Teknologiamme ja tietomme tekevät vähittäismyynnistä, tuotannosta, kaupungeista, terveydenhuollosta, rahoitusalasta ja monista muista sektoreista älykkäämpiä. Olemme auttaneet lukemattomia organisaatioita uudistamaan tapansa käyttää teknologiaa liiketoimintansa piristämiseksi aiempaa älykkäämmillä ratkaisuilla, jotka ottavat laitteista, ohjelmista ja palveluista kaiken irti.

ThinkSystem-palvelimet

Lenovon ThinkSystem-palvelimet saivat ITIC:n vuoden 2021 Global Server Hardware Server OS Reliability Survey -tutkimuksessa kahdeksatta vuotta peräkkäin korkeimmat luotettavuus- ja käyttöaikapisteet kaikkien Intel x86 -pohjaisten alustojen joukossa. Tarjoamme räkkejä, torneja, reunapalvelimia, korttipalvelimia, suuren tiheyden palvelimia, toiminnan kannalta välttämättömiin tehtäviin mukautettuja palvelimia sekä muita vaihtoehtoja liiketoimintasi edistämiseen tarpeitasi vastaavalla palvelimella.

Räkkipalvelimet

Lenovon räkkipalvelimet tarjoavat paljon vastinetta rahoille, joustavuutta sekä alan johtavaa tehokkuutta niin kasvavien pienten yritysten kuin suurien toimijoiden työtarpeisiin. Ne täyttävät toiminnan kannalta kriittiset vaatimukset uskomattomalla laadulla ja luotettavuudella.

Tornipalvelimet

Lenovon tornipalvelimet tarjoavat suurta suorituskykyä ja monipuolisia tallennusmahdollisuuksia pienessä tilassa pienille ja keskisuurille yrityksille sekä suurille toimijoille. Nauti palvelinkeskustason luotettavuudesta toimistoympäristöihin optimoidussa paketissa.

ThinkSystem-tallennusratkaisut

Lenovo ThinkSystemin tietojenhallinta- ja tallennusratkaisujen avulla voit hallita tietojasi yrityksen sisällä sekä yksityisissä ja julkisissa pilvipalveluissa ennennäkemättömällä joustavuudella. Tietojenhallinta- ja tallennusratkaisumme auttavat sinua yksinkertaistamaan ja tehostamaan toimintaa käyttämällä ohjelmistonhallintatyökaluja, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä, hyödyntämään tietoja parempien päätösten tekemiseksi sekä parantamaan suorituskykyä, kestävyyttä ja suojausta.

Lenovon tiedonhallintatuotteet yksinkertaistavat ja optimoivat tiedonhallintaa sekä valvovat ja ratkaisevat infrastruktuuriongelmia. Niiden avulla sinä olet mukavasti ohjaksissa.

Ohjelmisto-ohjattu infrastruktuuri

Ohjelmistopohjaisen Lenovo ThinkAgile -infrastruktuurin kautta asiakkaasi hyötyvät läheisestä yhteistyöstä Lenovon ja alan parhaiden ohjelmistoratkaisuvalmistajien välillä. Voit yhdessä kunkin asiakkaan kanssa löytää helposti parhaan vaihtoehdon asiakkaan työmäärien käsittelyyn.

Lenovo ThinkAgile HX -sarja

Tämä sarja sisältää Nutanix-ohjelmiston, joka auttaa vähentämään IT-infrastruktuurikustannuksia, tukee erilaisia hypervisoreita ja voi auttaa laajentamaan virtuaalityöpöytien käyttöä.

Lenovo ThinkAgile MX -sarja

Näissä ratkaisuissa on sisäänrakennettuna Microsoft Azure Stack HCI ja Windows Admin Centre. Microsoftin Azure Stack HCI -alusta tasoittaa tietä hybridipilviratkaisuille Azure-integraatiolla.

Lenovo ThinkAgile VX -sarja

Tämä sarja perustuu VMware-ohjelmistoon. Se tarjoaa asiakkaillesi lisäarvoa alusta alkaen automatisoimalla IT-resurssien optimoinnin, vahvistamalla ketteryyttä ja varmistamalla helpoimman mahdollisen reitin pilveen.

Reunalaskenta

Maailma on verkottuneempi kuin koskaan, ja suurin osa datasta tuotetaan nyt palvelinkeskusten ulkopuolella. Itse asiassa Gartner ennustaa, että vuoteen 2025 mennessä osuus tulee kasvamaan 75 prosenttiin kaikesta yritysten tuottamasta datasta. Lenovo auttaa nopeuttamaan asioita määrittämällä IoT-strategian ja tuomalla laskentatehoa sinne, missä sitä tarvitaan. Ota reunatiedot haltuun Lenovon reunalaskentaratkaisujen avulla. Saat tehokasta ja reaaliaikaista tietoa missä tahansa reunasijainnissa turvallisten, yhdistettyjen ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Pilvilaskenta

Huolehdi pilvilaskennasta luottavaisin mielin – ensimmäinen vaihe on kunnon strategian luominen. Ratkaisumme ovat avoimia, testattuja ja käyttövalmiita. Organisaation pilvilaskentainfrastruktuurin tarpeiden selvittäminen voi olla ylivoimaista, jos ei tiedä, mistä aloittaa. Lenovo auttaa asiakkaitaan nopeuttamaan pilviympäristöön siirtymistä tarjoamalla hallittua palveluratkaisua pilvipalvelun koko elinkaaren ajan. Tarjoamme asiantuntemusta parhaan hybridi- tai monipilvistrategian suunnitteluun, niin että se sopii yrityksesi tarpeisiin, takaa turvallisen ja nopean tiedonsiirron ja mahdollistaa hallinnan palveluna.

Tornipalvelin

Telinepalvelin

Haluatko tietää, mitä kaikkea Lenovo Infrastructure Solutions Group voi tarjota? Lisää yhteystietosi, niin lähetämme sinulle lisätietoja sisältävän e-kirjan.