Cisco Spark muuttuu Cisco Webex Teamsiksi.

WebEx Teams on jatkuvaan toisia tukevaan ryhmätyöskentelyyn tarkoitettu sovellus videokokouksilla, viestien hallinnalla, tiedostojen jaolla ja whiteboardilla.

Aloita kokous yhdellä ainoalla painalluksella.

Kaikki jotka käyttävät WebEx Teamsia, voivat aloittaa kokouksensa yhdellä ainoalla napin painalluksella, eikä sinun enää tarvitse odottaa koollekutsujien kokousten avausta. Osallistu missä tahansa olitkin ja vaihda laitteita saumattomasti. Ja pidä keskustelua yllä myös kokousten jälkeenkin.

Enää viestit eivät jää huomaamatta.

Älä anna tärkeiden sähköpostien hukkua muiden viestien joukkoon. Nyt voit olla huoletta WebEx Teamsin turvallisen viestien hallinnan avulla. Lähetä tärkeitä viestejä pikaviesteillä eri henkilöille tai ryhmille, jossa niihin voidaan reagoida välittömästi tai ne voidaan liputtaa myöhemmin seurattavaksi. Keskustelujen seuraaminen on nyt äärimmäisen helppoa – ja kaikki viestisi tallentuu samaan työtilaan, jossa osallistut myös kokouksiin.

Jaa tiedostoja kenen kanssa tahansa.

Tiedostojen jakaminen työtilaan on nopeaa ja helppoa. Vastaanottamasi tiedostot tulevat siististi järjestellyksi ja helposti haettaviksi. Lisäksi ne voidaan tallentaa kaiken muun kommunikointisi yhteyteen, jotta sinun on helpompi löytää etsimäsi varsinkin, jos sinun pitää jakaa niitä kokouksissa.

Näytä. Älä puhu.

Joskus nopea hahmotelma tai kuva voi kertoa paremmin ideasta kuin tuhat sanaa. Piirrä whiteboardilla, puhelimella tai muulla laitteella ja jaa interaktiivinen piirros chatissa. Jatka ja muokkaa, osallistuit kokoukseen fyysisesti tai et.

Aina turvallinen.

Kaikkein kehittyneimmillä yhteistyön turvallisuustoiminnoilla tiedät, että datasi, puhelusi ja tiedostosi ovat aina turvassa.

End-to-end-salaus

Ainoastaan sinun auktorisoiduilla käyttäjilläsi on pääsy niihin palvelinavaimiin, jotka sisältävät salattua dataasi. WebEx Teams on ainoa viestipalvelu yritysluokan end-to-end-salauksella.

Turvallista hakua

Käytä sisäänrakennettua turvallista hakua, joka pitää datasi suojattuna samalla, kun se tekee tiedosta helpommin löytyvää. Haut ovat salattuja, jotta hakusanat ja tulokset pysyvät suojattuna hakkereilta ja jopa meiltä.

Lukitse ja moderoi

Järjestä itsenäisiä ryhmätöitä lukitsemalla työskentelypinnat. Ainoastaan moderaattorit voivat lisätä henkilöitä eri työskentelypinnoille. Työskentelypinnat, joissa on jäseniä yrityksen ulkopuolelta ovat merkittyjä.

Sinun Webex, sinun tapasi.

Jatka suosikkityökalujesi käyttämistä. WebEx voidaan integroida eniten käyttämiesi ohjelmien kanssa, jotta työskentelysi sujuisi paremmin.

Google Drive

Docs Management

Box

Docs Management

Twitter

Social

Trello

Docs Management

Zendesk

Customer Relations

Google Calendar

Productivity