Pendelöijän parhaat kaverit

Pendelöitkö tai oletko muuten paljon tien päällä? Listasimme tuotteita, jotka tekevät matkanteosta niin mukavaa, että alat kaivata työmatkoja.

Täyttä turvaa

Thulen uusi Crossover 2 -reppu´on kaikkea sitä, mitä olet kaivannut: suojaava ja näppärä käyttää. Läppäri sujahtaa omaan pehmustettuun taskuunsa, jossa patentoitu SafeEdge-rakenne pitää sen turvassa kolhuilta. Iskunkestävään SafeEdge-taskuun puolestaan säilöt pienemmät laitteesi.

Repun sisältä löytyy vetoketjulla suljettava verkkotasku, ja isossa sivutaskussa kulkee kätevästi juomapullo tai sateenvarjo. Pieni sivutasku suljetaan vetoketjulla. RFID-rakenne tekee taskusta turvallisen säilytyspaikan vaikkapa passillesi.

Reppu kiinnittyy kätevästi myös vedettävän matkalaukun kahvaan takapaneelin aukon ansiosta, joten saat kuljetettua sitä helposti lentokentällä.

Rentoudu omassa rauhassasi

Juna täynnä kiljuvia lapsia ja kovaan ääneen puhuvia kanssamatkustajia? Nosta Sony WH-1000XM3 -kuulokkeet korvillesi ja kuuntele hiljaisuutta metelin sijaan. Sonyn kolmannen sukupolven vastamelukuulokkeet mukauttavat vaimennuksen sekä ympäristön että omien mieltymystesi mukaan. WH-1000XM3 vaimentaa jatkuvan kohinan lisäksi myös satunnaiset äänet.

Pelkäätkö, että äänenlaatu kärsii langattoman toiston takia? Ei kannata pelätä, sillä äänentoisto on erinomainen LDAC-tekniikan ansiosta. LDAC-tekniikan avulla lähetetään kolme kertaa enemmän tietoa kuin tavallisella Bluetooth-yhteydellä voidaan lähettää. Akun kesto on 38 tuntia aktiivista kuuntelua ja 200 tuntia valmiusaikaa.

Kannettava voimanpesä

Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh ei ole mikä tahansa varavirtalähde, vaan se lataa laitteesi parhaimmillaan täydellä teholla (20 100 mAh). Laitteesta löytyy kaksi USB-ulostuloa, joissa molemmissa on 2A-lähtöteho. Voit siis ladata kahta laitetta samanaikaisesti, ja jopa nopeammin kuin tavallisella seinälaturilla. 20100 mAh:n kapasiteetti riittää lataamaan älypuhelimesi useita kertoja ennen kuin akku on tyhjä.

Kirjasto mukanasi

Pocketbook Touch HD 3 on täysin varusteltu, näppärä lukulaite, joka painaa ainoastaan 155 grammaa. Kuuden tuuman HD-näytön resoluutio on 300 DPI, ja taustavalon värilämpötila sopeutuu vuorokaudenajan mukaan, jotta lukukokemuksesi on mahdollisimman luonnollinen ja miellyttävä. Lukulaite on vedenpitävä, siinä on wifi, ja se tukee seitsemäätoista tavallisinta e-kirjaformaattia. Jos olet liian väsynyt lukeaksesi, voit kuunnella kirjaa äänikirjana Bluetooth-yhteyden kautta.

Matkasta hauskempi

Joskus matkalla töihin tai töistä kotiin kaipaa rentoutumista ja viihdettä. Nintendon uusin pelikonsoli Switch on monipuolisin tähänastisista. Voit käyttää tien päällä 6,2 tuuman kosketusnäyttöä ja irrotettavia ohjaimia. Kotiin tullessasi voit kytkeä Switchin televisioosi ja jatkaa peliä. Valtavasta pelivalikoimasta löydät kaikki Nintendon klassikkopelit sekä uusia vaihtoehtoja.

13 toukokuuta 2019

Asiantuntijan vinkit onnistuneeseen esitykseen

Unohda kalvosulkeiset ja vangitse kuulijoiden huomio. Esiintymistaidon ja kommunikaation koulutusvastaava Jesper Ahlström valmennusyritys Framfotista kertoo, miten kommunikoit parhaiten ja välität ideasi innostavasti.

31 heinäkuuta 2019

Opas: Näin valitset sopivan työaseman

Työasema on paljon muutakin kuin vain PC. Se on huomattavasti tavallista PC-tietokonetta suorituskykyisempi ja luotettavampi, ja se on mukautettu juuri niihin sovelluksiin, joita sillä on määrä käyttää.

17 heinäkuuta 2019

Palveluistumisen monta etua

Sinulle yrittäjänä palveluistuminen tarjoaa mahdollisuuden vapauttaa resursseja, jotka voit sitten käyttää ydinliiketoimintaan. Samalla voit hallita kustannuksia paljon aiempaa paremmin ja nauttia täysin uudenlaisesta joustavuudesta.

9 heinäkuuta 2019

Ääni ja kuva ovat verkon kanssa samassa veneessä

Audiovisuaaliset laitteet niistä on tullut osa yritysten tietotekniikkaa. Dustinin asiantuntijat kertovat, mitä audiovisuaalisuudelle on vuosien saatossa tapahtunut – ja mitä on todennäköisesti tapahtumassa seuraavaksi.

2 heinäkuuta 2019

Infonäytöt tuovat markkinointiin vau-efektejä

Infonäyttö taipuu – myös kirjaimellisesti – monenlaisiin markkinointi-innovaatioihin. LG haluaa pysyä teknologian aallonharjalla yllättääkseen asiakkaat aina ensimmäisenä.

24 kesäkuuta 2019

Varavirta voi pelastaa pahasta paikasta

Sähkökatko voi paitsi keskeyttää työt myös viedä mennessään tärkeää dataa. Energianhallintayhtiö Eaton tarjoaa varavirtaratkaisuja, jotka pitävät laitteet käynnissä tiukassakin tilanteessa.

24 kesäkuuta 2019