Työpiste

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Contour Travel Kit pakettiin on koottu Contour Designin suosituimpia tuotteita. Ajatuksena on, että voit kuljettaa niitä helposti mukanasi ja pystyttää ergonomisen työpisteen minne tahansa.

Moni kotikonttorissa työskentelevä ei välttämättä heti ymmärrä kunnollisten työvälineiden tärkeyttä, mutta näppäimistön ja ohjainten raahaaminen kotiin voi olla hankalaa. Ja mikä neuvoksi kun käytössä ei ole ulkoista näyttöä?

Contour Designin ratkaisu ongelmaan on kätevä Travel Kit, johon on valittu kolme yrityksen suosituimmista tuotteista: Rollermouse Red Plus Wireless, Balance Keyboard ja kokoontaitettava jalusta, joka nostaa kannettavan tietokoneen miellyttävälle työskentelykorkeudelle. Kaikki nämä mahtuvat mukana tulevaan säilytyskoteloon.

– Tahdoimme tehdä ergonomisen työpisteen luomisesta helppoa minne tahansa, oli kyseessä keittiön pöytä, kahvila tai toimisto. Se on myös ihanteellinen ratkaisu toimistoihin, jossa käytetään nimeämättömiä työpisteitä, koska laitteet on helppo ottaa mukaan ja laittaa säilöön seuraavaa käyttökertaa varten, kertoo Ole Vest, Contour Designin yrityskumppanivastaava ja sertifioitu ergonomi.

Kehitetty ergonomiaa ajatellen

Contour Design on työskennellyt tietokoneisiin suunniteltujen ergonomisten työkalujen parissa 25 vuoden ajan ja kaikki heidän tuotteensa ovat huolellisen kehitystyön tulosta. Yrityksen Rollermouseen on tehty useita hienosäätöjä, jotta se voisi tarjota käyttäjälleen optimaalisen käyttökokemuksen. Rollermouse Red Plus Wirelessissa on jopa kolme kuukautta kestävä akku, ohjelmoitavat näppäimet ja se toimii Pc:n, Macin ja Linuxin kanssa.

Myös Balance Keyboard näppäimistö on suunniteltu yhtä huolella:

– Balance Keyboard näppäimistössä on kaikki tarvitsemasi näppäimet mutta se on kooltaan hivenen kompaktimpi, joten yletyt jokaiseen näppäimeen nostamatta käsiäsi Rollermouselta. Voit myös kallistaa sitä vähän poispäin itsestäsi löytääksesi käsillesi neutraalin asennon.

Sen myötä, että moni on alkanut työskentelemään kotoa käsin on ergonomisten tuotteiden kysyntä noussut räjähdysmäisesti.

– Jos sinulla on hyvät työvälineet, istut hyvin ja pidät pieniä taukoja venytelläksesi ja jaloitellaksesi, voit työskennellä ja pysyä tuottavana jatkossakin, lopettaa Ole.

Viimeksi päivitetty: 5 tammikuuta 2023

Aihealue