Huippuluokan kokouksia HP- ja Poly-laitteilla

Poly Studio X50 + Tc8 Touch Control
Poly + HP logo

HP ja Poly ovat yhdistyneet:

Poly tuo monia hybridityöratkaisuja vahvistamaan HP:n asemaa, muun muassa ohjelmistoja, videoneuvotteluratkaisuja, kameroita, mikrofoneja ja kuulokkeita. Polyn laitteet parantavat työntekijöiden tuottavuutta ja auttavat parantamaan näkyvyyttä, tietoturvaa ja hallittavuutta. Tutustu suositeltuihin kokoushuoneratkaisuihimme – kotitoimistosta työpaikan suurimpaan saliin.

Kotitoimisto

Tähän hybridityölaitteistoon sisältyy Poly Studio P5, joka on helppokäyttöinen USB-videokamera, sekä Poly Sync 20 -kaiutinpuhelin ja Poly Voyager -kuulokkeet. P-sarjan tuotteisiin sisältyy Poly Lens -sovellus, jonka avulla voi hallita kaikkia Poly Personal -sarjan puhe-, video- ja kuulokelaitteita. Täydellinen kotitoimistoon ja hybridityöskentelyyn, kun tarvitaan liikkuva videoratkaisu ammattimaisella äänenlaadulla.

home office, desk and a chair

Keskittymistila

Tässä sertifioidussa Microsoft Teams Room -paketissa on Studio P15, joka on helppokäyttöinen USB-videoneuvottelulaite, sekä Poly GC8 -kosketusohjain ja tietokone. Sopii täydellisesti keskittymistilaan, jossa tarvitaan täysin varusteltu ja varmakäyttöinen järjestelmä ammattimaisella äänen- ja videokuvanlaadulla.

Fokusrom

Kokoushuone

Tässä sertifioidussa Microsoft Teams Room -paketissa on Poly Studio R30, joka on helppokäyttöinen USB-videoneuvottelulaite, sekä Poly GC8 -kosketusohjain ja tietokone. Sopii täydellisesti pieniin kokoustiloihin, joissa tarvitaan täysin varusteltu ja varmakäyttöinen yhteistyöjärjestelmä ammattimaisella äänen- ja videokuvanlaadulla.

Møterom

Suuri kokoushuone

Tässä sertifioidussa Microsoft Teams Room -paketissa on Poly Studio X50, joka on täysin integroitu Android-videoneuvotteluratkaisu, sekä Poly TC8 -kosketusohjain. Sopii täydellisesti suuriin kokoustiloihin, joissa tarvitaan joustavaa yhden tai kahden näytön käyttöä sekä kattavaa ja varmakäyttöistä yhteistyöjärjestelmää, jossa on ammattimainen äänen- ja videokuvanlaatu.

Store møterom