Työskentele älykkäämmin Lenovon ja AMD:n tuotteiden avulla

Brand Logotype
brand logotype AMD

Oikean tekniikan avulla työntekijät voivat hallita roolejaan paremmin ja keskittyä merkitykselliseen työhön. Oikean teknologiakumppanin avulla myös IT-päälliköt voivat tehdä niin. Lenovon joustavat, skaalautuvat ja helppokäyttöiset digitaalisen työpaikan ratkaisut auttavat saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi ja antavat IT-osastolle enemmän aikaa keskittyä innovaatioihin ja strategisiin prioriteetteihin.

Anna työntekijöillesi mahdollisuus työskennellä tuottavasti missä ja milloin tahansa millä tahansa laitteella. Lenovon digitaalisen työpaikan ratkaisut voidaan skaalata tarpeidesi mukaan. Näin voit ottaa helposti käyttöön kustannustehokkaita ohjelmistoja, tietoturvaa, tukea ja ratkaisuja, jotka nopeuttavat muutosta.

Lenovon digitaalisen työpaikan ratkaisujen kattava valikoima tarjoaa merkityksellisempiä käyttökokemuksia, jotka parantavat tuottavuutta, yhteistyötä ja tietoturvaa – samalla kun IT-työstä tulee tehokkaampaa. Kun tämä yhdistetään AMD:n turvallisiin prosessoreihin, voit olla varma, että työntekijöilläsi on oikeat edellytykset työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti.

EBOOK

How IT leaders drive their visions within the C-suite

Tämän e-kirjan avulla opit muotoilemaan selkeitä teknisiä tuloksia organisaatiosi vision saavuttamiseksi ja saat henkilökohtaisen lähestymistavan digitaaliseen muutokseen.