Webinaari: Älykäs yhteistyö ja tehokkaat toiminnot Teamsissa

Toisessa Teams-webinaarissa Dustinin omat Teams-asiantuntijat Fredrik Hansson ja Lars Hejn Kristensen käyvät läpi kaikki yhteistyöominaisuudet, joita tulet tarvitsemaan.

Opi lisää siitä, miten teet suunnittelusta sekä etätyöskentelystä helpompaa ja miten tehostat digitaalisia kokouksia.

Webinaari pidetään englanniksi.

29 kesäkuuta 2020

Epsonin laitteilla koululaiset eivät jää katveeseen

Teknologia on tuonut koululuokkiin huikeita mahdollisuuksia osallistuvaan oppimiseen. Laitteista ei kuitenkaan ole apua, jos ne eivät ole kaikkien ulottuvilla.

Chromebookiin mahtuu melkein koko pulpetti

Chromebookin ansiosta haminalaiskoululaisten tiedostot ja oppimateriaalit löytyvät aina pilvestä ja luokkahuoneen voi panna pystyyn vaikka pihalle.

Lenovo varustaa kouluja tulevaisuuteen

Lenovon koulutusalan asiantuntijuus ja laitevalikoima auttavat kouluja antamaan oppilailleen niin työelämän kuin arjenkin vaatimat digitaidot.

Varustaudu tehokkaisiin etäkokouksiin

Epäselvä kuva ja häiritsevät taustaäänet voivat pilata kokouksen. Onneksi on saatavilla hyviä ja edullisia varusteita joiden avulla voit muuntaa kirjoituspöytäsi tai vakkarikahvilasi tehokkaaksi digitaaliseksi työpaikaksi.

Yhä useampi ihastuu Ultra Wide-näyttöihin

Ultra Wide-näytössä yhdistyy kahden ulkoisen näytön ominaisuudet. Mahdollisuus levittää yksi ohjelmaikkuna leveälle näytölle tai asettaa useita vierekkäisiä ikkunoita samalle näytölle täysin saumattomasti, saa ultra wide-näytön soveltumaan optimaalisesti monen tyyppisiin työtehtäviin.

Maksimaalista luovuutta kokouksiin

Sano hyvästit kuivuneille valkotaulukynille ja puhelinkameralla kuvatuille kokousmuistiinpanoille. Fredrik Degerblom, ammattinäyttöjen tuoteasiantuntija Samsungilla, kertoo miten digitaalinen valkotaulu voi nostaa työtapaamiset uudelle tasolle.