Näytöt

Näytöt. Vaikka HP onkin tunnetuin tietokoneistaan ja palvelimistaan valmistavat he myös suorituskykyisiä näyttöjä. Heidän valikoimastaan löytyy sekä yksinkertaisempia konttorikäyttöön soveltuvia että ammattitason kuvankäsittelyyn soveltuvia näyttöjä.  

ProDisplay

HP ProDisplay on useimpiin konttoreihin soveltuva näyttösarja. Näytöt ovat hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyisiä, mutta tarjoavat tästä huolimatta käyttäjilleen juuri mitä he tarvitsevat. Näytöt ovat lisäksi erittäin energiatehokkaita, mikä on hyvä varsinkin kokonaista konttoria varustettaessa. 

EliteDisplay

Nämä näytöt sopivat sinulle, jolla on korkeammat vaatimukset ja tarvitset perustoimintojen lisäksi myös muita ominaisuuksia. HP EliteDisplay tarjoaa hyvän kuvanlaadun hienossa ulkoasussa sekä useita säätöominaisuuksia paremman ergonomian tarjoamiseksi. 

Z Display

Z Display-sarja on sarja näyttöjä, joka sopii erinomaista näyttöä etsivälle, kun markkinoiden parhaan näytön hankkiminen ei kuitenkaan ole olennaista. Nämä näytöt tarjoavat kaikki tarvitsemasi ominaisuudet sekä erinomaisen kuvanlaadun. Z Display-näytöissä on erityisen ohuet reunat, jotta voisit käyttää useita näyttöjä kätevästi rinnakkain. 

DreamColor

HP:n DreamColor-näytöt sopivat parasta mahdollista näyttöä peräänkuuluttavalle. DREAM Color-näytöissä on 4K-resoluutio, erittäin hyvä värintoisto, 10-bittinen teknologia, kalibrointimahdollisuudet ja paljon muuta. Näytöstä löytyy tämän lisäksi myös kaikki tarvittavat ergonomiset säätömahdollisuudet sekä kaiken tyyppiset liitäntämahdollisuudet.