HP +

HP+ on fiksu tulostusjärjestelmä, joka tekee tulostamisesta vaivatonta. Se parantaa yhteyksiä, tuottavuutta ja vastuullisuutta.(1)

Pidä tulosteesi yksityisinä

Sinun ei tarvitse kiirehtiä tulostimen ääreen, kun olet painanut tulostuspainiketta. HP+-tulostinten yksityinen nouto -ominaisuus mahdollistaa tulosteen noutamisen myöhemmin, kun pääset tulostimen ääreen.

Hallitse tulostintasi yhdestä paikasta

HP+ Smart Dashboard -koontinäyttö mahdollistaa mustetasojen ja muiden tulostimen tietojen valvonnan sekä tilausten hallinnan älykkäällä tavalla.

Sisäänrakennettu tietoturva vuorokauden ympäri

HP+-tulostinten Smart Security -ominaisuus pitää sinut kaksi askelta hakkereiden edellä auttamalla mahdollisten haittaohjelmistohyökkäysten estämisessä ja pitämällä tietosi poissa vääristä käsistä.

Muste tai väriaine toimitettuna ovellesi, ennen kuin se loppuu

Kun muste tai väriaine on loppumassa, tulostimesi ilmoittaa siitä meille ja lähetämme patruunat tai värikasetit automaattisesti ovellesi. Kierrätys ja toimitus kuuluvat hintaan.(2)

Forest First -tulostaminen (8)

HP+-palvelun kautta me istutamme puita ja suojelemme metsiä jokaista tulostettua sivua kohden. (8)

Vanhojen kasettien/patruunoiden hyödyntäminen uusien valmistamiseen

Muovijäte on suuri ongelma. Instant Inkin ansiosta kasettisi eivät pahenna sitä. Kun lähetät käytetyt värikasetit/mustepatruunat meille, kierrätämme ne uusiksi kaseteiksi/patruunoiksi.

HP+ sisältää seuraavat erityishyödyt:

  • Mielenrauhaa HP-takuun pidennyksellä
  • Kuusi kuukautta HP Instant Ink -tilauspalvelua, jolla varmistetaan, että ovellesi toimitetaan uutta mustetta tai väriainetta, ennen kuin se loppuu. (2) Kuuden kuukauden jälkeen aletaan veloittaa kuukausimaksuja, jos palvelua ei peruuteta.
  • Uusi yhdistetty pilvipalvelu, joka havaitsee ja korjaa yhteysongelmat automaattisesti (6)
  • Uusi Smart Security -turvaominaisuus, joka havaitsee haittaohjelmahyökkäykset ja vähentää riskejä (6)
  • Uusi käyttöjärjestelmätasolla toimiva tulostus lähes missä ja millä laitteella tahansa (6)
  • Uusi yksityinen nouto vapauttaa asiakirjat vasta, kun olet tulostimella
  • Uusi Forest First -ominaisuus – Jokaista HP+:lla tulostettua sivua kohden HP suojelee tai ennallistaa vastaavan määrän metsää.

Vastuuvapauslausekkeet

1. Aina käyttövalmis: Smart Driver -toimintoa ja Print/Scan Doctor -teknologiaa hyödyntävät ominaisuudet tarjoavat parannetun liitettävyyden verrattuna tavanomaisiin HP-kuluttajatulostimiin, jotka eivät käytä HP+:aa.

2. Tulostusväri ei enää koskaan lopu kesken: Tulostin tilaa mustetta tai väriainetta tarvittaessa. Automaattista tilausta varten tulostimen tulee olla yhdistettynä internetiin. Saatavuus voi vaihdella poikkeusolosuhteissa. Jos käytät mustetta odotettua enemmän, tukipalvelusta voi tilata pikatoimituksia. Löydät apua ongelmatilanteisiin ja tuen yhteystiedot osoitteesta hp.com/go/instantinksupport.

6. HP Smart -sovellus: Edellyttää HP Smart -sovelluksen lataamista. Lisätietoja paikallisen tulostamisen vaatimuksista saa osoitteesta www.hp.com/go/mobileprinting. Tietyt ominaisuudet ja ohjelmistot ovat saatavilla vain englanniksi, ja niissä on eroja työpöytäsovellusten ja mobiilisovellusten välillä. Saattaa vaatia tilauksen. Tilaus ei välttämättä ole saatavana kaikissa maissa. Lisätietoja saa osoitteesta www.hpsmart.com. Edellyttää Internet-yhteyttä, joka on hankittava erikseen. Täydet toiminnot edellyttävät HP-tiliä. Luettelon tuetuista käyttöjärjestelmistä saa sovelluskaupoista. Faksiominaisuudet on tarkoitettu vain faksin lähettämiseen. Kahden vuoden jälkeen HP Smart Advancen edistyneiden ominaisuuksien jatkamiseen liittyy kuukausimaksu. HP Smart Advance ei välttämättä ole saatavana kaikissa maissa. Lisätietoja saa osoitteesta www.hpsmart.com.

8. Forest First -ohjelma: HP hoitaa, ennallistaa ja suojelee metsiä yhteistyössä kumppaniensa, kuten WWF:n ja Arbor Day Foundationin kanssa monissa maissa eri puolilla maailmaa. HP+-tulostimissa jokainen tuloste, paperimerkistä riippumatta, otetaan huomioon HP:n metsäpositiivisen toimintakehyksen kautta, jotta metsäkadon riskejä voidaan torjua. HP-merkin paperien raaka-aineet hankitaan vain todistetusti vastuullisesti hoidetuista metsistä tai kierrätetystä materiaalista. Muiden paperimerkkien kohdalla HP investoi metsien kunnostus-, suojelu- tai hoitohankkeisiin tärkeillä alueilla. Hankkeiden laajuus riittää kompensoimaan HP+-asiakkaiden käyttämän paperin, jonka raaka-aineita ei välttämättä ole hankittu vastuullisista lähteistä. Lisätietoja saa osoitteesta www.hp.com/forestfirst.