HP EliteBook

HP EliteBook -sarja tunnetaan korkealaatuisista yritystietokoneistaan, jotka tarjoavat kestävyyttä, tietoturvaa ja suorituskykyä.

HP Wolf Security for Business luo laitteistovahvistettua ja aina aktiivista sekä joustavaa puolustusta. Näillä jatkuvasti kehittyvillä ratkaisuilla suojaat tietokoneesi nykyaikaisilta uhilta BIOSista selaimeen ja kaikilla tasoilla käyttöjärjestelmäsi ympärillä.

Pysy aina kehityksen kärjessä tietokoneella, joka optimoi automaattisesti suorituskyvyn, äänen ja videokokemuksen sen mukaan, missä ja miten työtä tehdään. HP EliteBook on suunniteltu tarjoamaan innovatiivisia ja todenmukaisia elämyksiä, joita HP Presence parantaa. Se tarjoaa vapauden työskennellä mistä tahansa.

Voit nauttia todentuntuisista verkkokokouskokemuksista työympäristössä, joka on nyt yhä hybridimuotoisempi valinnaisen 5G-yhteyden ansiosta. Tee virtuaalisista kokouksista persoonallisempia ja interaktiivisempia HP Presence -tekniikalla, kuten liikeohjatulla 5 MP:n infrapunakameralla ja 88 asteen katselukulmalla sekä Bang & & Olufsenin äänellä.