Miljoonat työntekijät työskentelevät kotoa käsin. Eikö olisi jo aika hankkia turvallisuusratkaisu, joka tekee samoin?

Kun kyberrikolliset suuntaavat katseensa yrityksen tietokoneisiin ja tulostimiin, HP Wolf Security suojaa työntekijöitä ja yritystäsi sisäisellä laitteistosuojalla. Se on aina päällä ja pitää asioita aina silmällä. Me olemme vahdissa, joten voit jatkaa työtäsi - milloin ja missä tahansa.

Sisäänrakennettu turvallisuus laitteistossa

HP:n tietokoneissa ja tulostimissa on monitasoinen tietoturva niin käyttöjärjestelmän sisä- kuin ulkopuolella. Varustamme sinut alusta alkaen entistäkin vastustuskykyisemmäksi.

Alan johtava tietoturvaohjelmisto

HP Wolf Security vähentää käytettävissä olevaa hyökkäyspintaa ja mahdollistaa etäpalautuksen laiteohjelmistohyökkäyksen jälkeen. Vahvistamme ensimmäistä puolustuslinjaasi itsestään parantuvasta ohjelmistosta ja muistipohjaisesta tunkeutumisen havaitsemisesta uhkien valvontaan eristämällä.

Tietoturvapalveluja kaikenkokoisille yrityksille

Mukauta palvelut yrityksesi tarpeisiin ja resursseihin ja tarjoa itsellesi ja tiimillesi pääsy kyberturvallisuuden asiantuntijoihin ja tehokkaisiin analyysityökaluihin. Saat meiltä vahvistusta IT-tiimiisi.

Eristä sovellukset

HP Sure Click avaa tiedostoja, ohjelmia ja verkkosivuja mikrovirtuaalikoneissa (VM), jotka lukitsevat haittaohjelmiston. Siten tietokoneesi ja tietosi ovat turvassa.

Laiteohjelmiston turvallisuus ja kestävyys

HP Sure Start on maailman ensimmäinen itsestään parantuva BIOS. Jos laiteohjelmistoon tai muihin vaurioihin tulee vika, BIOS-järjestelmä nollataan. Varma kopio BIOS-ohjelmistosta, joka käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Seuraavan sukupolven virustorjuntaa

HP Sure Sense on älykäs puolustusjärjestelmä tietokoneviruksia vastaan. Se käyttää syväoppivaa tekoälyä haittaohjelmien ja kiristysohjelmien tunnistamiseen ja neutralointiin.

HP OfficeJet Pro- ja HP LaserJet Pro -tulostimet

sisältävät integroidut turvallisuustoiminnot, jotka suojaavat kyberhyökkäyksiltä.

Turvallinen käynnistys sisäisellä ohjelmiston validoinnilla.

Varmentaa laiteohjelmiston aitona HP-koodina laitteen käynnistyksen yhteydessä. Jos epänormaali tapahtuma havaitaan, laite käynnistyy uudelleen turvallisessa palautumistilassa.

Laiteohjelmiston automaattiset päivitykset

Oletuksena tämä toiminto suojaa sinua viimeisimmiltä uhilta säilyttämällä aina tulostimen laiteohjelmiston ajantasaisimman version.

Vain luku -muisti

Estää tunkeilijoita antamasta vahingollista koodia tulostimen käytön aikana.

HP Security Managerin avulla yksi IT-henkilö voi hallita koko tulostinkantaa, ja tietoturvakäytäntöjen asetuksia, varmistaa työnkulun noudattamisen ja suojaamisen.

Lue lisää

HP Securityn arviointityökalu tarkistaa tulostinkannan nopeasti, tuo esiin haavoittuvuuksia, kuten laiteohjelmistoja tai vanhentuneita verkkoasetuksia, ja näyttää, miten tietoturva-aukkojen tukkiminen onnistuu.

Lue lisää

Vain HP Enterprise -tulostin

sisältää integroidut turvatoiminnot, jotka palautuvat automaattisesti hyökkäyksen jälkeen, kun käynnistyvät uudelleen.

Ylläpitää BIOSin koskemattomuutta

Jos käynnistyksen aikana havaitaan BIOS-ohjelmiston vahingoittunut versio, HP Sure Start käynnistää tulostimen uudelleen suojatulla BIOS-kopiolla.

Valkolistaus

Valkolistaus on sertifioitu CC-järjestelmän (Common Criteria) mukaisesti ja se varmistaa, että HP allekirjoittaa laiteohjelmiston digitaalisesti. Tulostin käynnistyy uudelleen vikasietotilaan aina, kun siitä on merkkejä.

Valvoo muistia

Tunkeutumisen havainta käytön aikana on aktiivinen kaikkein riskialttiimpana ajankohtana, kun tulostin on päällä ja yhdistettynä verkkoon. Epätavallinen toiminta johtaa uudelleenkäynnistykseen, joka tyhjentää muistin.

Tutkii verkkoa

HP Connection Inspector tarkistaa tulostimelta lähtevät tiedot hakkerien usein käyttämien pakettien osalta. Kukin epäilty tietopyyntö laukaisee itsestään parantuvan uudelleenkäynnistyksen.

HP Security Manager on kattavin tulostusturvallisuusratkaisumme. Se vetää raskasta kuormaa ja varmistaa, että konekanta noudattaa omia turvallisuusperiaatteitanne.

Lue lisää

Tulosta arkaluonteiset asiakirjat jaetuille tulostimille ilman huolta turvallisuudesta ja vähennä tahattomista ja unohdetuista tulostustöistä syntyvää jätettä HP Secure Print -toiminnon avulla.

Lue lisää

HP Advance on laajasti skaalautuva tulostusohjelmisto, joka parantaa tietoturvaa käyttäjäntunnistuksen, turvallisen mobiilitulostuksen ja tehokkaiden digitaalisten prosessien avulla.

Lue lisää