Inspiraatiota

5 älykästä laitetta

Uudet älypuhelimet kestävät niin vettä kuin hiekkaakin, ja voit ottaa niillä entistä parempia lomakuvia. Solutions poimi uusimmista kannettavista laitteista muutaman, jotka ovat täydellisiä valintoja aurinkoisiin – tai sateisiin – kesäpäiviin.

1. Optimaalista kuvanlaatua kaksoisobjektiivilla

Erittäin nopealla suorittimella varustettu, älykkäästi muotoiltu Huawei P10 on premium-luokan puhelin. Laitteessa on panostettu erityisesti Leica Dual Camera 2.0 -kameraan, jonka kaksoisobjektiivi takaa optimaalisen kuvanlaadun. Objektiivien aukon arvo on erittäin alhainen, mikä mahdollistaa yhdessä sisäänrakennetun kuvanvakaimen kanssa laadukkaiden kuvien ottamisen myös heikossa valaistuksessa. Myös puhelimen etukamera on kehitetty yhdessä Leican kanssa, joten selfietkin onnistuvat erinomaisesti.

dustin.fi/huawei-p10 »

2. Uudenlaisia peli- ja elokuvaelämyksiä

Uusi muotoilu, jossa on käytetty lasia myös laitteen taustassa, sekä uusi aikaisempaa nopeampi suoritin tekevät Samsung Galaxy Tab S3 -tabletista paitsi tyylikkään myös tehokkaan. Neljä sisäänrakennettua, AKG:n kanssa yhteistyössä kehitettyä kaiutinta ja Vulkan API -grafiikkarajapinta tarjoavat entistä parempia peli- ja elokuvaelämyksiä. Tabletin mukana tuleva S Pen kynä muistuttaa uudella muotoilullaan tavallista kuulakärkikynää. Se tekee kirjoittamisesta ja ideoiden luonnostelemisesta helppoakin helpompaa.

dustin.fi/galaxytabS3 »

3. Valmis kaikkiin tilanteisiin

Tehokkaan akkunsa ja uuden parannellun kameransa ansiosta Samsung Galaxy A5 on valmis kovaan käyttöön. Puhelin on pölyn- ja vedenkestävä, ja se kestää vedessä 30 minuutin ajan 1,5 metrin syvyydessä. Se onkin täydellinen valinta rannalle ja sadepäiviin. Mallia on päivitetty myös paremmalla näytöllä ja niin sanotulla Always On Display -toiminnolla, jonka ansiosta kello, kalenteri ja viestit näkyvät puhelimen ollessa lepotilassa. MicroSD-korttipaikka puolestaan mahdollistaa muistikapasiteetin lisäämisen helposti.

dustin.fi/galaxyA5 »

4. Klassinen muotoilu - huippumoderni tekniikka

Tässä Samsungin älykellossa on yhdistetty klassinen kellotaulu lukuisiin digitaalisiin toimintoihin. Samsung Gear S3 Frontier muodostaa Bluetooth-yhteyden käyttäjän älypuhelimeen, minkä ansiosta kelloon voi vastaanottaa puheluita sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen kautta. Myös tekstiviestien, sähköpostien ja muiden ilmoitusten vastaanotto onnistuu kellon avulla. Älykello on iskunkestävä ja vesitiivis sekä kestää äärimmäisiä lämpötiloja. Muita käteviä toimintoja ovat korkeusmittari, GPS, sykemittaus ja langaton lataaminen (lisätarvikkeilla). Älykellon toimintoja hallitaan kääntämällä kellotaulun kehää.

dustin.fi/gearS3frontier »

5. Poikkeuksellinen näyttö

Sony Xperia XZ Premium on maailman ensimmäinen puhelin, jossa on 4K HDR -näyttö. Se takaa Sonyn BRAVIA-televisiosta tutun laadukkaan värintoiston ja kristallinkirkkaan kuvan. Puhelimen etu- ja takapuolella on käytetty Corning Gorilla Glass -lasia, mikä antaa laitteelle uniikin ilmeen. Lisäksi puhelin on vedenkestävä. Muita ominaisuuksia ovat nopea suoritin ja tehokas akku, joka on myös mahdollista pikaladata – vain muutaman minuutin lataus Quick Charger UCH12W -laturilla, ja puhelinta voi taas käyttää usean tunnin ajan.

dustin.fi/xperiaXZ »

23 toukokuuta 2017

Aihealue