Inspiraatiota

Parhaat tulostimet yrityksille 2024

Kun tarvitset liikeasiakirjan, on tärkeää, että se tulostetaan oikein. Koska tulostin on olennainen osa toimistoa, sen on oltava aina luotettava. Tämä tarkoittaa, että laitteen on oltava pitkäikäinen, taloudellinen, helposti päivitettävissä ja aina turvallinen käyttää. Mikä yritystulostin on siis paras ostaa? Tutustu alla olevaan viiteen parhaaseen 2024-liiketoimintatulostimeen, jotka täyttävät nämä vaatimukset, sekä neuvoihimme liiketulostimen ostamiseen.

    Alla olevat ammattikäyttöön tarkoitetut tulostimet täyttävät yrityskäytön keskeiset vaatimukset, ja niissä on erinomainen asiakirjojen ja verkon suojaus. Tutustu parhaiden toimistotulostimien valikoimaan.

    Viisi parasta yritystulostinta

    1. HP Color LaserJet Pro M282nw A4 MFP

    Saat laadukasta väritulostustulostusta HP alkuperäisillä JetIntelligence-toiminnolla varustetuilla värikaseteilla. Hallitse tulostus-, skannaus- ja kopiointitehtäviä laitteessa helposti intuitiivisen kosketusnäytön avulla. Auta säästämään energiaa HP:n automaattisen käynnistys- ja sammutustekniikan avulla. Saat haluamasi yritystulosteet nopeasti. Tämä tulostin tuottaa asiakirjat suurella nopeudella.

    • Tuota laadukkaita värejä ja huippuluokan tulostusjälkeä alkuperäisillä HP-värikaseteilla, joissa käytetään JetIntelligence-tekniikkaa.
    • Auta suojaamaan tietosi. Saat vahvan tietoturvan reaaliaikaisella uhkien havaitsemisella ja ohjelmiston vahvistuksella.
    • Tulosta ja skannaa mobiililaitteella vaivattomasti HP Smartilla, luokkansa parhaalla mobiilitulostussovelluksella.

    2. Xerox VersaLink C7120DN A3 MFP

    Mitä tarvitset huomenna? Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta Xerox VersaLinkillä on helppo valmistautua. Tulostaminen on vain pieni osa siitä, mitä sillä voi tehdä. Yhdessä sisäänrakennettujen kattavien tietoturvaominaisuuksien kanssa nämä työpaikka-avustajat tarjoavat nyt tarvitsemasi jokapäiväiset, välttämättömät ominaisuudet ja runsaasti tilaa uusien ominaisuuksien lisäämiselle, kun työsi kehittyy.

    • Mukautettavaa tekniikkaa, joka mukautuu tarpeisiisi
    • Luotettavaa käyttövarmuutta
    • Loistava tulostuslaatu
    • Kestävää kehitystä ilman kompromisseja

    3. Canon i-SENSYS MF655CDW A4 MFP

    Laajojen pilvi- ja mobiililaiteyhteyksien ansiosta asiakirjoja on helppo käyttää missä tahansa, ja virtaviivaistetut työnkulut helpottavat päivittäisiä tehtäviä. Mukauta työnkulkuja ohjelmistokirjastolla, jonka avulla voit tulostaa tallennettuja lomakkeita, skannata sähköpostiin ja kopioida asiakirjoja yhdellä napautuksella.

    • Tehosta päivittäisiä työtehtäviä
    • Äärimmäistä tuottavuutta
    • Sisäinen yhteys pilviympäristöön

    4. Epson EcoTank ET-16650 A3 MFP

    Tämä ominaisuuksiltaan monipuolinen Epson EcoTank tekee A3-kokoisista tehtävistä helppoa ja tarjoaa alhaiset sivukohtaiset kustannukset. Nopeiden tulostus- ja skannausnopeuksien, kahden 250 arkin etulokeron, 50 arkin takasyötön ja 50 arkin A3-ADM:n ansiosta jopa A3-kokoiset työt valmistuvat nopeasti. Tulosta haluamallasi tavalla mobiilitulostuksen, Ethernetin ja kovilla näppäimillä varustetun 10,9 cm:n LCD-kosketusnäytön avulla.

    • Erittäin nopeat tulostus- ja skannausnopeudet: 25 kuvaa/min
    • Erittäin alhaiset sivukustannukset: Taloudellinen mustesäiliöjärjestelmä
    • Helppokäyttöinen etumustesäiliö: Unohda turhat sotkut parannetun mustesäiliön ansiosta

    5. Brother HL-L2400DW A4

    Paranna tuottavuutta missä tahansa oletkin, kotona tai toimistossa, kätevästi liitettävän Brother HL-L2400DW:n avulla. Tässä mustavalkolasertulostimessa on laaja valikoima tehokkuutta lisääviä ominaisuuksia, joiden avulla voit säästää aikaa nopean, virheettömän tulostuksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja tilavan paperilokerokapasiteetin avulla. Asennus on helppoa, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa lähes mistä tahansa, jolloin voit työskennellä älykkäämmin.

    • Tulosta jopa 30 sivua minuutissa
    • 2-puolinen tulostus, jopa 15 sivua minuutissa
    • 1-rivinen LCD-ohjauspaneeli

    Ostamassa yritystulostimen? Tätä kannattaa etsiä

    Kun etsit toimistotulostinta, on otettava huomioon useita asioita, jotta voit valita yrityksesi tarpeisiin sopivan tulostimen.

    Mitä minun pitäisi etsiä tulostinta ostaessani?

    • Tulostustarpeet: Mieti, haluatko tulostaa värillisenä, mustavalkoisena vai molempina. Voit myös määrittää, mitkä toiminnot tulostimessa ovat olennaisia, esimerkiksi pelkkä tulostus vai myös skannaus ja kopiointi.
    • Tulostusnopeus: Jos tulostat paljon, on tärkeää, että yritystulostimessa on nopea tulostusnopeus. Nopea tulostin lisää tuottavuutta ja vähentää odottelua, joten pääset nopeasti takaisin töihin. Joillakin toimistotulostimilla voi muuten tulostaa myös kaksipuolisesti.
    • Paperikoko ja -kapasiteetti: Mieti, minkä kokoista paperia tarvitset (A4, A3 jne.) ja minkä paperikapasiteetin tarvitset vähintään. Jos tulostat paljon päivässä, on tärkeää, ettet joka kerta tarvitse täyttää paperilokeroa.
    • Liitettävyys: Jotta voit liittää tulostimeen erilaisia laitteita, on tärkeää tarkistaa tulostimen liitettävyysvaihtoehdot. Harkitse esimerkiksi USB-, Ethernet- ja langatonta liitettävyyttä.
    • Turvallisuus: liiketoimintaympäristössä on tärkeää, että toimistotulostin on asianmukaisesti suojattu. Tutki siksi tarkkaan, mitä turvaominaisuuksia tulostin tarjoaa. Harkitse tietojen salausta, käyttäjän todennusta ja turvallisia tulostusvaihtoehtoja.
    • Takuu: Tulostimen vakiotakuu on 1 vuosi. Tämä tarkoittaa, että viallisen tulostimen korjausaika voi olla liian pitkä työsi kannalta. Siksi suosittelemme takuun pidennyksen hankkimista. Nouto- ja palautustakuun kanssa tulostin noudetaan ja palautetaan. Seuraavan työpäivän paikan päällä -takuun kanssa asiantuntija korjaa tulostimen viimeistään seuraavana työpäivänä paikan päällä.

    Yritystason turvallisuus

    Kun käytät langattomia tulostimia tai tulostimia, joita voit hallita mobiilisovelluksella, hyvä tietoturva on tärkeää. Se estää muita käyttämästä tulostinta ja lähettämästä tiedostoja verkon kautta. PIN-koodin ja koodin merkinnän avulla tulostimesi varmistaa, että ulkopuoliset eivät voi saada tätä pääsyä.

