Cisco Meraki logo

100 % pilvihallittu verkko nopeampaan implementointiin, yksinkertaisempaan hallintaan ja paremman yleiskuvan saamiseen.

Osallistu johonkin monista suosituista webinaareistamme ja saat maksuttoman tukiaseman

Cisco Meraki

Cisco Meraki on uuden sukupolven verkkoratkaisu, joka toimii yhtä hyvin niin pienille, kuin suurillekin yrityksille. Täysin pilvipohjaisen hallinnan avulla tulee verkon hallinta helpommaksi ja kaikki tapahtuu samalta hallintapaneelilta. Samalla saat korkean tietoturvan ja skaalattavuuden – sekä todella hyvän yleiskuvan käytöstä.

Näin se toimii

Cisco Merakin käyttö on helppo aloittaa. Ostit sitten kytkimen, palomuurin, langattoman tukiaseman tai jonkin muun Merakin tuotteen, niin ne tulevat ennakkoon valmistetultuna suoraan tehtaalta kytkeytyäkseen automaattisesti Merakin pilvipohjaiseen hallintapaneeliin. Ainoa mitä laitteiston lisäksi tarvitaan on lisenssi. Sen lisäksi, että se aktivoi Meraki-tuotteesi hallintapaneelissa, niin lisenssi antaa sinulle myös pääsyn maailmanluokan tukeen, jatkuviin ohjelmistopäivityksiin ja toimintojen parannuksiin, samoin kuin tuotteen vaihtamiseen, jos se sattuisi menemään rikki.

Ainoa mitä sinun tai asentajan tulee tehdä, on kytkeä laitteisto verkkoon ja tarjota sille Internet-yhteys. Muutaman minuutin kuluessa se ilmestyy hallintapaneeliin, hakee valmistelemasi konfiguraation, päivittää itsensä ja lopulta se on valmis lähettämään liikennettä eteenpäin.

Hallinnoi kaikkea missä sitten olitkin

Kun internetkaapeli on kytketty, niin sinun ei enää koskaan tarvitse olla paikalla hallinnoidaksesi verkkoa. Hallintapaneelin kautta hallinnoit tukiasemia, kytkimiä, palomuureja, valvontakameroita, ja käyttäjien laitteita – ilman, että sinun pitää tehdä kompromisseja toiminnallisuudesta tai turvallisuudesta. Sen avulla on helppo skaalata verkkoa ylöspäin ja voit hallita monia verkkoja samasta paneelista.

Tietoisuus käyttöasteesta

Cisco Meraki tarjoaa sinulle myös paremman yleiskuvan ja tiedon käyttämisen sujuvuudesta verkossa. Näin voit saada ilmoituksia, jos sinun pitää esimerkiksi priorisoida joitain toiminnalle kriittisiä sovelluksia. Voit myös helposti jakaa laitteet, käyttäjät ja sovellukset pääsymahdollisuuksien ja priorisointien mukaan. Cisco Merakin avulla voit myös optimoida niin turvallisuutta, kuin käyttäjäkokemustakin.

Varmista redundanssi ja laatu

Redundanssi on ollut pitkään itsestään selvyys, mutta usein turhan kallis osa monissa verkoissa. Internetyhteyksillä ja tarpeettomien sivustojen välisillä yhteyksillä varmistetaan, että yhteys ei ikinä kaadu toimintakriittisten sovellusten vuoksi. Meraki SD-WAN hyödyntää kapasiteettia älykkäällä tavalla. Tavallisen yhteyden kaatuessa redundanttia yhteyttä voidaan hyödyntää aktiivisesti, jotta verkon kuormitusta voidaan tasapainottaa sen sijaan, että se ainoastaan yhdistettäisiin uudestaan. Voit itse asettaa ne arvot, jotka pätevät kaikissa tärkeimmissä sovelluksissasi.

Meraki-laitteisto tarkkailee koko ajan yhteyksiäsi ja valitsee automaattisesti parhaimman reitin liikenteelle. Meraki AutoVPN kytkee automaattisesti sivustosi yhteen VPN-tunneleiden avulla. Sen sijaan, että sinulla olisi kalliita vuokrattuja yhteyksiä sivustojen välillä, niin voit siirtyä tavallisiin internetyhteyksiin ja antaa Merakin kytkeä sivustosi automaattisesti yhteen toistensa kanssa pienemmin kustannuksin. Ainoa mitä vaaditaan, on pari painallusta hallintapaneelista ja Meraki hoitaa loput!

Näin se toimii

1 Askel

Valitse laitteisto ja lisää lisenssi

Melkein jokaisessa laitteistossa on erityinen lisenssi, joka kuuluu yhteen sen kanssa. Valintamahdollisuutesi perustuukin enimmäkseen siihen, kuinka pitkän lisenssiajan haluat. Tavallisimmat valinnat ovat 1, 3, 5, 7 tai 10 vuotta.

