• HP

Täältä voit lukea lisää erityisistä toimenpiteistä, joihin HP on ryhtynyt vastatakseen odotuksiin.

Pienemmän ympäristövaikutuksen puolesta

  • Vuoteen 2025 mennessä 30% HP:n tuotteista tullaan valmistamaan kierrätetystä muovista. Tähän mennessä HP on kierrättänyt jo 250 tonnia muovia.
  • HP ❤ rautatiekuljetukset. Rautatiekuljetuksista aiheutuu 25 kertaa vähemmän päästöjä kuin lentorahdista. Monet HP:n asiakkaista ovat jo valinneet rautatiekuljetukset. Tee sinäkin niin!
  • HP uudistaa tuotepakkauksensa tulevaisuutta ajatellen. HP siirtyy muovisista tuotepakkauksista paperimassaan. Tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä kaikki pakkausmateriaalit saadaan kestävän metsätalouden kautta. Vuoden 2018 loppuun mennessä HP oli jo saavuttanut 65% tavoitteesta.
  • Kuuhun ja takaisin paremman ympäristön puolesta. Jos kaikki HP:n mustepatruunatuotannossa kierrätetyt muovipullot pinottaisiin, pino yltäisi kuuhun ja takaisin.

Kestävän tulevaisuuden puolesta

  • Pitkäikäinen akku. HP:n akuissa on enemmän lataussyklejä, ne latautuvat 50%:iin 30 minuutissa ja niissä on 3 vuoden takuu.
  • Ocean bound plastic. HP Elite Dragonfly on HP:n ensimmäinen tietokone, jossa on käytetty ocean bound plastic-muovia eli muovia, joka olisi muutoin päätynyt mereen. Tulevaisuudessa saamme aivan varmasti nähdä useampia HP:n tuotteita, joiden kohdalla on tehty samoin. HP:n valikoimasta löydät myös laukkuja, näyttöjä ja työasemia, joiden valmistuksessa on käytetty ocean bound plastic-muovia.
  • Pahvitarrat kierrätystä varten. Sen sijaan, että rikki menneet tuotepakkaukset heitettäisiin roskiin, HP korjaa ne pahvitarroilla ja ottaa ne uusiokäyttöön. HP on säästänyt tällä tavalla 13 600 kg pakkausmateriaalia ja on onnistunut välttämään 234 600 kg hiilidioksidipäästöt.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälkemme (46 785 800 tonnia CO2) kasvoi viisi prosenttia vuoteen 2018 verrattuna. Yrityksen kasvu ja lisääntyneet tuotannon päästöt absorboivat tuotekäytön päästöjen vähenemistä.

Vesijalanjälki

Vuonna 2019 vesijalanjälkemme laski 2493030 000 kuutiometriin. Se oli kolme prosenttia pienempi kuin vuonna 2018, mikä johtui suoran ja epäsuoran vedenkäytön vähenemisestä HP: n globaalissa toiminnassa ja tuotteiden käytössä.

Lue lisää HP:n yritysvastuutyöstä täältä:

Katso kun HP kertoo yritysvastuutyöstään tämän vuoden Dustin Expossa täällä:

Työskentelemme vastuullisimman valikoimamme toimittamiseksi.

Tuemme tuote- ja ratkaisuvalikoimillamme kehitystä kohti kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä.

Tutustu

HP Elite Dragonfly on maailman ensimmäinen kannettava, jonka valmistuksessa on käytetty muutoin mereen päätyvää muovia.

sen mekaanisista osista on tehty kierrätysmateriaaleista.

Osallistumalla HP Planet Partners-kierrätysohjelmaan voit kierrättää käytetyt HP:n mustepatruunat, HP LaserJet värikasetit sekä Samsungin värikasetit.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Se on maksutonta! HP maksaa palautuskustannukset.
  • Se on helppoa - kaikki mitä tarvitset kierrättämiseen löytyy verkosta.
  • Se on vastuullista - HP Planet Partners-kierrätysohjelman kautta palautetut alkuperäisvärikasetit eivät päädy kaatopaikalle eikä HP koskaan täytä tai myy niitä uudelleen.
Lue lisää ohjelmasta

Vähemmän kaapeleita ympäristön vuoksi.

HP pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan mahdollisimman ilmastoystävällisiksi. Osana globaalia toimintatapaansa HP on Ruotsissa aloittanut pilottihankkeen, jonka tarkoituksena on minimoida jaettujen kaapelien määrä.

Monilla aiemmin HP-näyttöjä ostaneilla yritysasiakkailla on kaapelit, jotka voidaan kierrättää, kun on aika ostaa uusia näyttöjä.

Pienentää ilmastojalanjälkeä

Siksi HP testaa kolmen johtimen irrottamista ja jakamista vain yhdellä PVC- ja halogeenittomalla virtajohdolla viiteen E-sarjan näyttöön. Pelkästään Ruotsissa tämä tarkoittaa, että noin 435 000 kaapelia ei toimiteta, joten niitä ei tarvitse tuottaa. HP toivoo, että pilottihanke tuottaa hyvän tuloksen ja että olet mukana HP: n matkalla vähentämään edelleen heidän ilmastojalanjälkeään.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.