Varmista verkkosi turvallisuus vain muutamassa minuutissa

Verkkoturvallisuus, haitallisten koodien suoja ja SD-WAN yhdessä ja samassa laitteessa?
Cisco Meraki on juuri etsimäsi laite.

Cisco logo
Cisco Meraki Security

Cisco Meraki Security Appliancesin avulla voit varmistaa koko verkon turvallisuuden vain muutamassa minuutissa. Sen intuitiivisen verkkopohjaisen hallintapaneelin avulla Meraki MX voidaan etäasentaa vain muutamalla napin painalluksella pilvipohjaisen zero-touch-ylläpitoasetusten avulla.

Voit synkronoida tietoturva-asetukset helposti useisiin paikkoihin sisäänrakennettujen Meraki Dashboardin mallien avulla. Merakin hallintapaneeli tarjoaa verkon ylläpitäjille kätevän yleiskatsauksen verkkoasiakkaista, kaistanleveydestä, sovelluksien käytöstä kaikissa eri paikoissa, sekä myös mahdollisuuden estää, muotoilla tai listata eri aktiviteetteja suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen optimoimiseksi. Luotettavuutta lisäävä läpinäkyvyys, sekä laitteiden erinomainen hallinta tarjoavat loistavan näkyvyyden ja yhteyden kaikkiin Internetyhteyden omaaviin laitteisiin, milloin ja missä tahansa.

Cisco Meraki Security

Jokainen Meraki Security Appliance tukee myös useita eri toimintoja, kuten stateful-palomuuria, sekä integroitua Ciscon hyökkäysten estoa (IPS), joka pitää verkon suojattuna.

Uhkien ennakoinnit ja suodatinlistat päivittyvät saumattomasti ja näin kaikki paikat ovat suojattuna uusimpia uhkia ja ongelmallisia verkko-osotteita vastaan ja näin saat myös laajat tietoturvatoiminnot yhdessä ja samassa paketissa.

Sisäänrakennetut ohjelmistojen WAN-toiminnot kaikissa tietoturvalaitteissa vähentävät ylläpitokustannuksia ja parantavat resurssien käyttöä useissa eri paikoissa ja näin verkon ylläpitäjät voivat hyödyntää kaistanleveyttä tehokkaammin ja varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn kriittisille sovelluksille ilman tinkimistä turvallisuudesta.