HP

Opas elektroniikkaviidakkoon

Nykyajan tuotteet mahdollistavat työskentelyn missä ja milloin tahansa. Ne tarjoavat paljon tehoa ja suorituskykyä, ja samalla voit työskennellä aiempaa kestävämmin ja tehdä maailmasta paremman paikan. Mutta kun valinnanvaraa on niin paljon, mistä tietää, minkälainen tuote sopii itselle parhaiten? Useimmiten täydellinen ratkaisu on jo olemassa. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä etsit ja miten aiot käyttää sitä. Näiden asioiden tietäminen antaa käyttöösi kompassin, joka ohjaa sinua.

Mitä tuotteita etsit?

Tietokoneen Näyttö

Tietokoneen näyttö toimii ikkunana tietokoneen tarjoamien mahdollisuuksien maailmaan. Mitä siis pitäisi ottaa huomioon uutta näyttöä ostettaessa? Aloita miettimällä uuden näyttösi tarkoitusta – mihin aiot käyttää näyttöä. Mieti sitten tarkemmin näytön kokoa ja resoluutiota. Alla on kolme eri näyttöluokkaa. Tutustumalla niihin löydät oikean vaihtoehdon omiin tarpeisiisi./p>

Näytöt USB-C-liitännällä

Kaikille, jotka eivät halua käyttää telakointiasemaa. Yhdistä tietokone nopeasti ja helposti näyttöön yhdellä johdolla, joka toimii sekä kuva-, virta- että verkkojohtona.

Tutustu tuotteisiin

Suuri näyttö kahden sijaan

Käyttäjälle, joka haluaa pitää useita ikkunoita auki samanaikaisesti ja yhtä paljon kuvapinta-alaa kuin kahdella näytöllä.

Tutustu tuotteisiin

Graafiset näytöt

Kaikille, jotka työskentelevät esim. graafisen suunnittelun, kuvankäsittelyn tai liikkuvan tuotannon parissa.

Tutustu tuotteisiin

Näytöt USB-C-liitännällä

Suuret näytöt

Graafiset näytöt

PC

Etsitkö uutta kannettavaa tietokonetta, mutta et oikein tiedä, mikä kannettava sopisi sinulle parhaiten? Pääset jo pitkälle miettimällä, mihin tarkoitukseen aiot käyttää sitä ja missä tilanteissa. HP tarjoaa laajan valikoiman eri tarpeisiin räätälöityjä kannettavia, tarvittiinpa sitten tiimien välisen yhteistyön mahdollistavia ratkaisuja, tien päällä työskentelyn sallivia toimintoja, äärimmäistä suorituskykyä tai erinomaista luotettavuutta.

Tavallinen käyttäjä

Kaikille, jotka viihdytät toimistoympäristössä, työskentelevät useissa eri paikoissa ja työtehtävissä, tekevät yhteistyötä eri tiimien välillä ja tekevät monia asioita samanaikaisesti eri sovelluksissa.

Tutustu tuotteisiin

Liikkuva käyttäjä

Kaikille, jotka ovat aina liikkeellä, matkustavat saumattomasti yrityksen toimitilojen ja asiakkaiden toimitilojen sekä muiden paikkojen välillä sekä vaativat jatkuvaa verkkoyhteyttä, hyvää akkukestoa, turvallisuutta ja kannettavuutta.

Tutustu tuotteisiin

Tehokäyttäjä

Kaikille, jotka vaativat äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta sekä pitkälle räätälöityjä laitteita ohjelmistokehitystä, data-analyysia, tuotesuunnittelua ja muuta suunnittelua varten.

Tutustu tuotteisiin

Hyvä

HP 255 G8 on tyypillinen esimerkki nykyaikaisesta budjettimallin tietokoneesta. Se ei ole kiiltävä ultrabook, mutta kuitenkin kevyt ja kehyksiltään ohut. Konepellin alta löytyy tehokas laitteisto.

Tuotteeseen

Paremmin

HP ProBook 445 -kannettavalla on uusi kompakti muotoilu. Se tarjoaa ammattimaista suorituskykyä, tietoturvaa ja kestävyyttä kasvaville yrityksille, joiden työntekijät liikkuvat tietokoneineen työpöytänsä äärestä kokoushuoneeseen ja etätöihin.

