Tutustu koko tuoteperheeseen

X-sarjan 2-in-1-kannettavat ja oheislaitteet ovat Lenovon pienimpiä ammattikäyttöön suunnattuja laitteita. Suorituskykyisten laitteiden kestävyys on ThinkPad-tasolla, ja ne kaikki mahtuvat helposti laukkuun tai mukaan lentomatkoille. Ne mahtuvat aina mukaan, liikuitpa sitten ympäri kaupunkia vai ympäri maailmaa.

X1 Nano

Tämä kevyt kannettava tietokone tarjoaa vaikuttavia katseluelämyksiä – siinä on 2K-tarkkuuden Dolby® Vision -näyttö, jonka kuvasuhde on 16: 10. Siinä on myös 11. sukupolven Intel® Core i7 -prosessori ja nopeat gigabittitason Intel® WiFi 6- ja 5G-liitännät. Kaksi Thunderbolt 4 -liitäntää mahdollistavat ulkoisten laitteiden nopean liitännän ja kahden 4K-näytön yhdistämisen.

Erinomainen suorituskyky

ThinkPad X1 Nano on alle kilon painoinen, ja sen liitäntämahdollisuudet vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Tämä kannettava, tehokas ja tuottavuutta lisäävä laite on yksi Lenovon ensimmäisistä 5G-laitteista. Siinä on jopa 11. sukupolven Intel® Core i7 -prosessori, Windows 10 Pro tai Linux OS -käyttöjärjestelmä, jopa 16 Gt LPDDR4x-muistia ja jopa 1 Tt PCIe SSD -tallennustilaa, joten voit ottaa kaikki tiedot mukaan minne tahansa.

Erinomaiset näkymät

ThinkPad X1 Nanossa on 13-tuumainen Dolby® Vision 2K -näyttö, jonka kuvasuhde on 16: 10. Toisin sanoen voit nauttia laajoista ja kauniista näkymistä. Intel® Iris® Xe Graphics -näytönohjain, 2160 x 1350 -tarkkuus ja 100% sRGB varmistavat kuvan terävyyden ja erinomaisen värintoiston. Saatavilla joko kosketustoiminnolla tai ilman.

Mahtava äänentoisto

ThinkPad X1 NanoN Dolby® Atmos® -kaiutinjärjestelmä sisältää kaksi ylöspäin suunnattua diskanttikaiutinta ja kaksi alaspäin suunnattua bassokaiutinta. Ne takaavat mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen niin työ- kuin pelikäytössä. Neljän 360 asteen mikrofonin ansiosta äänesi kuuluu selkeästi ja kuuluvasti neuvottelu- ja videopuheluissa.

Älykästä tietoturvaa

ThinkPad X1 Nano suojaa tietojasi ja laitettasi integroidulla ThinkShield-tietoturva-alustalla sekä todella innovatiivisilla tekoälypohjaisilla ja biometrisillä suojausominaisuuksilla, aina tutusta Match on Chip Fingerprint Reader -sovelluksesta puheentunnistukseen ja ihmisten läsnäolon tunnistamiseen. Tämä kaikki mahdollistaa sisäänkirjautumisen ilman kosketusta ja laitteen lukitsemisen käyttäjän poistuessa.

X1 Fold

Tätä mullistavampaa ei voi ollakaan. Esittelyssä markkinoinen ensimmäinen taittuvalla näytöllä varustettu monitoiminen 5G1 Always-connected PC (ACPC). ThinkPad X1 Fold muuttaa tapasi työskennellä, pelata, luoda ja muodostaa yhteys, paikasta riippumatta. ThinkPad X1 Fold muuttaa tapasi käyttää laitetta koko päivän ajan. Tällä pienellä mutta tehokkaalla laitteella voit pitää esityksiä, lukea sähköposteja, kirjoittaa tekstejä ja tehdä piirroksia – ja olla samalla aina yhteydessä verkkoon. Ja kaiken lisäksi laite on kevyt. Sen monipuolisuus, kannettavuus, yhdistettävyys ja tuottavuus ovat vertaansa vailla. Tämä laite tarjoaa todellakin älykästä tekniikkaa kaikille.

Mullistava käyttöliittymä

Erinomaisen, saumattoman ja taitettavan OLED-näyttönsä ansiosta ThinkPad X1 Fold eroaa kaikista muista laitteista. Sitä voi käyttää kannettavana tietokoneena näppäimistön tai kynän avulla. Sitä voi käyttää myös kirjamaisesti internetissä surffaamiseen yhdellä tai kahdella näytöllä. Avaamalla sen kokonaan sitä voi käyttää tablettina tai näyttönä. Voit valita yhden 13,3 tuuman näyttöalueen tai kaksi 9,6 tuuman näyttöaluetta. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tietokoneen theoa

ThinkPad X1 Fold sopii kaikkiin työtehtäviin. Taittuva näyttö sekä Intel® Core -prosessori Intel®-hybriditekniikalla mahdollistavat monien tehtävien suorittamisen. Ja akku kestää 8,5 tuntia1 yhdellä latauksella. Toisin sanoen laite jaksaa samalla latauksella aamusta iltaan.

