Cisco Tietoturva

Paremmalla suojauksella parempaa liiketoimintaa.

Cisco Tietoturva

Turvallisuudesta tulee koko ajan ratkaisevampaa asiakkaiden verkoille, nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Uhkien kehittyessä ja riskien pysyessä turvallisuus on välttämätöntä liiketoiminnan jatkumiselle, tietoturvalle ja tavaramerkin maineelle.

1 Lähde: Securing Portable Data and Applications for a Mobile Workforce. cs.co/sans-survey. 2 Lähde: Your Users Have Left the Perimeter. Are You Ready? IDG-raportti, sponsoroijana OpenDNS, joka on nykyään osa Ciscoa. cs.co/IDG-survey.

Suojaa käyttäjiä siellä, missä he ovat

Keskivertoyrityksessä 50 % työntekijöistä on liikkuvia ja he liikkuvat joko osittain tai kokonaan yritysverkon ulkopuolella. Suojaa heitä kaikkialla laajentamalla palomuuria ja käyttämällä turvallista DNS-palvelinta.

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella on pilvipohjainen turvaratkaisu, joka antaa täyden näkyvyyden kaikkien paikkojen, yksiköiden ja käyttäjien internetin käyttöön. Umbrella estää uhkat ennen kuin ne tavoittavat verkon ja sen käyttäjät. Koska yrityksillä on usein monta paikkaa ja yksikköä, joita heidän tarvitsee suojata, ei heillä usein ole täyttä näkyvyyttä verkon ja internetin käyttöön. Yli 50 % työvoimasta on liikkuvaa1, ja 82 % roaming-käyttäjistä myöntää joskus kiertävänsä organisaation VPN:n2. Cisco Umbrella suojaa teitä ennakoivalla turvallisuudella missä tahansa, milloin tahansa.

Pysäytä uhkat välittömästi

Digitaalisilla yrityksillä ei ole varaa keskeytyksiin. Seuraavan sukupolven palomuuri suojaa verkkoa kehittyneiltä uhkilta.

Cisco ASA seuraavan sukupolven palomuuri

Ciscon seuraavan sukupolven palomuurissa yhdistyy palomuuri, viruksentorjunta, hyökkäystentorjunta ja VPN-kapasiteetti. Se antaa ennakoivan puolustuksen uhkia vastaan ja pysäyttää ne ennen kuin ne leviävät verkon kautta. Cisco ASA with FirePOWER Services -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki liiketoimintatarpeet koosta huolimatta. Se on helppo konfiguroida ja sitä hallitaan keskitetysti Cisco Firepower Management Center -hallintaohjelmistolla, jonka avulla saat täyden näkyvyyden verkkoosi. Sen ansiosta voit olla joustava, säästää enemmän ja suojata liiketoimintasi paremmin.

Katso kaikki tuotteet

Markkinoiden johtava hyökkäyksenesto

Havaitsemiseen kulunut aika

Automatisoidusta turvallisuudesta koituvat säästöt

Ole turvallisempi Ciscon palomuurien avulla. Cisco ASA on saanut korkeimmat pisteet kolmannen osapuolen tekemissä turvallisuustesteissä ja se estää 99,4 % uhkista. Katso NSS Labsin NGIPS-raportti (pdf) ja AMP-raportti (pdf).

Etkö ole varma millä tavoin seuraavan sukupolven palomuuri paras ratkaisu sinun yrityksellesi? Lue täältä (pdf)

Löydä ja poissulje ongelmat

Olette altistuneet uhkalle. Mitä silloin tapahtuu? Löydä, pysäytä ja poista haitallinen koodi yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä ratkaisulla.

Advanced Malware Protection (AMP)

Ciscon edistyksellinen suojaus haitallista koodia vastaan (AMP) tarjoaa turvallisuusryhmälle sellaisen näkyvyyden ja hallinnan, jonka he tarvitsevat estääkseen hyökkäykset. AMP havaitsee, sulkee pois ja tekee haitalliset ohjelmistot vaarattomaksi ennen kuin vahinko on tapahtunut, minkä ansiosta yrityksesi on suojattu ennen hyökkäystä, sen aikana ja sen jälkeen.

Katso kaikki tuotteet

Löydä paras AMP-ratkaisu sinun yrityksellesi

Suojele asiakkaita

Asiakkaille tarkoitetulla Cisco AMP:llä voit estää haitallisen koodin jo sisääntulovaiheessa ja saada näkyvyyden tiedosto- ja aktiviteettitasolle. Tällä tavoin voit poistaa haitallisen koodin PC:ltä, Maciltä, Linuxista ja mobiililaitteilta.

Suojaa verkkoasi

Saa näkyvyys verkkotasolle ja poista kehittynyt haitallinen koodi.

Suojele sähköpostia ja verkkoliikennettä

Lisää AMP-ominaisuus sähköposti- ja verkkoturvallisuusvarustukseen paikallisesti tai pilveen.