Tuotteeseen

Parhaat

Monissa eri paikoissa työskentelevien tiimien jäsenet tarvitsevat tehokkaan, turvallisen ja kestävän kannettavan tietokoneen, jolla voi pysyä helposti yhteyksissä tuottavuuden varmistamiseksi. HP EliteBook 840 täyttää kaikki vaatimukset, kun töitä pitää tehdä useissa eri paikoissa ja useampaakin asiaa samanaikaisesti.

Tuotteeseen

Suositeltavat lisävarusteet

Hyvä

HP ProBook 430 -kannettavalla on kompakti muotoilu. Se tarjoaa ammattimaista suorituskykyä, tietoturvaa ja kestävyyttä kasvaville yrityksille, joiden työntekijät liikkuvat tietokoneineen työpöytänsä äärestä kokoushuoneeseen ja etätöihin.

Tuotteeseen

Paremmin

Monissa eri paikoissa työskentelevät työntekijät tarvitsevat tehokkaan, turvallisen ja kestävän kannettavan tietokoneen, jolla voi pysyä helposti yhteyksissä tuottavuuden varmistamiseksi. HP EliteBook 830 täyttää kaikki vaatimukset, kun töitä pitää tehdä useissa eri paikoissa ja useampaakin asiaa samanaikaisesti.

Tuotteeseen

Parhaat

Kannettava HP Elite Dragonfly G2 on alle kilon painoinen, muotoilultaan tyylikäs ja tietoturvaltaan vahva. Se tuo ihmiset yhteen tekoälyn tehostamalla äänellä, upealla näytöllä ja yhteyksillä, jotka tarjoavat upean yhteistyökokemuksen.

Tuotteeseen

Suositeltavat lisävarusteet

Hyvä

Monissa eri paikoissa työskentelevien tiimien jäsenet tarvitsevat tehokkaan, turvallisen ja kestävän kannettavan tietokoneen, jolla voi pysyä helposti yhteyksissä tuottavuuden varmistamiseksi. HP EliteBook 850 täyttää kaikki vaatimukset, kun töitä pitää tehdä useissa eri paikoissa ja useampaakin asiaa samanaikaisesti.

Tuotteeseen

Paremmin

Kevyin 15,6" ZBook-tietokoneemme tarjoaa todellista liikkuvuutta kaikille, joiden vaatimuksiin tavallinen yritysmallinen tietokone ei riitä. Se tarjoaa ammattilaistason suorituskykyä ja täysikokoisen numeronäppäimistön. Käytössäsi on kaikki, mitä tarvitset työn arviointiin ja projektien hallintaan missä tahansa, yhtä hyvin toimistossa kuin kentälläkin.

Tuotteeseen

Parhaat

ZBook Studion kaikki ominaisuudet näppäimistöstä näyttöön on suunniteltu suorituskykyiseen työntekoon. Sillä onnistuu renderöinti tai visualisointi reaaliaikaisesti, yhteistyön teko etänä tai pelaaminen missä tahansa. Kaikki tämä teho on saatu mahtumaan todella pieneen pakettiin, joten vihdoinkin voit käyttää yhtä ja samaa laitetta kaikkeen, mitä teet.

Tuotteeseen

Suositeltavat lisävarusteet

Tulostin

Täydellinen tulostin on usein yhtä ainutlaatuinen kuin sitä käyttävä organisaatio. Tulostimia on monenlaisia, aina yksinkertaisista ja pienistä laitteista huippunopeisiin ja isoihin malleihin. Jotta organisaatiossa voidaan tehdä oikea valinta, on tärkeää miettiä, kuinka moni henkilö käyttää tulostinta. Näiden asioiden miettiminen vaikuttaa käyttäjien tyytyväisyyteen vuosiksi eteenpäin.

Pieni

Ihanteellinen 1–5 käyttäjän tiimeille pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, jotka haluavat aina käyttövalmiin tulostusratkaisun.

Tutustu tuotteisiin

Keskikokoinen

Ihanteellinen tiimeille ja osastoille, joissa on 5–10 käyttäjää ja jotka edellyttävät tehokasta, yhdenmukaista ja kompaktia tulostusratkaisua toimistoasiakirjoille.

