Cisco Partner logo

Helppoa, turvallista ja kestävää uudelleenkäyttöä ja kierrätystä

Cisco on sitoutunut siirtymään lineaarisesta taloudesta, jossa tuotteita käytetään ja heitetään sitten pois, kiertotalouteen jonka avulla rajallisia luonnonvaroja pysytään hyödyntämään paremmin. Kiertotalous on paljon muutakin kuin vain kierrättämistä. Haluamme käyttää laitteitamme enemmän uudelleen, jotta kierrätämme vähemmän.

3 kiertotaloutta edistävää aloitetta

1.

Ciscon tuotteiden takaisinotto- ja uudelleenkäyttöohjelma antaa laitteen omistajalle mahdollisuuden palauttaa ilman lisäkustannuksia laitteet, jotka ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Kierrätämme 99,6 % palautetusta materiaalista, mikä varmistaa laitteiden vastuullisen hävittämisen.

2.

Cisco Refresh -ohjelma (Certified Remanufactured) kertoo sitoumuksestamme ympäristövaikutusten minimointiin ja asiakkaiden auttamiseen siinä. Tuotteet tarjoavat tunnettua Cisco-laatua ja ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.

3.

Cisco ottaa käyttöön kierrätystaloudellisia suunnitteluperiaatteita, mukaan lukien elektroniikkajätteen muuntaminen kierrätysmuoviksi, jota käytetään joissakin uusimmissa tuotteissamme.

Mitattava vaikutus

Cisco on asettanut kunnianhimoiset tavoitteet ja ottanut käyttöön tarvittavat resurssit ympäristövaikutusten vähentämiseen ja kiertotalouden edistämiseen.

Lue lisää siitä, mihin Cisco on sitoutunut.

Ciscon lisäksi

Cisco on jo pitkään ottanut vastuun oman toimintansa ja toimitusketjunsa ympäristövaikutusten minimoimisesta. Cisco ottaa nyt selvää seikoista, joista tulee yhä tärkeämpiä digitalisaation edetessä: Datakeskusten CO2-päästöt.

Cisco on käyttänyt miljardia dollaria kehittääkseen spelbyte-siru Silicon Onea, joka löytyy yhä useammasta Cisco-tuotteesta.

Lue lisää Silicon Onen upeista teknisistä tiedoista ja siitä, miten se on johtavassa asemassa suorituskyvyn ja kestävyyden suhteen.