2 Askel

Konfiguroi uudet tuotteesi hallintapaneelissa

Kun tilauksesi on käsitelty, niin tulet saamaan tiedot sähköpostitse, kuinka aktivoit Meraki-lisenssisi. Heti kun olet aktivoinut lisenssin, niin ostamasi tuotteet ilmestyvät Meraki-hallintapaneeliisi ja voit alkaa konfiguroimaan uutta verkkoasi. Tämän avulla voit saada verkkosi valmiiksi jo ennen kuin tuotteet ovat edes toimitettu!

3 Askel

Kytke tuotteet verkkoon

Kun olet vastaanottanut laitteesi, niin sinun tarvitsee ainoastaan kytkeä tuotteet verkkoosi ja tarjota niille internetyhteys! Kun laitteisto on löytänyt internet-yhteyden, niin se yhdistää itsensä Merakiin, rekisteröi itsensä hallintapaneeliin ja lataa automaattisesti itselleen ne konfiguraatiot, jotka olet valmistellut. Jos päivityksiä on saatavilla, niin laitteisto päivittää ne automaattisesti ja saat näin pääsyn uusiin toimintoihin! Vain muutamassa minuutissa uusi Meraki-verkkosi on käyttövalmis, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin kytkeä johto!

4 Askel

Huomaa uusi Meraki-verkkosi!

Voit nyt alkaa käyttää uutta Meraki-verkkoasi! Ja voit nyt myös huomata kaikki muut Merakin edut.

Haluatko tietää, mitkä sovellukset käyttävät eniten verkkosi kaistanleveyttä? Tarvitseeko teidän ymmärtää, kuinka käyttämänne pilvisovellukset suoriutuvat? Kenties markkinointiosasto tarvitsee tukea liittyen siihen, kuinka monta ylimääräistä vierailijaa olette saaneet markkinointikampanjan jälkeen? Kaikki vastaukset näihin ja paljon muuhun löytyy Merakin hallintapaneelista – ainoa paikka, missä koko verkon keräämä tieto löytyy saatavilla!

Katso, kuinka jotkut asiakkaistamme ovat valinneet ratkaista verkkohaasteensa

Universal Robots

Robotit eivät väsy, ne ovat tarkkoja ja voivat työskennellä myös sellaisissa vaarallisissa tehtävissä, joita ihmiset mieluummin välttävät. Universal Robots valmistaa kaikenlaisia robotteja, ja se on kasvanut vauhdilla viime vuosina. Lars Filstrup, Universal Robotsin Group IT manager kertoo, kuinka yrityksen verkkoratkaisut on saatettu ajan tasalle.

Lue lisää

Seuraavan sukupolven langaton verkko

Wi-Fi-verkoissa liikkuu jo nykyään kaistanleveyttä vaativaa mediasisältöä ja langattomia laitteita on useampia käyttäjää kohti. Laitteiden kasvava määrä kuormittaa verkkoja yhä enemmän. Maailmanlaajuisen IP-liikenteen lasketaan kolminkertaistuvan ja laaja valikoima uutta teknologiaa tulee olemaan täysin riippuvainen Wi-Fi:stä.

Wi-Fi 6 tarjoaa langattomille verkoille huomattavasti suuremman suorituskyvyn, etenkin kun päätelaitteita on paljon.

Tutustu kuudennen sukupolven Wi-Fi:n, juuri valmistuneen Wi-Fi 6:en (aiemmin 802.11ax) etuihin.

Lataa Cisco Merakin viimeisin whitepaper

Opi lisää ja testaa itse veloituksetta

Webinaari

Hyvä tapa oppia käyttämään Merakia nopeasti ja helposti on osallistua Ciscon webinaareihin, joita löytyy eri tasoisia. Joissain webinaareissa voit osallistujana saada ilmaisen tukiaseman, kytkimen tai muun Merakin laitteen yhdessä kolmivuotisen pilvihallinnon lisenssin kanssa. Lue Ciscon tulevista webinaareista täältä.

Try & Buy

Cisco tarjoaa myös mahdollisuutta testata ja arvioida Merakia veloituksetta. Ilmoita mielenkiinnostasi tai ota yhteyttä Ciscoon suoraan tästä.

Verkko palveluna

Jos et halua hoitaa verkkosi hallintaa itse, niin Dustin tarjoaa palvelun, joka perustuu Cisco Merakin laitteistoon. Se on täydellinen verkkoratkaisu, joka sisältää palomuurin, LAN:in, WiFi-vyöhykkeet, valvonnan, päivitykset ja käyttäjätuen. Ratkaisu on kehitetty skaalattavuudelle ja se sopii kaikille yrityksille koosta huolimatta, yksityisyrittäjistä aina globaaleihin jätteihin. Paketoitu turvaratkaisu kiinteään kuukausihintaan. Lue lisää täältä.