Cisco Business

Cisco Business -valikoimaan kuuluu esimerkiksi tukiasemia, kytkimiä ja reitittimiä, jotka on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin yrityksiin alusta alkaen. Kaikkia tuotteita hallitaan Ciscon Business Mobile -sovelluksella tai verkko-ohjauspaneelilla, joten voit hallita verkkojasi täysin.  Mallivalikoima on niin laaja, että löydät juuri omaan tilanteeseesi sopivan mallin. Cisco Business -sarja ei vaadi lisenssiä, joten sinun tarvitsee vain kytkeä se ja aloittaa määritys.

Joustava ja helppo hallinta

Cisco Business -tuotteet voidaan konfiguroida kolmella tavalla: verkkokäyttöliittymän, sovelluksen tai suoraan komentokehotteen kautta. Cisco Business Dashboard -ohjelmiston avulla voit saada yleiskuvan Cisco Business -tuotteistasi helposti ja nähdä tilastoja, laitteita ja liitettyjä asiakkaita. Voit myös nähdä yksityiskohtaisia tietoja tuotteidesi elinkaarista ja pullonkauloista verkossa.

Myyntimenestys

Cisco Business 110

Kytkinsarja on suunniteltu pieniin yrityksiin, joissa tarvitaan perustason verkkoja, jotka ovat verrattoman luotettavia.

Cisco Business 220

Valikoima kytkimiä, joiden mallit sopivat useimpiin tilanteisiin. 220-sarja tarjoaa luotettavia, turvallisia ja edullisia yhteyksiä yrityksesi tarpeisiin.

Cisco Business 250

Laaja valikoima on suunniteltu helposti asennettavaksi ja tarjoaa samalla tehokkaita toimintoja yrityksellesi.

Cisco Business 350

Sarja, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Sarja tarjoaa todellisen pinottavan ratkaisun, jonka avulla voit määrittää, hallita ja etsiä pinon kaikki kytkimet yhtenä yksikkönä, jolla on yksi IP-osoite.

Tukiasemat

Cisco Business Wireless on sarja tukiasemia pienille ja keskisuurille yrityksille. Ne asennetaan ja niitä hallitaan Ciscon mobiilisovelluksella puhelimelta tai tabletilta. Yhdessä CBS-sarjan kytkimien kanssa se muodostaa tehokkaan yhdistetyn verkkoalustan, joka on luotettava ja täysin lisenssitön.

Joustavat verkkopisteet

Jos haluat laajentaa peittoaluetta, voit käyttää verkkopisteitä, jotka asennetaan muutamalla napsautuksella. Kaikkia Cisco Business Wireless -järjestelmiä voi laajentaa langattomasti verkkopisteillä. Kaikki verkkopisteet tarvitsevat vähintään yhden Cisco Business -tukiaseman toimiakseen.