Älykkäät yhteistyölaitteet

Ota kokoukset haltuun. ThinkSmart-ratkaisumme yhdistävät innovatiivisen teknologian yksilöllisiin palveluihin ja määrittävät kokoustilat uudelleen. Tee yhteistyöstä tuottavampaa ja nautittavampaa älykkäillä laitteilla, jotka mahdollistavat suuremman tehokkuuden ja täyttävät erilaiset tarpeet. Ratkaisuja Microsoft Teamsille ja Zoomille.

Neuvotteluhuoneratkaisu myös edullisella kuukausihinnalla. Esimerkkihinta pieneen neuvottelutilaan*) 36 kk rahoituksella alkaen 67,80 €/kk. *)Paketissa ThinkSmart Hub ja ThinkSmart Cam. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pieni neuvottelutila (4–6 henkilöä)

ThinkSmart Hub + ThinkSmart Cam luovat täydellisen Teams Room -ratkaisun, joka on helppo asentaa ja joka sisältää tehokkaan kaiuttimen ja mikrofonin.

Keskisuuri neuvottelutila (6–10 henkilöä)

Keskikokoisiin kokoushuoneisiin Lenovo suosittelee kahta ratkaisua. ThinkSmart Core + Cam + Bar tai ThinkSmart Hub + Cam. Molemmat vaihtoehdot on sertifioitu keskikokoisiin kokoushuoneisiin, joten voit valita niistä ulkoasun ja koon puolesta mieluisimman vaihtoehdon.

Suuri neuvotteluhuone (11–18 henkilöä)

Suuriin kokoushuoneisiin suosittelemme ThinkSmart Core Full Room Kit -pakettia. Saat kaiken tarvitsemasi samassa asennusvalmiissa paketissa, joka sisältää ThinkSmart Coren, Camin ja XL Barin.

Haluatko tietää enemmän?