HP logo

Tekee sinusta ammattilaisen

HP Dragonfly tekee kokouksista terävämpiä

HP Dragonfly painaa vain kilon ja sen akku kestää jopa 16 tuntia. Käytön tehostamiseksi siinä on 13,5 tuuman näyttö 3:2-kuvausuhteella. Lisäksi tietokoneessa on HP Wolf Security for Business!

5 MP:n kameran upea tarkkuus ja erinomainen terävyys tekevät videokokouksista aiempaa tyylikkäämpiä ja ammattimaisempia.

Sisäänrakennetun Auto Frame -toiminnon ansiosta kamera seuraa liikkeitäsi ja varmistaa, että pysyt aina tarkennettuna. Voit määrittää sen tarkentamaan kasvoihisi, kasvoihisi ja ylävartaloosi tai kasvoihisi ja hartioihisi.

Bang & Olufsenin äänentoisto nostaa tietokoneäänen täysin uudelle tasolle. HP:n dynaaminen äänensäätö parantaa mikrofonin äänenlaatua, mikä optimoi äänen selkeyden kolmen metrin etäisyydellä tietokoneesta. Kaksoismikrofonit ja tekoälypohjainen ääni takaavat parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Kestävä valinta

Dragonfly sisältää 50 % DVD-levyistä peräisin olevaa kierrätettyä muovia, 5 % meristä kerättyä muovia kaiuttimen kotelossa ja 90 % kierrätettyä magnesiumia itse tuotteen kotelossa.

Lue lisää HP:n kestävän kehityksen työstä täältä

HP Dragonfly