Aina Yhteydessä

ThinkPad X1 Fold on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Se on ACPC-laite, tukee 5G2-tekniikkaa ja tarjoaa älypuhelimesta tuttua käyttökokemusta. Riippumatta siitä, missä olet ja onko käytössäsi WiFi-verkko vai ei, voit pitää yhteyttä ihmisiin ja työstää eri ideoita.

Integroidut lisävarusteet

ThinkPad X1 Fold sopii kaikkiin töihin, sillä siinä on sekä kynä että näppäimistö. Kirjoita, luonnostele ja piirrä. Kirjoita sitten vähän lisää Joustavan näyttönsä ansiosta ThinkPad X1 Fold saa kirjoittamisen tuntumaan yhtä luonnolliselta kuin kynällä kirjoittaminen paperille.

X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista käyttökokemusta. Se sisältää useita huippuominaisuuksia, kuten 16:10-kuvasuhteen näytön, tavanomaista leveämmän kosketuslevyn, erittäin tehokkaan akun ja hyvän tuuletuksen. Se on myös erittäin ohut ja kevyt. Tämä tehopakkaus on saanut Intel® Evo -sertifikaatin repsonsiivisuudestaan ja tarjoamistaan mahdollisuuksista. Sen avulla voit käsitellä turvallisesti kaikkia tietoja koko päivän ajan. Ja jos toimistosi menee sinne minne sinäkin, ThinkPad X1 Carbon Gen 9 lisää tuottavuuttasi. Siinä on nopea valinnainen 5G- tai WiFi 6 -yhteys. Lisäksi integroidut ThinkShield-turvatoiminnot varmistavat, että muut eivät pääse käsiksi töihisi.

Harkittuja innovaatioita

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 on suunniteltu tavalla, joka nostaa yrityskannettavat uusiin korkeuksiin. Erinomaisen tuuletuksen lisäksi ensiluokkaisessa laitteessa on 16:10-kuvasuhdteen näyttö, tavallista leveämpi 110 mm:n kosketuslevy ja tehokas 57 Wh:n akku.

Erinomaista tietoturvaa

ThinkPad X1 Carbon Gen 9:n sisäiset ThinkShield-turvaratkaisut suojaavat laitettasi ja tietojasi. Toimintoja ovat muun muassa uusi Power-on Touch Fingerprint Reader -sormenjälkilukija, ihmisen läsnäolon tunnistustoiminto (HPD), dTPM 2.0 -piiri, integroitu näytön yksityisyyssuoja ja web-kameran yksityisyyssuoja.

Näyttö

Moderni 16:10-kuvasuhteen näyttö sisältää tavallista enemmän pikseleitä ja sen kehykset ovat tavallista kapeammat. Siten voit nauttia aiempaa mahtavammista elämyksistä suuremmalla tarkkuudella. Vain vähän sinistä valoa tuottava näyttöpaneeli vähentää altistumista haitalliselle siniselle valolle, kun työskentelet näytön edessä koko päivän.

Äänentoisto

Dolby Voice® for PC on älykäs ja ammattimainen neuvotteluratkaisu. Puheet etämyyntikeskusteluissa, markkinointiseminaareissa ja tiimitapaamisissa kuuluvat yhtä selkeästi kuin jos olisit henkilökohtaisesti paikalla.

X1 Titanium

Toimisto ei enää tarkoita samaa kuin ennen. Nykyään kaikki ovat "tien päällä" tai "on-the-go". Ja koska työpiste ei enää ole paikkaan rajoitettu, tarvitset seuraavan tason mobiililaitetta, joka toimii missä tahansa. Hanki uusi ThinkPad X1 Titanium Yoga, joka hyödyntää Intel® Evo vPro® -alustaa ja jossa on kaikki ominaisuudet, joita IT-osasto tarvitsee ja käyttäjät haluavat. Tässä erittäin ohuessa ja kevyessä 2-in-1-laitteessa on vaikuttava titaanikuori. Laite voi toimia sekä tabletin että kannettavan tietokoneen tavoin, joten se sopii minne tahansa. Tämän tyylikkään laitteen avulla pysyt tuottavana missä ikinä oletkin.

Se on paksuudeltaan vain 11,5 mm. 13,5 tuuman 2K-kosketusnäyttö ja täysikokoinen ThinkPad-näppäimistö mahdollistavat suurten ideoiden työstämisen, käytitpä laitetta sitten tietokone- tai tablettitilassa. ThinkPad X1 Titanium Yogassa on myös tietoturvan takaavia tehokkaita ThinkShield-ratkaisuja sekä Intel® vPro® -ratkaisu, joka tukee niin tekoälyä kuin biometrista tunnistusta laitteessa on sekä sormenjälkilukija että ihmisen läsnäolon tunnistustoiminto. Joten mitä ikinä sinun pitääkään tehdä, voit tehdä sen omalla tavallasi.

