Cisco Business -valikoimaan kuuluu tukiasemia, kytkimiä ja reitittimiä, jotka on suunniteltu alusta alkaen pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten. Kaikkia tuotteita hallitaan Ciscon Business Mobile -sovelluksella tai verkko-ohjauspaneelilla.Mallivalikoima on niin laaja, että löydät juuri omaan tilanteeseesi sopivan mallin. Cisco Business -sarja ei vaadi lisenssiä, joten sinun tarvitsee vain kytkeä laite ja aloittaa määritys.

Myyntimenestys

Hållbart

Yksinkertainen  

Intuitiiviset hallintatyökalut internetiä ja mobiiliverkkoa varten mahdollistavat asetusten määrityksen minuuteissa sekä toistuvien toimintojen yksinkertaistetun suorittamisen. Siten arvokasta aikaa ja resursseja vapautuu kasvua ja tuottavuutta lisääviin toimiin.  

Enkelt

Joustava  

Liiketoiminnan kaikki vaiheet kattava mukautettava kytkin-, reititin- ja langaton ratkaisu. Laaja valikoima, joka vastaa kaikkiin teknisiin vaatimuksiin ja sopii kaikenlaisille budjeteille.  

Säkert

Turvallinen  

Sisäiset tietoturvaominaisuudet, kuten Cisco Umbrella, ehkäisevät kalliita tietoturvaloukkauksia ja suojaavat yksityisyyttä.     

Joustava ja helppo hallinta     

Cisco Business -tuotteet voidaan konfiguroida kolmella tavalla: verkkokäyttöliittymän, sovelluksen tai suoraan komentokehotteen kautta. Cisco Business Dashboard -ohjelmiston avulla voit saada yleiskuvan Cisco Business -tuotteistasi helposti ja nähdä tarkastella tilastoja, laitteita ja liitettyjä asiakkaita. Voit myös nähdä yksityiskohtaisia tietoja tuotteidesi elinkaarista ja pullonkauloista verkossa.

Hållbart

FindIT Network Manager

Hallitse kaikkia Cisco Business -kytkimiä, -reitittimiä ja -tukiasemia yhdestä ja samasta paikasta.  

Hållbart

Kytkimet  

Suorituskykyiset kytkimet tehokkailla ominaisuuksilla, suunniteltu erityisesti pienille yrityksille.  

Säkert

Langattomat tukiasemat 

Tehokkaat 802.11ac-tukiasemat tarjoavat yksinkertaisen ja turvallisen Wi-Fi-yhteyden työntekijöillesi ja asiakkaillesi.     

Enintään 100 käyttäjää    

Kytkinvalikoima, jonka mallit sopivat useimpiin tilanteisiin. Tuotteita, jotka tarjoavat luotettavia, turvallisia ja edullisia yhteyksiä yrityksesi tarpeisiin. 

Cisco Business 110 Cisco business 220

Yli 100 käyttäjää  

Verkkotuotteita, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Sarja tarjoaa todellisen pinottavan ratkaisun, jonka avulla voit määrittää, hallita ja etsiä pinon kaikki kytkimet yhtenä yksikkönä, jolla on yksi IP-osoite.   

Cisco Business 250 Cisco Business 350

Tukiasemat

Cisco Business Wireless on sarja tukiasemia pienille ja keskisuurille yrityksille. Ne asennetaan ja niitä hallitaan Ciscon mobiilisovelluksella puhelimelta tai tabletilta. Yhdessä CBS-sarjan kytkimien kanssa se muodostaa tehokkaan yhdistetyn verkkoalustan, joka on luotettava ja täysin lisenssitön.

Joustavat verkkopisteet

Jos haluat laajentaa peittoaluetta, voit käyttää verkkopisteitä, jotka asennetaan muutamalla napsautuksella. Kaikkia Cisco Business Wireless -järjestelmiä voi laajentaa langattomasti verkkopisteillä. Kaikki verkkopisteet tarvitsevat vähintään yhden Cisco Business -tukiaseman toimiakseen.

Yksinkertainen hallinta

Ota käyttöön ja hallitse useita Cisco Business -laitteita helposti ilman fyysistä ohjauslaitetta tai lisensointia integroidulla verkkokäyttöliittymällä oman verkkoselaimesi kautta tai Cisco Business Mobile -sovelluksella oman mobiililaitteesi avulla. Valinnainen useiden laitteiden etähallinta Cisco Business Dashboardin kautta, maksuton jopa 25 laitteelle.