyttöön. Silloin verkkoyhteys siirretään USB-C-johdon kautta tietokoneeseen, jolloin verkko on sekä vakaa että langatonta verkkoa turvallisempi, Philipsin Sales Manager Nordic Frank Olsson sanoo.

Sisään työntyvä web-kamera

Philips on yksi harvoista toimittajista, joiden valikoimassa on tarkalla Full HD -videotarkkuudella varustettu sisään työntyvä web-kamera. Sinä voit päättää, milloin kameraa käytetään, sillä sen voi työntää piiloon näytön sisään, kun sitä ei tarvita. Web-kamerassa on myös kehittyneitä antureita, joiden ansiosta se on yhteensopiva Windowsin kasvojentunnistustekniikan Windows Hellon™ kanssa.

- Voit kirjautua sisään nopeasti, käyttää web-kameraa videoneuvotteluiden ajan ja sen jälkeen yksinkertaisesti sammuttaa kameran. Kun kamera sammutetaan, myös mikrofoni sammuu, Frank sanoo.

Monipuoliset näytöt sisäänrakennetuilla kaiuttimilla

Philips P-Line -sarja mahdollistaa useamman työvälineen käytön videoneuvottelun aikana. Videokuva voi näkyä yhdellä näytöllä ja työasiakirjat voidaan avata toisella.

- Siten voit työskennellä helposti videoneuvotteluiden aikana, Frank kertoo.

Näytöissä on sisäänrakennetut kaiuttimet, joten ulkoisia laitteita ei tarvita. Se on hyvä asia pienissä kokoushuoneissa, joissa tilaa on rajoitetusti. Näytöt on lisäksi helppo asentaa seinälle VESA-kiinnikkeiden avulla, jolloin tilaa voidaan vapauttaa muuhun. Lisäksi näytöillä näkyvä sisältö näkyy hyvin katselukulmasta ja -etäisyydestä huolimatta. Ohuet kehykset saavat näytöt näyttämään moderneilta ja tyylikkäiltä.

- Philips P-Line -sarjan 49-tuumainen versio sai vuonna 2018 arvostetun kansainvälisen Reddot award -muotoilupalkinnon, Frank päättää.

Lue lisää:

Videokokousten järjestäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin
Tarkkaan valikoitu kasvava valikoima
Bring Your Own Meeting
Yhteistyöhön kutsuvat näytöt
Kymmenestä minuutista kymmeneen sekuntiin
Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin
Miksi kuvan koolla on väliä?

Fokus

Frank Olsson

Sales Manager Nordic, Philips

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue