Tulostimet

HP:lla on pitkä kokemus tulostimien valmistuksessa, sillä he aloittivat alalla jo 80-luvulla. Tänä päivänä HP valmistaa monia erilaisia malleja eri sarjoissa. Löydät kaikki eri tulostintyypit alta. 

LaserJet

LaserJet on HP:n lasertulostin ja aivan kuten HP:n OfficeJet-tulostimet, myös nämä tulostimet ovat suunniteltu tarjoamaan tulosteita nopeasti ja matalin kustannuksin. Nämä tulostimet tarjoavat myös joustavuutta, joten ne sopivat kaikenlaisiin toimistoihin ja tilanteisiin, joita voit kuvitella. 

OfficeJet

HP OfficeJet on sarja mustesuihkutulostimia, jotka on suunniteltu erityisesti yritys- ja toimistokäyttöön. Nämä tulostimet ovat optimoituja tarjoamaan korkean laadun, matalat käyttökustannukset ja nopean tulostuksen. Mikä malli sopii juuri sinulle, se riippuu tarpeistasi – mutta lupaamme, että valikoimasta löytyy malli jokaiselle. 

DesignJet / laajakuva

DesignJet on HP:n laajakuvatulostinsarja, josta löydät eri kokoisia ja eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja malleja. Valikoimassa on muun muassa tulostin yksinkertaisempaan toimistotyöhön sekä malleja lopputuotantoon, jossa paras mahdollinen tulostuslaatu on tärkein ominaisuus. 

Toner ja muste

Tarvitsetko lisää värijauhetta tai mustetta tulostimeesi? Täältä löydät tarvikkeita lähes kaikkiin mahdollisiin HP-tulostimiin. Jos et ole varma, mikä tuote sopii juuri sinun tulostimeesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua mielellään.