Kannettavat tietokoneet

HP lanseerasi ensimmäisen kannettavan tietokoneensa jo vuonna 1984 ja yrityksellä on näin ollen erittäin pitkä kokemus alalla. HP:n kokemus onkin nostanut yrityksen yhdeksi maailman johtavista kannettavien tietokoneiden valmistajista, joten HP:lta löytyy taatusti juuri sinun tarpeitasi vastaava malli.  

ProBook

ProBook on HP:n kannettavien yritystietokoneiden sarja. Kaikki mallit on luotu vakaiksi ja luotettaviksi ja niiden suorituskyky sekä ominaisuudet saavat ne sopimaan kaikkiin käyttötarkoituksiin. Niitä on helppo hallita ja kaikkiin malleihin on saatavilla telakka-asema. 

EliteBook

Mikäli tarvitset huipputehokkaan, ohuen ja kevyen kannettavan tietokonee on HP Elite Book oikea valinta. Nämä tietokoneet ovat suorituskykyisiä Ultrabookeja, joissa on pitkään kestävät akut, jotta voisit työskennellä optimaalisesti myös liikkeellä ollessasi. Kaikki EliteBookit ovat lisäksi telakoitavia, joten ne ovat käteviä toimistokäyttöön. 

Chromebook

Ku tarvitset yksinkertaisen ja halvan pöytäkoneen on HP Chromebox varteenotettava vaihtoehto. HP:n pilvipohjaisia tietokoneita löytyy usean eri mallisina, jotta löytäisit juuri sinun tarpeitasi vastaavan koneen.  H halvimman mahdollisen vai huipputehokkaan chrome-pohjaisen tietokoneen.

2-in-1

Täältä löydät kaikki HP:n tietokonemallit, joita voit käyttää sekä tablettina että kannettavana tietokoneena. Nämä tietokoneet ovat täydellisiä paljon matkustelevalle työntekijälle tai kun tarvitset mobiilin muistiinpanotyövälineen. Mallisarjoista HP Elite X2 ja HP Spectre X2 löytyy 2-in-1-tietokone jokaiseen makuun. 

ElitePad

ElitePad on HP:n yrityskäyttäjille suunnattu tablettisarja. Nämä tabletit on testattu perusteellisesti voidakseen tarjota maksimaalista vakautta ja luotettavuutta missä ikinä niitä käytetäänkään. Tämä yhdessä korkean suorituskyvyn ja monien kätevien lisätarvikkeiden kanssa nostaa kyseiset tabletit markkinoiden parhaiden joukkoon.

ZBook

Mikäli vaadit maksimaalista tehoa, suosittelemme tutustumaan HP ZBook-sarjaan. ZBook on sarja HP:n kannettavia työasemia, joiden suorituskyky on erityisen korkea, jottei mikään tehtävä olisi sille mahdoton. ISV-sertifiointi takaa, että ne toimivat tärkeimpien ohjelmien kanssa.