HP

HP on yksi maailman johtavista tietokoneiden valmistajista, ja yrityksellä on yli 80 vuoden kokemus tekniikan alalta. HP aloitti matkansa vuonna 1939 perustajansa autotallissa Palo Altossa. Yrityksen ensimmäinen tietokone esiteltiin jo vuonna 1968. HP alkoi panostaa lasertulostimiin 1980-luvulla ja vuonna 1984 lanseerattiin HP Laser Jet – joka on edelleen markkinoilla. Tietotaito ja pitkä kokemus ovat tehneet HP:stä johtavan asiantuntijan, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita monilla osa-alueilla.

HP logo

Guide

Haluatko apua oikeiden HP-tuotteiden valintaan? Lue oppaamme, jossa ohjaamme sinua oikeaan suuntaan.

Opi lisää
guide

Tietokoneet

HP on alansa johtava yritys ja esitteli ensimmäisen tietokoneensa jo vuonna 1968. Riippumatta siitä, mitä etsit, voit luottaa siihen, että HP:llä on tarpeisiisi sopiva malli.

Kestävä kehitys

HP pyrkii jatkuvasti pienentämään ympäristövaikutuksiaan. Lue lisää HP:n kestävän kehityksen tavoitteista täältä.

Tietoturvapalvelut

Kyberuhkia ja tietomurtoja on aina vain enemmän, kun kehittyneitä menetelmiä hyödyntävät rikolliset verkostot hyökkäävät yritysten tietokoneita ja verkkoja vastaan. HP Wolf suojaa työntekijöitäsi ja laitteitasi sisäisellä laitteistosuojalla. Suoja toimii digitaalisena vartijana, joka valvoo ja torjuu uhkia – jotta voit työskennellä rauhassa.

Kokoustilojen ratkaisut

HP Presence tekee digitaalisesta yhteistyöstä sujuvaa. Palvelu sisältää kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin kokoustiloihin uraauurtavan äänentoiston, videon ja anturitekniikan avulla.

Instant Ink

Instant Ink on palvelu sinulle, joka olet kyllästynyt musteen loppumiseen tulostimesta. Kun käyttäjä on rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, tulostin lähettää viestin uusien värikasettien tarpeesta, jolloin niitä toimitetaan automaattisesti.

Tulostimet

HP on ollut tulostimien markkinajohtaja jo 1980-luvulta lähtien. Nykyään valikoimassa on paljon erilaisia malleja ja tuotesarjoja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tutustu alla olevaan laajaan valikoimaan, niin löydät omaan toimintaasi sopivan vaihtoehdon.

Suurkokotulostimet

Voit työskennellä vapaasti etänä, kun suurkokotulostin hoitaa hommat helposti ja turvallisesti. Täydellinen kaikille, jotka viettävät paljon aikaa toimiston ulkopuolella.

Alkuperäiset muste- ja värikasetit

Luettelo alkuperäisten HP-tarvikkeiden eduista on pitkä. Värikasetit on suunniteltu niin, että saat HP-tulostimellasi parhaat mahdolliset tulokset. Voit luottaa siihen, että nämä tarvikkeet hoitavat homman. Lue lisää ja löydä oikeat tarvikkeet omaan tulostimeesi.