Tutustu tuotteisiin

Suuri

Sopii erinomaisesti kasvaville tiimeille ja osastoille, joissa on yli 10 käyttäjää ja joissa edellytetään luotettavaa ja laadukasta tulostusratkaisua sisäänrakennetuilla tietoturvaominaisuuksilla.

Tutustu tuotteisiin

Hyvä

Kaksipuolinen tulostus: Voit tulostaa arkkien molemmille puolille ja vähentää siten paperinkulutusta jopa 50 %. Kauko-ohjain tulostintasi varten: Voit hallita e-All-in-One-laitetta tai monitoimitulostinta älypuhelimesta tai tabletista HP All-in-One Printer Remote -sovelluksen avulla.

Tuotteeseen

Paremmin

Tulosta kaikki tarvittava työskentelyyn, opiskeluun ja luoviin projekteihin monipuolisella tulostimella – aina laadukkaista valokuvista asiakirjoihin. Valitsemalla HP+:n saat älykkään tulostusjärjestelmän, joka pitää sinut yhteydessä ja valmiina tulostamaan käytännössä mistä tahansa.

Tuotteeseen

Parhaat

Tulosta kaikki tarvittava työskentelyyn, opiskeluun ja luoviin projekteihin monipuolisella tulostimella – aina laadukkaista valokuvista asiakirjoihin. Valitsemalla HP+:n saat älykkään tulostusjärjestelmän, joka pitää sinut yhteydessä ja valmiina tulostamaan käytännössä mistä tahansa.

Tuotteeseen

Hyvä

Luo graafisia tulosteita kirkkailla väreillä ja syvänmustalla tekstillä erityyppisille paperilaaduille A4-koosta A3-kokoon. Tulosta asiakirjoja, jotka kestävät vettä, likaa ja haalistumista ja jotka voidaan pinnoittaa. Tulosta enemmän mustaa tekstiä ja värisivuja HP:n riittoisilla alkuperäisillä mustekaseteilla. Saa yrityksesi erottumaan massasta kehyksettömillä, kaksipuolisilla markkinointimateriaaleilla.

Tuotteeseen

Paremmin

Vähennä toimistossa käytettävän paperin määrää tulostamalla sivun molemmille puolille. Saat tulosteet heti – ilman odottelua. Laite käynnistyy ja tulostaa nopeasti. Tulosta helposti miltä tahansa laitteelta millä tahansa HP-tulostimella käytännöllisesti katsoen missä tahansa – turvallisesti pilven kautta.

Tuotteeseen

Parhaat

Mullistava älytulostin – myös suurille tulostusmäärille. Säästä aikaa Smart Tasks -pikakuvakkeilla. Hyödynnä kaksipuolista samanaikaista skannausta, yksinkertaista mobiilitulostusta, saumatonta yhteyden muodostamista ja luokkansa parasta tietoturvaa. Tämä tulostin käyttää dynaamista suojausta. Suojaustoiminto voidaan päivittää säännöllisin väliajoin laiteohjelmistopäivitysten kautta.

Tuotteeseen

Hyvä

Pieni ja tehokas: HP:n pienin yritystulostin. Tässä tulostimessa käytetään dynaamista suojausta. Suojaustoiminto voidaan päivittää säännöllisin väliajoin laiteohjelmistopäivitysten kautta. Säästä energiaa suorituskyvystä tinkimättä – tulostin on ENERGY STAR® - ja Blue Angel -sertifioitu.

Tuotteeseen

Paremmin

Näyttäviä A3-tulosteita! Automaattinen kaksipuolinen tulostus, suuri tulostusnopeus ja automaattinen asiakirjojen syöttö helpottavat päivittäisten tehtävien suorittamista. 35-sivun automaattinen asiankirjansyöttölaite käsittelee jopa 21,6 x 35,6 cm:n asiakirjoja, joten kaksipuoliset tulosteet syntyvät nopeasti. Voit käyttää älypuhelimista inspiraatiota saaneen värikosketusnäytön pikakuvakkeita koskettamalla ja pyyhkäisemällä.

Tuotteeseen

Parhaat

Pieni ja tehokas: Tämä HP:n monitoimilaite käyttää dynaamista suojausta. Turvallisuuden takaamiseksi suojaustoiminto voidaan päivittää säännöllisin väliajoin laiteohjelmistopäivitysten kautta.

Tuotteeseen