Hienostunut muotoilu

ThinkPad X1 Titanium Yogan tyylikäs muotoilu ja titaanirakenne täydentävät sen vaikuttavaa tekniikkaa. Se on suunniteltu työskentelyyn monissa eri työskentelytiloissa. 360 asteen Yoga-saranan avulla voit siirtyä tietokonetilasta tablettitilaan ja kaikkeen siltä väliltä. Laite on vain 11,5 mm paksuinen ja 1,15 kg painoinen. Täysikokoisen ThinkPad-näppäimistön ja magneettisen Lenovo Precision Pen -kynän avulla voit luoda ja jakaa sisältöä äärimmäisen sulavasti.

Parempaa yhteistyötä

ThinkPad X1 Titanium Yoga mahdollistaa erinomaisen yhteistyön missä tahansa. Neljä mikrofonia ja Dolby® Atmos® -kaiutinjärjestelmä takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Korkeatarkkuuksinen kamera puolestaan takaa visuaalisen selkeyden. Tämä kaikki tekee laitteesta täydellisen kannettavan neuvottelukeskuksen.

Erinomainen suorituskyky

Perustuu Intel® Evo vPro® -alustaan, käyttää uusinta 11. sukupolven Intel® Core i7 vPro® -suoritinta. ThinkPad X1 Titanium Yogassa on jopa 16 Gt muistia ja jopa 1 Tt PCIe SSD -tallennustilaa. Lisäksi 5G-yhteyden, kahden Thunderbolt 4 -liitännän ja älykkään porttitoistinratkaisun ansiosta työpisteen voi siirtää käytännössä minne tahansa.

Eloisat esitykset

ThinkPad X1 Titanium Yoga -mallissa on 13,5-tuumainen 450 nitin 2K-näyttö Intel® Iris® Xe -näytönohjaimella ja Dolby® Vision® -tekniikalla. Kuvasuhde on 3:2. Kuvan selkeys ja väritarkkuus saavat kuvat ja videokokousten osallistujat näyttämään upeilta. 2256 x 1504 -tarkkuus ja 100% sRGB.

X1 Yoga

ThinkPad X1 Yoga Gen 6 tarjoaa äärimmäistä käyttökokemusta. Suuri 16:10-kuvasuhteen näyttö, tavanomaista leveämpi kosketuslevy, tehokas akku ja uusi Storm Gray -väri sekä värisovitettu näppäimistö luovat poikkeuksellisen kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Lisäksi Intel® Evo -sertifikaatti takaa responsiivisuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Uusi ThinkPad X1 Yoga Gen 6 vastaa yritysten odotuksiin uusimmalla 11. sukupolven Intel® Core i7 vPro® -prosessorilla, Intel® Iris® Plus Xe -näytönohjaimella ja jopa 32 Gt:n muistilla. Tämä kaikki yhdistettynä joustavaan muotoiluun tekevät laitteesta täydellisen kumppanin töihin (ja peleihin).

Uudenlaista mouotoilua ja toiminnallisuutta

ThinkPad X1 Yoga Gen 6:n näytön ja rungon välinen suhde aiempia malleja parempi. Laitteessa on kaksi Thunderbolt 4 -porttia ja upea uusi Storm Gray -väri. Kätevä virtapainike, leveä 110 mmn kosketuslevy ja tyylikäs taustavalaistu näppäimistö lisäävät tuottavuutta tietokonetilassa.

Tehokas jäähdytys

Kaksi tuuletinta ja takaosan ilmanvaihtoaukko pitävät ThinkPad X1 Yoga Gen 6:n viileänä samalla, kun sinä painat kuumeisesti kohti menestystä.

Aiempaa parempi tietoturva

ThinkPad X1 Yoga Gen 6:n sisäiset ThinkShield-turvaratkaisut suojaavat laitettasi ja tietojasi. Toimintoja ovat muun muassa uusi Power-on Touch Fingerprint Reader -sormenjälkilukija, ihmisen läsnäolon tunnistustoiminto (HPD), dTPM 2.0 -piiri, integroitu näytön yksityisyyssuoja ja web-kameran yksityisyyssuoja.

Mukaansatempaava elämys

Erinomainen 16:10-kuvasuhde tarkoittaa sitä, että kehyksistä on voitu tehdä aiempaa kapeampia ja pikseleitä on voitu lisätä. Siten myös kuva on aiempaa vivahteikkaampi ja tarkempi. UHD + Dolby Vision, Intel® Iris® Xe -näytönohjain ja Dolby® Atmos®-kaiutinjärjestelmä Dolby® Voice -tekniikalla tekevät äänielämyksistä mahtavia. Lisäksi vain vähän sinistä valoa tuottavat näyttöpaneeli vähentää altistumista haitalliselle siniselle valolle.

Tarvitsetko lisävarusteita?