    Tulostin, jossa on päivitysmahdollisuuksia

    Kun ostat yritystulostimen, on mukavaa, että laite voi kasvaa yrityksesi mukana. Kun käytössäsi on esimerkiksi enemmän paperilokeroita, et tuhlaa aikaa paperin täyttämiseen kesken työn. Tulostin, jossa on useita liitäntävaihtoehtoja, varmistaa, että voit liittää ja tulostaa asiakirjoja aina.

    Energia- ja mustetehokas

    Uuden yritystulostimen hankkiminen voi säästää toimistollesi paljon rahaa ja aikaa. Nykyaikaisissa tulostimissa on usein väriaineita, jotka kuluttavat vähemmän mustetta tai jotka voit helposti täyttää itse. Näin säästät materiaali- ja ylläpitokustannuksia. Lisäksi Energy Star -sertifioidut toimistotulostimet ovat energiatehokkaampia ja kestävät myös pidempään. Säästät siis kaksinkertaisesti yrityksesi kuluissa.

    Minkä toimistotulostimen valitsisin?

    Kuten edellä todettiin, on monia asioita, jotka on otettava huomioon uutta toimistotulostinta hankittaessa. Riippuen toimistosi koosta voit määrittää, minkä tyyppinen tulostin on paras yrityksellesi. Esimerkiksi pienemmän toimiston tarpeet ovat erilaiset kuin suuremmassa toimistossa. Tämä liittyy muun muassa käytettävissä olevaan tilaan ja siihen, kuinka usein tulostinta käytetään.

    Minkä tyyppistä tulostinta käytetään nykyään yleisimmin toimistoympäristössä?

    Kannattaako toimistoon valita lasertulostin vai mustesuihkutulostin? Lasertulostin valitaan nykyään usein yritystoimistoympäristöön. Tällaisilla tulostimilla on mustesuihkutulostimia nopeampi tulostusnopeus - mikä on erityisen mukavaa, kun tulostetaan suuria asiakirjamääriä - ja hyvä tulostuslaatu. Lisäksi ne ovat kestävämpiä, koska ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Lasertulostimissa on yleensä myös sisäänrakennettu verkkotoiminto, joten niitä on helppo jakaa useiden käyttäjien kesken toimistoympäristössä.

    Joissakin tapauksissa mustesuihkutulostimet ovat itse asiassa hyvä valinta lasertulostimen sijaan. Ne ovat esimerkiksi pienikokoisempia, joten ne sopivat hyvin pieneen toimistoon, jossa on vähän tilaa. Ne tuottavat yleensä myös korkeaa tulostuslaatua, mikä voi olla tärkeää markkinointimateriaaleissa, graafisessa suunnittelussa tai esityksissä. Lisäksi mustesuihkutulostimet soveltuvat paremmin valokuvapaperille, tarroille tai kalvoille tulostamiseen.

    Tavallinen tulostin vai monitoimilaite toimistoon?

    Tavallisen tulostimen tai monitoimitulostimen valitseminen toimistoon riippuu monista tekijöistä. Mieti, mihin haluat käyttää tulostinta. Jos haluat tulostamisen lisäksi skannata ja kopioida, suositellaan monitoimitulostinta. Jos toimistossasi on rajoitetusti tilaa, monitoimitulostin on hyvä valinta, koska se tarjoaa useita toimintoja yhdessä laitteessa. Mieti esimerkiksi pientä toimistoa tai kotitoimistoa.

    Kuinka kauan yritystulostin kestää?

    Yritystulostimen käyttöikä riippuu monista tekijöistä. Näitä ovat esimerkiksi ylläpito ja käyttö. Yleensä mustesuihkutulostimet kestävät 3-5 vuotta säännöllisellä käytöllä. Lasertulostimien käyttöikä on yleensä pidempi. Yritysympäristössä se on 5-10 vuotta riippuen siitä, kuinka paljon tulostinta käytetään.

    Tulostimen käyttöiän pidentämiseksi on tärkeää huoltaa sitä säännöllisesti. Puhdista tulostin säännöllisesti ja vaihda kulutustarvikkeet, kuten mustekasetit tai väriaineet.

    Viimeksi päivitetty: 8 huhtikuuta 2024

    Aihealue