Cisco Meraki

Tutustu uuteen lähiverkkojen kokonaisratkaisuun – verkko, kytkimet, tietoturva ja verkonhallinta.

Korkea kapasiteetti

Cisco Meraki tukiasemat on valmistettu markkinoita johtavista komponenteista ja ne on huolella optimoitu helppoa ja huoliteltua käyttäjäkokemusta ajatellen. Lopputulos: nopeammat yhteydet, suurempi käyttäjäkapasiteetti, parempi peittoalue ja pienempi puhelintuen tarve.

Voittamaton näkyvyys

Meraki tukiasemat tarjoavat selkeämmän kuvan verkosta ja mahdollistavat järkevämmän verkon hallinnan.

Tarjoaa paremman käsityksen verkon käyttäjistä, heidän laitteistaan sekä sovelluksista. Monipuoliset ja selkeät analyysidiagrammit, joiden avulla ylläpitäjät voivat valvoa ja hallinnoida käyttäjäsovelluksiin pääsyä ja niiden sääntöjä, optimoida loppukäyttäjän elämyksen ja verkkoturvallisuuden.

Koko verkko, intuitiivisessa ja yleiskatseen tarjoavassa työkalussa

Monien installaatioiden tehokas ja intuitiivinen hallinta yhdellä ainoalla työkalulla, pilven kautta, halkoo kulut perinteisiin monimutkaisiin ympäristöihin verrattuna. Markkinoiden ainoa verkkoratkaisu, jolla keskität WAN-, LAN-, langattomien LAN- ja mobiililaitteiden hallinnan.

CMX

Pilvipohjainen paikka analyyseille ja mobiiliyhteyksille

Integroitu ”Bluetooth Beacon”, tehokas virtaviivainen vieraspääsy ja kehittynyt analyysikeskus luovat edellytykset paremmalle ja syvemmälle asiakasymmärrykselle.

Saat enemmän aikaan vähemmillä resursseilla

Meraki yksinkertaistaa jokapäiväistä verkon ylläpitämistä tarjoamalla verkon ylläpitäjälle intuitiiviset ja tehokkaat työkalut.

  • Lisää langatonta kapasiteettia muutamassa minuutissa

  • Hallinnoi monimukaisia ja dynaamisia ympäristöjä Auto RF:llä

  • Säätele kaistanleveyttä ja sovelluksia muutamalla klikkauksella

  • Yksinkertaista uusien laitteiden hallintaa verkossa

Mikä on Meraki SD-WAN?

Ohjelmistomääritelty WAN on uusi lähestymistapa verkkoyhteyksien rakentamiseen, joka alentaa käyttökustannuksia ja parantaa resurssien käyttöä hajautettujen käyttöönottojen avulla. Tämän ansiosta verkon ylläpitäjät voivat käyttää kaistanleveyttä tehokkaammin sekä varmistaa parhaimman mahdollisen suorituskyvyn kriittisille sovelluksille uhraamatta kuitenkaan turvallisuutta tai tietosuojaa.

Verkkoliikenteestä riippumaton

Meraki Auto VPN:llä on helppo konfiguroida IPsec-päällekkäisyyksiä

Monisuuntainen verkkoliikenteen jakelu (internet, matkapuhelin, MPLS), jossa on sisäänrakennettu kuormitustasapaino ja automaattiset vikasietotoiminnot.

Sovellusten optimointi

Keskitetty verkon näkyvyys ja valvonta

QoS ja kaistanleveydenhallinta Merakin avulla verkkoliikenteen suunnittelussa.

Älykäs polunhallinta

Policybased routing: liikenteen väylä määritetty lähdekoodin tai sovelluksen perusteella

Dynaaminen polun valinta: kullekin sovellukselle valittu verkkoliikenteen polku, joka perustuu hävikkiin, latenssiin ja jitteriin.

Suojattu yhteys

Intuitiivinen ja skaalautuva VPN-ratkaisu, jolla etäpaikat voidaan yhdistää helposti (Auto VPN)

AES-salaus tietosuojan varmistamiseksi.

Miksi valita SD-WAN?

IT-osastoilla on nykyään paineita tehdä entistä enemmän, mutta samalla vähemmillä resursseilla: hallinnoida useampia sivustoja sekä asiakkaita, joilla on puolestaan rajoitetut budjetit sekä suhteellisen pieni työryhmä. Kaikki tämä kuitenkin ilman luotettavuuden tai turvallisuuden heikkenemistä. Yritysten WAN-yhteyksien, tuen sekä henkilöstön korkeat kustannukset yhdistettynä kaistanleveyden kasvuun, kaistaa vieviin suoratoistosovelluksiin ja pilvipohjaisten palvelujen kasvuun pakottavat monet verkon ylläpitäjät etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Meraki SD-WAN:n avulla etäyhteydet ovat yhteydessä VPN:n suojaamaan Internet-yhteyteen. MPLS:n kaltaista luotettavuutta tarjotaan monilla uplinkeillä, joilla on kuormituksen tasapainotusominaisuudet, älykäs polunhallinta sekä automaattinen vikasieto.