HP Proactive

Estä vauriot. Ennen niiden tapahtumista.

Tietoja HP Proactivesta

HP Proactive Insights on käyttöjärjestelmäriippumaton laitehallintaratkaisu, joka käyttää pilvipohjaista tekoälyä ongelmien ennakoimiseen, tunnistamiseen ja ratkaisemiseen ennen niiden ilmenemistä, jotta käyttäjät voivat työskennellä keskeytyksettä.

Pilviympäristöön siirtyminen, moderni hallinta, hybridityö ja digitaaliset kokemukset edellyttävät IT-organisaatioilta uudenlaista työskentelytapaa sekä sellaisten ratkaisujen käyttöönottoa, jotka tarjoavat tietoa laitteista, liiketoimintasovelluksista, turvallisuudesta ja työntekijäkokemuksista.

IT:n on myös tuettava yritystä oikean tekniikan valinnassa ja samalla autettavaa kestävien valintojen tekemisessä sekä käytettävyyden lisäämisessä työntekijöiden tuottavuuden ylläpitämiseksi.

Proactive Insightsin edut

Ennakoivaa tietoa laitteista

Seuraa ennakoivasti laitteiden kiintolevyjä, prosessorin ja muistin käyttöä, lämpötasoja ja akun kuntoa. Voit ennustaa mahdollisia vaikutuksia analysoimalla tietoja yli 40 miljoonan laitteen tietoallasta hyödyntäen.

Ennakoivaa tietoa sovelluksista

Diagnosoi suorituskykyongelmat, ohjelmistovirheet ja sinisen näytön virheet sekä järjestelmän käyttö. Päivitä ajurit ja korjaustiedostot turvallisuuden varmistamiseksi.

Ennakoivaa tietoa työntekijöistä

Paranna laitteiden suorituskykyä ja saa mielenrauhaa kätevillä palautetoiminnoilla. Hyödynnä HP:n parhaita tietoja, joilla työntekijöiden kokemukset voidaan optimoida.

Tunnista laiteongelmat ennen niiden tapahtumista

Lue lisää palvelusta