Pendelöijän parhaat kaverit

Pendelöitkö tai oletko muuten paljon tien päällä? Listasimme tuotteita, jotka tekevät matkanteosta niin mukavaa, että alat kaivata työmatkoja.

Täyttä turvaa

Thulen uusi Crossover 2 -reppu´on kaikkea sitä, mitä olet kaivannut: suojaava ja näppärä käyttää. Läppäri sujahtaa omaan pehmustettuun taskuunsa, jossa patentoitu SafeEdge-rakenne pitää sen turvassa kolhuilta. Iskunkestävään SafeEdge-taskuun puolestaan säilöt pienemmät laitteesi.

Repun sisältä löytyy vetoketjulla suljettava verkkotasku, ja isossa sivutaskussa kulkee kätevästi juomapullo tai sateenvarjo. Pieni sivutasku suljetaan vetoketjulla. RFID-rakenne tekee taskusta turvallisen säilytyspaikan vaikkapa passillesi.

Reppu kiinnittyy kätevästi myös vedettävän matkalaukun kahvaan takapaneelin aukon ansiosta, joten saat kuljetettua sitä helposti lentokentällä.

Rentoudu omassa rauhassasi

Juna täynnä kiljuvia lapsia ja kovaan ääneen puhuvia kanssamatkustajia? Nosta Sony WH-1000XM3 -kuulokkeet korvillesi ja kuuntele hiljaisuutta metelin sijaan. Sonyn kolmannen sukupolven vastamelukuulokkeet mukauttavat vaimennuksen sekä ympäristön että omien mieltymystesi mukaan. WH-1000XM3 vaimentaa jatkuvan kohinan lisäksi myös satunnaiset äänet.

Pelkäätkö, että äänenlaatu kärsii langattoman toiston takia? Ei kannata pelätä, sillä äänentoisto on erinomainen LDAC-tekniikan ansiosta. LDAC-tekniikan avulla lähetetään kolme kertaa enemmän tietoa kuin tavallisella Bluetooth-yhteydellä voidaan lähettää. Akun kesto on 38 tuntia aktiivista kuuntelua ja 200 tuntia valmiusaikaa.

Kannettava voimanpesä

Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh ei ole mikä tahansa varavirtalähde, vaan se lataa laitteesi parhaimmillaan täydellä teholla (20 100 mAh). Laitteesta löytyy kaksi USB-ulostuloa, joissa molemmissa on 2A-lähtöteho. Voit siis ladata kahta laitetta samanaikaisesti, ja jopa nopeammin kuin tavallisella seinälaturilla. 20100 mAh:n kapasiteetti riittää lataamaan älypuhelimesi useita kertoja ennen kuin akku on tyhjä.

Kirjasto mukanasi

Pocketbook Touch HD 3 on täysin varusteltu, näppärä lukulaite, joka painaa ainoastaan 155 grammaa. Kuuden tuuman HD-näytön resoluutio on 300 DPI, ja taustavalon värilämpötila sopeutuu vuorokaudenajan mukaan, jotta lukukokemuksesi on mahdollisimman luonnollinen ja miellyttävä. Lukulaite on vedenpitävä, siinä on wifi, ja se tukee seitsemäätoista tavallisinta e-kirjaformaattia. Jos olet liian väsynyt lukeaksesi, voit kuunnella kirjaa äänikirjana Bluetooth-yhteyden kautta.

Matkasta hauskempi

Joskus matkalla töihin tai töistä kotiin kaipaa rentoutumista ja viihdettä. Nintendon uusin pelikonsoli Switch on monipuolisin tähänastisista. Voit käyttää tien päällä 6,2 tuuman kosketusnäyttöä ja irrotettavia ohjaimia. Kotiin tullessasi voit kytkeä Switchin televisioosi ja jatkaa peliä. Valtavasta pelivalikoimasta löydät kaikki Nintendon klassikkopelit sekä uusia vaihtoehtoja.

13 toukokuuta 2019

Vie kokoukset uudelle tasolle

Kun neuvotteluhuoneissa on käytössä uusinta tekniikkaa, kokoukset ja presentaatiot sujuvat mutkattomasti. Listasimme viisi laitetta, jotka tehostavat palavereita.

21 toukokuuta 2019

Modern Workplace säästää kaupan alan ammattiliiton aikaa

Ruotsin kaupan alan ammattiliitto Handelsanställdas förbund halusi käyttäjäystävällisen IT-ympäristön, joka olisi mobiili, turvallinen ja helppokäyttöinen. Ratkaisuksi valittiin Dustinin Modern Workplace -palvelu, josta oli heti hyötyä sekä käyttäjille että IT-osastolle.

7 toukokuuta 2019

Miksi kuvan koolla on väliä?

Meillä Epsonilla on missio parantaa työtekijöiden hyvinvointia työ- ja opiskelupaikkojen kokousympäristöissä”, sanoo Epsonin Jorma Lempinen.

26 huhtikuuta 2019

Kuulokkeet voivat sekä pilata että pelastaa Skype-palaverin

Jokainen tietotyöläinen tietää, kuinka paljon tehokasta työaikaa voi tuhraantua Skype-palaverien teknisiin ongelmiin. Audiolaitevalmistaja Jabran myyntipäällikkö Vilja Kolehmainen kertoo vinkit oikeanlaisten kuulokkeiden ja kaiutinten hankintaan.

26 huhtikuuta 2019

Yhteistyöhön kutsuvat näytöt

BenQ on toiminut projektorien, näyttöjen ja muiden näyttötuotteiden alalla kohta jo 35 vuoden ajan. Yrityksen laajassa tuotevalikoimassa on kaikkea kotiteatteriprojektoreista kannettaviin projektoreihin ja erilaisiin asennettaviin projektoreihin.

26 huhtikuuta 2019

Bring Your Own Meeting

Videokokoukset ovat yhä tavallisempi osa arkea. Niiden avulla on mahdollista säästää aikaa ja rahaa sekä järjestää kokouksia aiempaa tehokkaammin. Kokousten järjestäminen ja yhteyden pitäminen käy joustavasti omasta olinpaikasta huolimatta.

25 huhtikuuta 2019