Pöytätietokoneet

Täältä löydät HP:n pöytätietokoneet yksinkertaisimmista yritysmalleista tehokkaimpiin työasemiin. Valitsemastasi mallista huolimatta voit olla varma, että saat korkealaatuisen ja vakaan tietokoneen.

ProDesk / ProOne

Nämä tietokoneet on suunniteltu selviämään vakaasti ja ongelmitta kaikista tavallisista toimistotehtävistä. Täältä löytyvissä malleissa on tavallisimmat liitäntäportit, kätevät kotelot sekä edulliset hinnat. 

EliteDesk / EliteOne

HP EliteDesk on HP:n joustavimpia tietokoneita. Ne on varustettu viimeisimmillä turvallisuustoiminnoilla, kaikilla tarvittavilla liitännillä ja ne löytyvät eri kokoonpanoina. Pienikokoista konetta etsivälle, on tämä mallisarja harkinnan arvoinen. 

HP Z-sarja

Z-sarja on tehokkaiden työasemien sarja, joka sopii tavallista suorituskykyisempää tietokonetta peräänkuuluttavalle. Nämä koneet ovat erittäin vakaita ja tarjoavat paljon päivitysmahdollisuuksia juuri sinun tarvitsemillasi ominaisuuksilla. 

Flexible Thin Client

HP:lla on monia useita Thin Client-tietokoneita, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan mallin. Täältä löydät kaikki HP:n pöytämalliset Thin Client-koneet ja näiden joukosta löydät kaikkea yksinkertaisista malleista tehokkaampiin vaihtoehtoihin.

260 / 280

Nämä mallit ovat HP:n yksinkertaisimpia pöytätietokoneita. Niiden teho on riittävä yksinkertaisempiin konttoritehtäviin ja ne ovat erittäin luotettavia. 260-sarja koostuu huippukompakteista tietokoneista ja ne sopivat toimistotyöskentelyyn. 280-sarja jättää puolestaan tilaa lisäpäivityksille.