Edge-ratkaisut

Laajenna liiketoimintaasi Edgellä

Älylaitteiden sekä IoT-sovellusten lisääntyminen on tehnyt tietoihin pääsystä vaatimuksen, alasta riippumatta. Uusi todellisuus tuo mukanaan sekä uusia mahdollisuuksia että paljon uusia riskejä. Miten siis varmistat tietojen saatavuuden ja turvallisuuden? Looginen kehitysaskel on Edge Computing.

Edge Computing käsittelee dataa ja sovelluksia lähellä loppukäyttäjää, verkon reunalla, aivan niin kuin nimi edge vihjaakin. Tietojen käsittelyn jälkeen tarvittavat tiedot voidaan tarvittaessa siirtää keskusjärjestelmiin.

Saatavuuden, vasteaikojen ja turvallisuuden ongelmat

Tietojenkäsittely ja tallennus päätteillä on erityisen tärkeää sovelluksille, joissa Internet-yhteys, kaistanleveys ja vasteajat ovat tärkeitä. Esimerkiksi myymälöiden maksusovelluksissa. Tietojenkäsittely ja tallennus omalla päätteellä voi olla myös tärkeää erityisesti kun kyseessä on luottamukselliset tiedot.

Edge Computing tarjoaa saatavuuden, nopeat vasteajat ja tarvitsemasi turvallisuuden. Se kutsuu APC:tä "certainty in a connected world” - turvallisuudeksi verkkoyhteyksien maailmassa.

Ecostruxture micro data center ratkaisut

Schneider Electricin EcoStruxure Micro Data Center tarjoaa yksinkertaisen, luotettavan ja turvallisen digitaalisen ratkaisun.

  • 60% helpompi asennus
  • 50% vähemmän huoltokäyntejä
  • APC Smart-UPS joustavuus Edge Computing-ratkaisuille

Haluatko tietää enemmän Edge Computing-käsitteestä?

Lue lisää täältä (PDF)

Lue lisää Edge Computing videosta: